kız deme otur sıfır falan ,Ayranı çok kaçırıyorsun şişkinlik ondan oluyor zaar.
Dikkat et az iç.
Seninle sohbet ediyorduk, birden chplisin dedin noluyor anlamadan kaçtın.
Evet ama chpli değildim.
Hala da diyorum Chpli Değilim.
Hiçbir partili Değilim ama hangi partiyi desteklediğimi yazmıştım demek iyi takip edemedin.
Otur Sıfır!( O okypete dejavuya gel.)
Bundan sonra iyi dinle iyi oku.
Kaytarma bakayım.
hayır kahraman ilan ederlerken bana sordularmı, ben olmak istedimmi
kız siz de öyle kımıl kımıl tarihçi ne arar? en iyisi fesi kafaya yan takıyo işte
Allah Allah nidalarıyla dalıcam şimdi topiğeaslanımız kahramanımız, yürü be kim tutar seni
kız siz de öyle kımıl kımıl tarihçi ne arar? en iyisi fesi kafaya yan takıyo işte
ne programlar var kız? çocukları yatırmadan izleme öyle şeyler, ayıpsabi sübyanın ahlakını bozma
hayır birde chesse yazmıştım bunu.alıntı yapmıştım chessden.kız deme otur sıfır falan ,
ben otur 0 .yazdım diye yanlış anlamalar yüzünden kiblenmişim anacım.
otur sıfırı otur ... anlamışlar. o örneği verirken dikkat edeceksin aman ha:)
birde yanlış anlayanlar bana seviiyesiz yazmışlardı profillerinde. ne günahımı aldılardı o zaman
ne anlayıp kiblemişler ben onu anlamadımhayır birde chesse yazmıştım bunu.alıntı yapmıştım chessden.
chessde gelip o mesajımı beğenmişti.
ona hakaret olsa kız gelip beğenirmi. ayrıca chessle aynı düşünmüşken konuda.
mantık azcık mantık diyorum kibleyenlere
Otur 0. Yazmıştı onu otur o.u olarak şikayet etmişler.ne anlayıp kiblemişler ben onu anlamadım
demeyim şimdi yine kiblenirim. bu sefer sana dedi diye. sıfırı o ile başlayan kadına hakaret içeren bir kelime var ya. onu düşünmüşler kiblemişler.ne anlayıp kiblemişler ben onu anlamadım
demeyim şimdi yine kiblenirim. bu sefer sana dedi diye. sıfırı o ile başlayan kadına hakaret içeren bir kelime var ya. onu düşünmüşler kiblemişler.
sonrada profillerde mesajlar yazdılar editör seviyesiz iye. günahımı aldılar. Allaha havale ettim o kibleyenleri
ahahahaaa gerçek mi,tam komedi,0 ile O o ayrıştıramamışlar mıdemeyim şimdi yine kiblenirim. bu sefer sana dedi diye. sıfırı o ile başlayan kadına hakaret içeren bir kelime var ya. onu düşünmüşler kiblemişler.
sonrada profillerde mesajlar yazdılar editör seviyesiz iye. günahımı aldılar. Allaha havale ettim o kibleyenleri
höh artık ya paranoyaklığın bukadarıdemeyim şimdi yine kiblenirim. bu sefer sana dedi diye. sıfırı o ile başlayan kadına hakaret içeren bir kelime var ya. onu düşünmüşler kiblemişler.
sonrada profillerde mesajlar yazdılar editör seviyesiz d iye. günahımı aldılar. Allaha havale ettim o kibleyenleri
ki yıllardır bu sitedeyim o tarz kelime yazmayacağımı az çok bilen bilir
sorma. şoka girdim inan
ya bir konuda sen bir mesaj yazmıştın. aynı görüşteydik senle. senden alıntı yaptım . sana özgürlük yok otur 0.nolmuş canım ya anlamadım ben, geriye doğru baktım yine göremedim
kötü bişey mi yapmışım acep ben ne yapmışım ki
nasi boyle anlamislar hayret yani..bakis acisina bak....demeyim şimdi yine kiblenirim. bu sefer sana dedi diye. sıfırı o ile başlayan kadına hakaret içeren bir kelime var ya. onu düşünmüşler kiblemişler.
sonrada profillerde mesajlar yazdılar editör seviyesiz d iye. günahımı aldılar. Allaha havale ettim o kibleyenleri
ki yıllardır bu sitedeyim o tarz kelime yazmayacağımı az çok bilen bilir
ya bir konuda sen bir mesaj yazmıştın. aynı görüşteydik senle. senden alıntı yaptım . şana özgürlük yok otur 0.
yazdım.
sende geldin beğendindi. oradaki otur 0 ı. otur ... anlamışlar birileri kiblemişler ,profillerdede seviyesiz yazdılar bana. bende anlamıyorum neden seviyesiz diyor bunlar diye meğer otur sıfırı otur ... anladıkları için seviyesişz diyorlarmış bana
tahminim var. profillerde okudum seviyesiz diyenlerdirde. günah aldılar feci. kendilerini bilir onlarkim ki acep neyse yazma boşver
işte artniyet olunca kalpte , olur böyle şeylernasi boyle anlamislar hayret yani..bakis acisina bak....