Bunlar ne ya ne alaka nerden cikti
Yok taslanarak öldürmek mis
Uyenin bunu istediğini nerden cikardin
Ayrıca kime ne kuma olayından ?
Herkesin rizasi varsaa kimseyi ilgilendirmez. Kurallar böyle değil miydi kk da. Isin içinde hayvanlar ve çocuklar yoksa ve karşılıklı riza da varsa hersey mubah değil miydi kime ne
Cumhurbaşkanının bundan haberi varmola!
http://t24.com.tr/haber/erdoganin-e...-sultan-abdulaziz-de-vals-besteliyordu,314643
Müslüman olmayanı anlarim da müslüman olup da allahın kurallarindan bu derece kacanlari anlamıyorum siz hangi katagoridensiniz?
Sanki allahin kurallari=iran
bir kadıının kumayı çok istediğine inanıyormusun. kadının ricası varmış. hangi kadın üstüne 2ci eşi ister. vede ilgilendirir. bu kadın hakIları ihlalidir.Bunlar ne ya ne alaka nerden cikti
Yok taslanarak öldürmek mis
Uyenin bunu istediğini nerden cikardin
Ayrıca kime ne kuma olayından ?
Herkesin rizasi varsaa kimseyi ilgilendirmez. Kurallar böyle değil miydi kk da. Isin içinde hayvanlar ve çocuklar yoksa ve karşılıklı riza da varsa hersey mubah değil miydi kime ne
Hanımefendi Sultan Abdülaziz Osmanlı padişahları içinde sanatçı yönüyle bilinir...piyano çalan,ney üfleyen bir sultandır...vals bestesi onlarca bestesinden sadece biridir..batı ve Türk müziği alanında besteleri mevcuttur...acaba 50 yalandan biri olsaydı memnun mu olurdunuz anlamadım!Avrupanın 50 buyuk yalanı icinde bahsediliyor bu durumdan
Mustafa armagan
meryeminde çok umurunda ya milletin psikolojisi. acısı ,üzüntüsü..meryemd kuma olayında kimin rızasından bahsediyorsun?
Kaç can yanıyor? Hangsinin rızası.
Evdeki kadın bunu gönülden kabul eder mi? Gelen etti diyelim.
Peki çocukları adam yerine koymuyor musun? Onların rızası, onların hakkı, onların psikolojisi?????
Geç kalmışsın arkadaşım dünyanın 50 yalanından biri diye yazmışlar hemde..bunlar yalan , bunlar iftira, bunlar çarpıtma. biri gelmeden ben yazayım dedim.
bu arada son halife abdülmecid'in yaptığı nü tabloları görseler ne derlerdi acaba ?
Allah aşkına yarın kocası sana kuma getiriyorum dese kadının saçını başını yolar,kocasını evden kovar,gelmiş burada sanki normal bişeymiş gibi savunuyor bence burayı provoke etmeye çalışıyor!meryemd kuma olayında kimin rızasından bahsediyorsun?
Kaç can yanıyor? Hangsinin rızası.
Evdeki kadın bunu gönülden kabul eder mi? Gelen etti diyelim.
Peki çocukları adam yerine koymuyor musun? Onların rızası, onların hakkı, onların psikolojisi?????
kendi başına gelse ne yapar acaba?meryeminde çok umurunda ya milletin psikolojisi. acısı ,üzüntüsü..
bunlar hep böyle kendilerine müslümandırlar.
yeterki istediği düzen gelsin bu ülkeye. bitti. gerisini boşveriyor işte
yaşar görür bir gün.kendi başına gelse ne yapar acaba?
Keske daha yaratici olsan be güzelim, ATAM izindeyiz 100 senedir söyleniyor. Sizde Adam izindeyizmi yaptiniz ? Cahil seyler !ADAM İZİNDEYİZ
evet onuda savunanı gördük şu an itibariyleKumamı kabul görülüyor burada ..
evet onuda savunanı gördük şu an itibariyle
Şimdi buraya yüzde yüz gerçek şeyler yazacağım da bunlar tarafından ne banlanmayı nede Hakkımda dava açılmasını gururuma yediremem...ki yazsamda yalanlarlar...o kadar kör olmuş gözleri!Kumamı kabul görülüyor burada ..