Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Senin de cumhuriyet bayramın kutlu olsun apranxx apranxx :) hani şu hazmedemediğin milli Bayramımız :KK66:
Mutluyum minnettarım :KK68:
Tatil sorgulanmaz bende...miss gibi yatıyorum evde...teşekkür ederim beni düşündüğün için...soda içeyim de hazmedeyim bari :)
Ha D Smartta açık bugün...gelsin film gitsin film...süper...ışıklar içinde uyusun ata

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "1940'lı yılların Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına değinerek, o kutlamaları "Bir yanda fraklı, valsli, şampanyalı Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapılırken, kapının hemen dışında, ayağına giyecek ayakkabı, sırtına ceket bulamayan, yarı aç-yarı tok hayatını sürdürmeye çalışan bir millet, şaşkınlıkla bu manzarayı seyretmektedir" şeklinde konuştu.

Yazıp siliyorum yazıp siliyorum.

Bu sabah bir anne ve elinde küçük Türk bayrağı taşıyan bir çocuğu çöp karıştırırken görmeseydim, durur bir düşünürdüm belki ne demiş, ne demek istemiş diye.

İçler acısı.

Apranax en sonunda kafayi yedi galiba.
Cok mu üstüne gittiniz kizlar?
Yok yok iyiyim...vals yapayım diyorum da kocam bilmiyo....e kucaktan kucağa dolaşmakta midesizlik...napsam bilemedim...horon teperim herhalde

hayırdır. yanlışlıkla yazdın değilmi. apranxx sandım bir an seni. ilk mesajın bu çünkü. hakkımızdan gelmen için bu konuda bir kaç mesaj atman lazım. 2ci üyelikmi acaba. bir baksın yönetim
Kk yönetimi bu kadar aciz mi diyorsun?
Buyrun bakın :KK14:

Yok yok iyiyim...vals yapayım diyorum da kocam bilmiyo....e kucaktan kucağa dolaşmakta midesizlik...napsam bilemedim...horon teperim herhalde

ooo fanteziye bak...kucaktan kucağa dolaşıyor....
dans kursları var vals öğrenin zor değil.Kucaktan kucağa gezmek olmadığını öğrenin.Nasıl bir gözdür bu ya başka türlü bakamıyor.

vals yapınca ne gibi bi kötülük oluyomuş:KK51: ayrıca bunlar kim, yine onlar bunlar, biiiiizz:KK53:

X