Erdoğan: Bunlar Cumhuriyet Bayramı'nda vals yapıyorlardı

Ayranı çok kaçırıyorsun şişkinlik ondan oluyor zaar.
Dikkat et az iç.
Seninle sohbet ediyorduk, birden chplisin dedin noluyor anlamadan kaçtın.
Evet ama chpli değildim.
Hala da diyorum Chpli Değilim. :KK53:
Hiçbir partili Değilim ama hangi partiyi desteklediğimi yazmıştım demek iyi takip edemedin.
Otur Sıfır! :KK67: ( O okypete dejavuya gel.)
Bundan sonra iyi dinle iyi oku.
Kaytarma bakayım. :KK20:
kız deme otur sıfır falan ,
ben otur 0 .yazdım diye yanlış anlamalar yüzünden kiblenmişim anacım.
otur sıfırı otur ... anlamışlar. o örneği verirken dikkat edeceksin aman ha:)
birde yanlış anlayanlar bana seviiyesiz yazmışlardı profillerinde. ne günahımı aldılardı o zaman

kız siz de öyle kımıl kımıl tarihçi ne arar? en iyisi fesi kafaya yan takıyo işte :KK76:
ne programlar var kız? çocukları yatırmadan izleme öyle şeyler, ayıp:KK45: sabi sübyanın ahlakını bozma :KK20:

İRade lazım irade, irade de aklı kontrol etmekile iilgili. Kontrol edecek bir şeyler lazım ki Burayı seçime kadar bırakabilsin. Ama yoook!

kız deme otur sıfır falan ,
ben otur 0 .yazdım diye yanlış anlamalar yüzünden kiblenmişim anacım.
otur sıfırı otur ... anlamışlar. o örneği verirken dikkat edeceksin aman ha:)
birde yanlış anlayanlar bana seviiyesiz yazmışlardı profillerinde. ne günahımı aldılardı o zaman
hayır birde chesse yazmıştım bunu.alıntı yapmıştım chessden.
chessde gelip o mesajımı beğenmişti.
ona hakaret olsa kız gelip beğenirmi. ayrıca chessle aynı düşünmüşken konuda.
mantık azcık mantık diyorum kibleyenlere

hayır birde chesse yazmıştım bunu.alıntı yapmıştım chessden.
chessde gelip o mesajımı beğenmişti.
ona hakaret olsa kız gelip beğenirmi. ayrıca chessle aynı düşünmüşken konuda.
mantık azcık mantık diyorum kibleyenlere
ne anlayıp kiblemişler ben onu anlamadım :KK64:

ne anlayıp kiblemişler ben onu anlamadım :KK64:
demeyim şimdi yine kiblenirim. bu sefer sana dedi diye. sıfırı o ile başlayan kadına hakaret içeren bir kelime var ya. onu düşünmüşler kiblemişler.
sonrada profillerde mesajlar yazdılar editör seviyesiz d iye. günahımı aldılar. Allaha havale ettim o kibleyenleri
ki yıllardır bu sitedeyim o tarz kelime yazmayacağımı az çok bilen bilir

demeyim şimdi yine kiblenirim. bu sefer sana dedi diye. sıfırı o ile başlayan kadına hakaret içeren bir kelime var ya. onu düşünmüşler kiblemişler.
sonrada profillerde mesajlar yazdılar editör seviyesiz iye. günahımı aldılar. Allaha havale ettim o kibleyenleri

hakaret değil, meslek ismi aslında.
algılarımızı öyle işlemişler ki. Daha yazarım da neyse.

sonrada profillerde mesajlar yazdılar editör seviyesiz iye. günahımı aldılar. Allaha havale ettim o kibleyenleri
ahahahaaa gerçek mi,tam komedi,0 ile O o ayrıştıramamışlar mı:KK70:

sonrada profillerde mesajlar yazdılar editör seviyesiz d iye. günahımı aldılar. Allaha havale ettim o kibleyenleri
höh artık ya paranoyaklığın bukadarı

nolmuş canım ya anlamadım ben, geriye doğru baktım yine göremedim:KK53:

kötü bişey mi yapmışım acep ben ne yapmışım kio_O
ya bir konuda sen bir mesaj yazmıştın. aynı görüşteydik senle. senden alıntı yaptım . sana özgürlük yok otur 0.:KK53:
yazdım.
sende geldin beğendindi. oradaki otur 0 ı. otur ... anlamışlar birileri kiblemişler ,profillerdede seviyesiz yazdılar bana. bende anlamıyorum neden seviyesiz diyor bunlar diye meğer otur sıfırı otur ... anladıkları için seviyesiiz diyorlarmış bana

nasi boyle anlamislar hayret yani..bakis acisina bak....

ya bir konuda sen bir mesaj yazmıştın. aynı görüşteydik senle. senden alıntı yaptım . şana özgürlük yok otur 0.:KK53:
yazdım.
sende geldin beğendindi. oradaki otur 0 ı. otur ... anlamışlar birileri kiblemişler ,profillerdede seviyesiz yazdılar bana. bende anlamıyorum neden seviyesiz diyor bunlar diye meğer otur sıfırı otur ... anladıkları için seviyesişz diyorlarmış bana
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: kim ki acep neyse yazma boşver:KK48:

Borç batağına yüzünden intihar edenler ?
Alacaklisini öldürenler?
Cinnet geçiren anne / babalar ?
İşsizlikten canına kıyan gençler?

bunlar 2002 den önceki. devamli olan ve sıradanlasan olaylardi maalesef..suan cok nadir oluyo..gecmistemi yasiyonuz anlamadimki..

X