Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Görüntülü ve gürültülü olacak merak etme :KK70:
Elbet duyarsın...sağır sultan duyacak çünkü...

yasa değiştireceksen savaş çıkarmak istiyorsunuz demekki
darbe planlıyorsunuz.Siz darbeci kanun tanımaz,çıkarcı ,kendinden başkasını düşünmeyen bir yapıyı istiyorsunuz
Dikatatörlük istiyorsunuz.Olduğunuz yerde oturduğunuz koltukta benim onun çocukları ölsün istiyorsunuz.
Gürültü böyle çıkar ancak.Aynı zamanda fantezi dünyanızda birinin altında ezilmek var.

Giyecek ayakkabı deme :) millet 5 er 5 er alıyor :KK70:
Kapitalist banka düzeninde kredi kartları sağolsun. Orta direğin bizzat içindeyim. Adam üretimde verdiğimiz çelik burunlu ayakkabıyı bayramda giymek için saklıyor. Bu adam 60 yaşını geçince anca emekli olacak ama hiç emeği olmayanların 2 yılda emekli olacağını da öğrendiğimiz zaman hayretler içinde izledik olanları..
Olay vals falan değildir burada, burada değişime gitme çabasıdır, farklı bir Türkiye kurma çabasıdır.
Bir kısım uyandı artık, inşallah daha çok insan anlar bunu bu seçimlerde de biter bu tek yönlü esaret.

Bayılıyorum yaa :)
Kulaklarınızdan ateş de çıkıyor mu :KK70:
İzleyinnn....adım adım hedefe gidiyoruz...
halüsinasyon nedir

halüsinasyon, bir his organını uyaran hiçbir nesne veya uyarıcı olmaksızın, alınan bir sanının varlığına inanma durumudur.

Ruh hastalıklarında sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Beş duyunun da varsanısı olabilir; görme, işitme, dokunma, koklama ve tat duyusu. Halüsinasyonlarda kişi, bir hastalığının olduğunu bilmeden, gördüğü, işittiği ve hissettiğine bütünüyle inanır. Gözlerinde bozukluk olan kişide veya migrende görülen ışık parıltıları varsanı içine girmez. Bunlarda hasta, olayın nedenini bilmektedir.

Hastanın düşünce ve fikirlerinin dışarıya aktarıldığını sanması, düşüncelerinin bir başkası tarafından biliniyormuş hissine kapılması, yabancı fikirlerin kafasına direkt olarak sokulduğunu zannetme gibi çeşitli ruhsal halüsinasyonlar da vardır.

Normal kişilerde aşırı fiziksel ve ruhsal yorgunluk, ihtiyarlık zamanında uykuya dalarken ve uyanırken görülen geometrik şekiller, gri veya renkli nesnelerin görülmesi normal olarak kabul edilir.

Ruh hastalıklarından şizofreni, psikozlar, psikonevrozlar, kısa sürede gelişen iç sıkıntısı hallerinde halüsinasyonlar sık görülür.

yasa değiştireceksen savaş çıkarmak istiyorsunuz demekki
darbe planlıyorsunuz.Siz darbeci kanun tanımaz,çıkarcı ,kendinden başkasını düşünmeyen bir yapıyı istiyorsunuz
Dikatatörlük istiyorsunuz.Olduğunuz yerde oturduğunuz koltukta benim onun çocukları ölsün istiyorsunuz.
Gürültü böyle çıkar ancak.Aynı zamanda fantezi dünyanızda birinin altında ezilmek var.
Bi "gezi" ye daha katılırsınız en fazla :KK70:
Asıl o zaman göreceksiniz yandaşlarınızın gerçek yüzünü. Sayınız sandığınız kadar çok değil...bakma şimdi bik bik ötüyorlar ama o zaman başkanım diye pervane olacaklar...menfaat düşkünleri...

halüsinasyon nedir

halüsinasyon, bir his organını uyaran hiçbir nesne veya uyarıcı olmaksızın, alınan bir sanının varlığına inanma durumudur.

Ruh hastalıklarında sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Beş duyunun da varsanısı olabilir; görme, işitme, dokunma, koklama ve tat duyusu. Halüsinasyonlarda kişi, bir hastalığının olduğunu bilmeden, gördüğü, işittiği ve hissettiğine bütünüyle inanır. Gözlerinde bozukluk olan kişide veya migrende görülen ışık parıltıları varsanı içine girmez. Bunlarda hasta, olayın nedenini bilmektedir.

Hastanın düşünce ve fikirlerinin dışarıya aktarıldığını sanması, düşüncelerinin bir başkası tarafından biliniyormuş hissine kapılması, yabancı fikirlerin kafasına direkt olarak sokulduğunu zannetme gibi çeşitli ruhsal halüsinasyonlar da vardır.

Normal kişilerde aşırı fiziksel ve ruhsal yorgunluk, ihtiyarlık zamanında uykuya dalarken ve uyanırken görülen geometrik şekiller, gri veya renkli nesnelerin görülmesi normal olarak kabul edilir.

Ruh hastalıklarından şizofreni, psikozlar, psikonevrozlar, kısa sürede gelişen iç sıkıntısı hallerinde halüsinasyonlar sık görülür.
Çok yazmışsın,cevap vermesem ayıp olurdu...
Halisülasyon görüyorum evet :KK70:

Oldu her zaman sözünün eri
Çıktığı yoldan dönmedi geri
Kararlıdır davasında
Anaların duasında
RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Daha bunlar fragman dedik ya...daha neler değişecek izleyin...önce o yasa var ya o yasa :) işte o kalkacak...
Sonrası çorap söküğü zaten...korkmayın acıtmayacak...usul usul olacak :KK8:
Bu kadar bagirdigina gore zamaninda Ataturk sizinkileri cok acitmis. Acitmaya da devam edecek. Soda ic sen soda ancak hazmedersin.

Ac tavuk ya kendini dari ambarinda görüyor

X