ben anladım kibledim. bir bakılsın bakalımSen kimsin kimin hakkindan geliyorsun. ?Burnuma kotu kikular geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben anladım kibledim. bir bakılsın bakalımSen kimsin kimin hakkindan geliyorsun. ?Burnuma kotu kikular geliyor
Mutluyum minnettarımSenin de cumhuriyet bayramın kutlu olsun apranxx :) hani şu hazmedemediğin milli Bayramımız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "1940'lı yılların Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına değinerek, o kutlamaları "Bir yanda fraklı, valsli, şampanyalı Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapılırken, kapının hemen dışında, ayağına giyecek ayakkabı, sırtına ceket bulamayan, yarı aç-yarı tok hayatını sürdürmeye çalışan bir millet, şaşkınlıkla bu manzarayı seyretmektedir" şeklinde konuştu.
Apranaxx yanlislikla 2. Nickiyle yazdi herhaldeN'oluyor yine ?
Yok yok iyiyim...vals yapayım diyorum da kocam bilmiyo....e kucaktan kucağa dolaşmakta midesizlik...napsam bilemedim...horon teperim herhaldeApranax en sonunda kafayi yedi galiba.
Cok mu üstüne gittiniz kizlar?
Tepin canim iyi gelir.Yok yok iyiyim...vals yapayım diyorum da kocam bilmiyo....e kucaktan kucağa dolaşmakta midesizlik...napsam bilemedim...horon teperim herhalde
Kk yönetimi bu kadar aciz mi diyorsun?hayırdır. yanlışlıkla yazdın değilmi. apranxx sandım bir an seni. ilk mesajın bu çünkü. hakkımızdan gelmen için bu konuda bir kaç mesaj atman lazım. 2ci üyelikmi acaba. bir baksın yönetim
vals olayını kucaktan kucağa dans olarak görecek kadar yobazsan denecek şey yok sanaYok yok iyiyim...vals yapayım diyorum da kocam bilmiyo....e kucaktan kucağa dolaşmakta midesizlik...napsam bilemedim...horon teperim herhalde
Yok yok iyiyim...vals yapayım diyorum da kocam bilmiyo....e kucaktan kucağa dolaşmakta midesizlik...napsam bilemedim...horon teperim herhalde
Bi video izledim...adam önüne gelen kadını vals adı altında kucaklıyo...bence midesizlik...vals olayını kucaktan kucağa dans olarak görecek kadar yobazsan denecek şey yok sana
Bi video izledim...adam önüne gelen kadını vals adı altında kucaklıyo...bence midesizlik...
sen sanattan,danstan ne anlarsınki. sapık ise her yerde vardır.Bi video izledim...adam önüne gelen kadını vals adı altında kucaklıyo...bence midesizlik...
pislik atacak ya. uydur uydur yaz işteooo fanteziye bak...kucaktan kucağa dolaşıyor....
dans kursları var vals öğrenin zor değil.Kucaktan kucağa gezmek olmadığını öğrenin.Nasıl bir gözdür bu ya başka türlü bakamıyor.
aa oradada elini bir sapık tutarsa . tüüüü:)apranax horondada kız ve erkek elele tutuşuyor buna ne dersin valse karşı çıkıuorsan horonada karşı çıkacakdın
bunu yapan belli değilmi. ötekileştire ötekileştire bir hal oldu bizleri.vals yapınca ne gibi bi kötülük oluyomuş ayrıca bunlar kim, yine onlar bunlar, biiiiizz
bizim fantezi dünyaımız geniş elle taciz filan mazallahaa oradada elini bir sapık tutarsa . tüüüü:)