- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
Napim okutmadılar beni aplaNe diyorsun sen ufaklik ? Ilkokul seviyesinde yazip yazip duruyorsun. Utanmiyormusun su halinden ?
İlkokul 2 den terk...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napim okutmadılar beni aplaNe diyorsun sen ufaklik ? Ilkokul seviyesinde yazip yazip duruyorsun. Utanmiyormusun su halinden ?
kuzen gibi değilmi. burda bile kolluyorda. onu kim kollayacak bakalım:)Beni kollayacaklar hazır olacak zaten sen...beni düşündüğün için sağol
ossun. üzülme oda geçerNapim okutmadılar beni apla
İlkokul 2 den terk...
Giyecek ayakkabı deme :) millet 5 er 5 er alıyoryarı aç, yarı tok, giyecek ayakkabı bulamayan millet first lady nin kapattığı mağaza olayını da ağzı açık izlemiştir..
Görüntülü ve gürültülü olacak merak etme
Elbet duyarsın...sağır sultan duyacak çünkü...
Kapitalist banka düzeninde kredi kartları sağolsun. Orta direğin bizzat içindeyim. Adam üretimde verdiğimiz çelik burunlu ayakkabıyı bayramda giymek için saklıyor. Bu adam 60 yaşını geçince anca emekli olacak ama hiç emeği olmayanların 2 yılda emekli olacağını da öğrendiğimiz zaman hayretler içinde izledik olanları..Giyecek ayakkabı deme :) millet 5 er 5 er alıyor
halüsinasyon nedirBayılıyorum yaa :)
Kulaklarınızdan ateş de çıkıyor mu
İzleyinnn....adım adım hedefe gidiyoruz...
Bi "gezi" ye daha katılırsınız en fazlayasa değiştireceksen savaş çıkarmak istiyorsunuz demekki
darbe planlıyorsunuz.Siz darbeci kanun tanımaz,çıkarcı ,kendinden başkasını düşünmeyen bir yapıyı istiyorsunuz
Dikatatörlük istiyorsunuz.Olduğunuz yerde oturduğunuz koltukta benim onun çocukları ölsün istiyorsunuz.
Gürültü böyle çıkar ancak.Aynı zamanda fantezi dünyanızda birinin altında ezilmek var.
Çok yazmışsın,cevap vermesem ayıp olurdu...halüsinasyon nedir
halüsinasyon, bir his organını uyaran hiçbir nesne veya uyarıcı olmaksızın, alınan bir sanının varlığına inanma durumudur.
Ruh hastalıklarında sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Beş duyunun da varsanısı olabilir; görme, işitme, dokunma, koklama ve tat duyusu. Halüsinasyonlarda kişi, bir hastalığının olduğunu bilmeden, gördüğü, işittiği ve hissettiğine bütünüyle inanır. Gözlerinde bozukluk olan kişide veya migrende görülen ışık parıltıları varsanı içine girmez. Bunlarda hasta, olayın nedenini bilmektedir.
Hastanın düşünce ve fikirlerinin dışarıya aktarıldığını sanması, düşüncelerinin bir başkası tarafından biliniyormuş hissine kapılması, yabancı fikirlerin kafasına direkt olarak sokulduğunu zannetme gibi çeşitli ruhsal halüsinasyonlar da vardır.
Normal kişilerde aşırı fiziksel ve ruhsal yorgunluk, ihtiyarlık zamanında uykuya dalarken ve uyanırken görülen geometrik şekiller, gri veya renkli nesnelerin görülmesi normal olarak kabul edilir.
Ruh hastalıklarından şizofreni, psikozlar, psikonevrozlar, kısa sürede gelişen iç sıkıntısı hallerinde halüsinasyonlar sık görülür.
terapi şartÇok yazmışsın,cevap vermesem ayıp olurdu...
Halisülasyon görüyorum evet
Bu kadar bagirdigina gore zamaninda Ataturk sizinkileri cok acitmis. Acitmaya da devam edecek. Soda ic sen soda ancak hazmedersin.Daha bunlar fragman dedik ya...daha neler değişecek izleyin...önce o yasa var ya o yasa :) işte o kalkacak...
Sonrası çorap söküğü zaten...korkmayın acıtmayacak...usul usul olacak
Asil senin kulaklarindan ates çıkıyor. Sen dememis miydin cildirtiyorlar insani yazdiklariyla. Oyle cildirtmisiz ki seni isi delilige vurmussunBayılıyorum yaa :)
Kulaklarınızdan ateş de çıkıyor mu
İzleyinnn....adım adım hedefe gidiyoruz...
hayırdır. yanlışlıkla yazdın değilmi. apranxx sandım bir an seni. ilk mesajın bu çünkü. hakkımızdan gelmen için bu konuda bir kaç mesaj atman lazım. 2ci üyelikmi acaba. bir baksın yönetimNasil hakkınızdn geliyorum ama
Sen kimsin kimin hakkindan geliyorsun. ?Burnuma kotu kokular geliyorNasil hakkınızdn geliyorum ama