Erdoğan: 'Bu Dövmeler Ne Ya?'

sildirmesi için söz de alınır mı sence?
Orasına karışmam
Hem konuda bir kusur görmedim diye ayrıntı sorup şunuda bunuda onaylarmısınız demek niye?
Kendim 22 yaşında olduğum için karşımda dövmeli biri olsa arkadaşça yaklaşacağım için zaten sildir deme hakkım yok.
Ama Erdoğan bence o futbolcunun babası yaşında olduğu için bir baba gibi uyarmak istemiştir evladım zararlı vs vs gibisinden.

Üstüme çullanmadan şunuda belirteyim siyasetten zerre anlamam hiçte ilgilenmem oy da kullanmam Türkiyede yaşamıyorum.
Ama bir söz vardır ya hani birisini sevmediğiniz zaman nefes alsa bile batar
aynen o misali adamın ayağı takılıp düşse vay efendim kaldırım taşına tekme attı denilir artık o dereceye geldi

ne yapsın sizce. koca başbakan bunu deyince sana ne sildirmem demesini bekleyemeyiz ki.

Son düzenleme:

bende bu konuyu uzatmak istemem ama dediğin gibi,kadın polis,kapalı üniversite öğrencisinin
başörtüsünü çekerken bi resimleri vardı,kimse bunu bilmiyorum böyle bişey yok demesin
unutulacak gibi bi karde değildi.nedense herkes işine geleni hatırlıyor.

bu dövmeyi zaten sildiremez, hem çok acı verir hem iz kalır, zaten sildirmeyeceğim diye açıklama yapmış sonra, herhalde başbakana saygısından tamam sildircem demişti, ne desin ki o kadar kamera önünde

Çocuk başbakan diyince hayır diyemez ya kanka :44::44: Bilemiyorum ya :26:

Bizde diyoruz ki tamam uyardında başbakansın yahu daha mühim mevzular var git onlarla ilgilen.Bu çocuğa bu tavsiyeyi aileside verebilir. Ben zannetmiyorum içinden geleceğini.

Neyse ne sizin tabunuz değişmeyecek.
Ülke sorunlarıyla meşgul olacağına dövmelerle meşgul kendisi tepkimiz bu. Bunlar ne ya? denmez birisine. Dövme işte.

kesinlikle katılıyorum. o kadar kameralar var diye dediği zaten aşikar. besbelli birşey. Dövme işlemi zararlı olduğu gibi sildirme işlemide bi o kadar zararlı diye biliyorm ben.

verdiğin örnek çok komik olmuş :)
sıcakta kimse başörtüsünden bayılmaz,hem başörtünün ne gibi zararı olabilir yahu
başa güneş geçmez iyidir :) he d vitamini eksik olur dersen zaten o vucuttan giriyor
dövme yaptırırken insanlar aıds hastalığına bile yakalanabiliyor,gerçi temiz yerlerde olursa sıkıntı olmaz
ama yazık değilmi ya bu bedene o acıyı veriyorsun,o da uyarmış
he bu arada ben karışmıyorum,ne yaparsa yapsınlar :)

İlk olarak belirteyim ki üzerinize çullanan yok. yorumunuzu okuyup düşüncenizi sordum size.

Siz bi problem görememişsiniz bende size soru sordum. Bu gayet doğal burada konuşuyoruz.
Aynı şekilde siz bana sorsaydınız emin olun vereceğim sadece cevap olurdu tepki değil.

Ayrıca şunuda belirteyimki Bu siyaset dışı. Partiler ve aralarındaki husumetten bahsedilmiyor.

Ve Erdoğana kıl olan bir insan değilim. Onayladığım davranışlarıda vardır onaylamadığım davranışlarıda. Bu yüzden nefes alsa bana batmıyor.

Ben fikrinizi danışmak için sormuştum. Zira genç Sildireceğim demiş Erdoğana ardından açıklama yapıp sildirmeyeceğim demiş. düşüncenizi merak etmiştim

BERK YILDIZ'DAN DÖVME AÇIKLAMASI
Berk Yıldız, Twitter hesabından yaptığı açıklamada dövmelerini sildrimeyeceğini açıkladı.

Berk Yıldız, "Basında yer alan her yazıya lütfen aldırış etmeyiniz. Dövmelerimi sildirmeyi düşünmedim ve söylemedim her birinin benim için ayrı anlamı var. Aralarında ailemi temsil edende var. Hocam ve Başbakanımız ile esprili bir şekilde konuşma geçti. Herkesin kendi tercihi ve ben böyle mutluyum" mesajını paylaştı.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26743573.asp

Çocuk başbakan diyince hayır diyemez ya kanka :44::44: Bilemiyorum ya :26:
Başbakan zorla söz verdirmez ama kanka tavsiye vermiş oda uymuş ne var bunda
acaba siz hangi taraftan bakıyosunuz ne görüyosunuz direk bakıp dogruları görmek istememenize direnmenizi anlamıyorum yani
ne yapsın sizce. koca başbakan bunu deyince sana ne sildirmem demesini bekleyemeyiz ki.
kendi secimim diyebilirdi Başbakan zorlamadı ya

E sonra çocuk twitterdan sildirmeyeceğim diye açıklama yapmış ama :26: Belki de o an saygıdan demiştir normal birşey. Aman kendi tercihi bize ne ya of

Siyaset bölümüne ilk defa yorum yapıyorum ve namını duyduğum içinpolemikler banlar felan aman uzak durayım ben diye biraz sert yazmış olabilirim kusuruma bakmayın hemen bir soru yöneltilince aman kızım g*tüm g*tüm kaç oldumm

Yani benim düşüncem bu yönde çokta müdahale etmiş gibi gelmedi bana
sadece tavsiyede bulunmuş aman evladım zararlı fln gibisinden yaklaşmış bence:26:

Alttada bir arkadaş paylaşmış zaten futbolcu sildircem demedim ve espirili bir konuşma geçti diye.
Sonuç olarak yine basın suçlu çıktı

E sonra çocuk twitterdan sildirmeyeceğim diye açıklama yapmış ama :26: Belki de o an saygıdan demiştir normal birşey. Aman kendi tercihi bize ne ya of
işte Başbakan bi tavisye vermiş bu yol dogru bu yanlış demiş sonrası cocuga kalmış bizenee

Ne taraftan bakıyorum biliyor musun?

Bir sürü problemleri var bu ülkenin. Sorunları sıkıntısı. ben bu yönden bakıyorum.daha dün kocası tarafından öldürülen kadınların haberlerini izlemedik mi? okumadık mı? Sizler unuttunuzda somadaki facianın arda kalan enkazları sizce ne yapıyor? babasız kalann evlatların yaralarının boş kalmış taraflarını kim dolduracak kim saracak? Bir başbakan bunlarla meşgul olacak hanım efendi.

Bana kalkıpta " ee yavrum bak bunlar zararlı şöyle böyle" diye dövmenin zararını anlatmasın. Hayatı zarar görmüş canların yanında olsun. Benim dövmemse benim tercihim. Önce bi ülkendeki problemleri hallette tavsiyeni sonra ver

BAKTIĞIM YER BU

(fikirler uyuşacak diye birşey yok,ama yanlış olduğumu düşünmüyorum...)

:) Saygı duyuyorum tabi. Benim baktığım pencere bambaşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…