Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Sen bi git ulkenin basindan dansi beceremeyen ben butun danslari ogrenecem

Hımmmmm çok önemli bir noktaya değinmiş yine gerçekten.

Ne geldiyse başımıza 1940 yılında yapılan vals ve içilen şaraptan geldi.

Şu anda milyonlarca ekmek bile bulamayan fakirin, işsizin, gırtlağa kadar bankalara borçlu olanların başına ne geldiyse o 1940 yılındaki 29 ekim kutlamasından geldi...

Lanet olsun o güneeee laneeettt....

sare hanım,
kişisel fikrim ve var yazmıyorum. olabılır yazıyorum. bende rica ediyorum yazımı farklı yerlere cekmeyın ki polemik olmasn.
benim demek istediğimi anladınız, başkada yorumum yok. teşekkürler.

Tayyibi peygamber zanneden memlekette yasiyoruz tayyip deyince sanki HZ.MUHAMMED denmis gibi salavat getiriyor adamlar internette kol geziyor bu video Yasin Aktay miydi oyle biseydi adamin ismi... Yasli basli kadinlar kendilerini tayyibin g*tunun kiliyim ben diye rezil rüsva ediyorlar, ee adamin teki pardon adamim diye gecinen g*vat demek daha guzel olur cikip diyorki ben karimi tayiple yakalasam asla kiskanman ... Daha neyin tartismasindasiniz cehalet aldi basini gidiyor turkiyede / türkiyeyle iragi irani kiyaslamayin bizim insanimiz onlardan daha beter hallerde... Onlarda ar namus haysiyet seref var bizim insanimizda o kalmadi malesef...

Ay hanfendicim ne alakasi var neden rahataiz olayim sadece o bilginin doğru olmadigini söyleyen tarihciler var dedim

:) Benim sorumu bu yolla cevapladığın için eliyorum seni.
Benim söylediğim Atatürkçü olmamak tamda bu yazdıkların işte.

Istemekten bahswtmedim ki zaten islama itaatten bahsettim
Müslüman kadin kuranda bu durumla ilgili olan ayete itaat eder
Neden hak ihlali oluyor razi olduktan sonra kime ne
Kimseyi yemiyorum ben
Kitabimda olan her seyi savunurum

Kimseyi yemiyorum ben
senle konuşulmaz ya. hala kumalığı savunuyorsun. umarım bir gün olursun o zaman,
ne diyeyim sana

Ben islama itaat eden kadından bahsediyorum

Kimseyi yemiyorum ben

Kadının gerçekten rızası olduğunu bir baskıya maruz kalmadığını nasıl anlayacağız meryem. Sonuçta kurandaki ayette rıza aranması gerektiğinden bahsediliyor. Kadın rızam var diyecek belki dayakla belki tehditle. Kadının kalpten rızam var dediğine kim karar verecek. Bunu erkeklerin insafına mı bırakıcaz?

senle konuşulmaz ya. hala kumalığı savunuyorsun. umafım bir gün olursun o zaman ne diyeyim sana
Ya konuşma o zaman oky size sevimli gelmek icin kuranda yazani inkar etmem ben
Sen escinselligi savunurken ben sana insallah basina gelir dedim mi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…