Erdoğan: 'Bu Dövmeler Ne Ya?'

sildirmesi için söz de alınır mı sence?
Orasına karışmam:51:
Hem konuda bir kusur görmedim diye ayrıntı sorup şunuda bunuda onaylarmısınız demek niye?
Kendim 22 yaşında olduğum için karşımda dövmeli biri olsa arkadaşça yaklaşacağım için zaten sildir deme hakkım yok.
Ama Erdoğan bence o futbolcunun babası yaşında olduğu için bir baba gibi uyarmak istemiştir evladım zararlı vs vs gibisinden.

Üstüme çullanmadan şunuda belirteyim siyasetten zerre anlamam hiçte ilgilenmem oy da kullanmam Türkiyede yaşamıyorum.
Ama bir söz vardır ya hani birisini sevmediğiniz zaman nefes alsa bile batar
aynen o misali adamın ayağı takılıp düşse vay efendim kaldırım taşına tekme attı denilir artık o dereceye geldi:ssz::ssz:

kızlarr genç kendisi söz vermiş
BKNZ "Genç futbolcunun dövmeleri silmek için Başbakan Erdoğan'a söz verdiği öğrenildi."

kendi içinden gelmiştir yaptıgının yanlış oludugunu anlayıp birinin ona yol göstermesi iyi olmuştur hiç bu yönden baktınız mı ?
ne yapsın sizce. koca başbakan bunu deyince sana ne sildirmem demesini bekleyemeyiz ki.

Son düzenleme:
Yani siyasete yazmak adetim değil ama okuduklarıma gerçekten şaşırdım ve tutamadım kendimi. Zamanında olan yaşanan şeyler nasıl inkar edilmiş pes...

Madem konu sapmış battı balık....

Bazı arkadaşlar başörtüsü başlardanmı çekilmiş demişler bunu hala anlamış değilim.

O zaman yapılan eylemlerde kapı önünde bekleyen kızlara bayan polislerde dahil sert davranmıştır ve örtü çekiştirilmiştir. İkna odaları kurulmuştu başınızı açın diye ikna edilmek için.. Nur Serter ilk aklıma gelen görevli....Bu neyin kafası neyin inkarı bir dönem bunlar yaşandı. İnkar etmek sadece aptallık.

Sadece bunu söylemek istedim belki duymadınız görmediniz ama bunlar yaşandı. Konuya dönersem

Erdoğanı desteklemiş biri olarak her konuya karışır şeklindeki konuşmalarından fazlasıyla rahatsızım. Sadece üç çocuk konusundaki söylemi kişisel değildi.

Kendince belki babacan iyi niyetli ama nolursa olsun bu uyarıyı yapmaya gerek yok helede tanışık değil nazı geçen değil ilk kez görülmüş birine.

I love Bonus

bende bu konuyu uzatmak istemem ama dediğin gibi,kadın polis,kapalı üniversite öğrencisinin
başörtüsünü çekerken bi resimleri vardı,kimse bunu bilmiyorum böyle bişey yok demesin
unutulacak gibi bi karde değildi.nedense herkes işine geleni hatırlıyor.

$25093468.jpg

bu dövmeyi zaten sildiremez, hem çok acı verir hem iz kalır, zaten sildirmeyeceğim diye açıklama yapmış sonra, herhalde başbakana saygısından tamam sildircem demişti, ne desin ki o kadar kamera önünde

BKNZ "Genç futbolcunun dövmeleri silmek için Başbakan Erdoğan'a söz verdiği öğrenildi."

kendi içinden gelmiştir yaptıgının yanlış oludugunu anlayıp birinin ona yol göstermesi iyi olmuştur hiç bu yönden baktınız mı ?

Çocuk başbakan diyince hayır diyemez ya kanka :44::44: Bilemiyorum ya :26:

Bizde diyoruz ki tamam uyardında başbakansın yahu daha mühim mevzular var git onlarla ilgilen.Bu çocuğa bu tavsiyeyi aileside verebilir. Ben zannetmiyorum içinden geleceğini.

Neyse ne sizin tabunuz değişmeyecek.
Ülke sorunlarıyla meşgul olacağına dövmelerle meşgul kendisi tepkimiz bu. Bunlar ne ya? denmez birisine. Dövme işte.

Eki Görüntüle 1178329

bu dövmeyi zaten sildiremez, hem çok acı verir hem iz kalır, zaten sildirmeyeceğim diye açıklama yapmış sonra, herhalde başbakana saygısından tamam sildircem demişti, ne desin ki o kadar kamera önünde

kesinlikle katılıyorum. o kadar kameralar var diye dediği zaten aşikar. besbelli birşey. Dövme işlemi zararlı olduğu gibi sildirme işlemide bi o kadar zararlı diye biliyorm ben.

Hayir, madem konu basörtüsüne baglanmis, o zaman bir avrupa ülkesinde bir basbakan atiyorum bir okula gitse ve basörtülü vatandasa söylese "kizim bu basörtü ne? Hele bu sicakta, bak bayilirsin felan,.. sonrada ögretmeni çagirsa ve "bu kiza dikkat edin, artik bir daha basörtü felan takmasin, zararli" dese burdaki yorumlar ne olurdu acaba? Simdi Erdoganin laflarini begenen herkes köpürüp "basbakan nasil böyle birseye karisir, kizin kendi karari örtünmek".... evet kilit kelime, kendi karari!

Bir basbakan ülkeyi yönetmek ile mesgul olmasi lazim, vatandaslarin hayat tarzlari ile degil. Basbakan o futbolcunun abisi degil, babasi degil. Bir politikaci, basbakan olsa hiç kimsenin hayatina karisamaz. Sonuçta mesela bu konuda dövme yasa disi degil, birsey degil. Adam isterse her yerini dövme yapabilir, sonuçta yasal hakki adamin.

Yani nasil bir basörtülü, örtüsünü takmakta özgür ise, bir diger kiside dövme yaptirmakla özgür, bir diger kiside sigara içmek ile, bir diger kisi istedigi kadar hamburger yiyerek kadar özgürlerdir hepsi. Demokrasi, özgürlük bunlar demektir. Ama halk artik 10-12 yilda bu sekilde yönetilmeye, bu kadar özel hayatina karisilmasina o kadar alismis ki, bu olay bile normal geliyor. Hatta bazelerine göre olay bile degil, resmen basbakanin hakki. Hakki ise, o zaman yukardaki yazdigim avrupa ülkesinin basbakanida öyle çikislar yapmak ile hakli oluyor degil mi :)

verdiğin örnek çok komik olmuş :)
sıcakta kimse başörtüsünden bayılmaz,hem başörtünün ne gibi zararı olabilir yahu
başa güneş geçmez iyidir :) he d vitamini eksik olur dersen zaten o vucuttan giriyor
dövme yaptırırken insanlar aıds hastalığına bile yakalanabiliyor,gerçi temiz yerlerde olursa sıkıntı olmaz
ama yazık değilmi ya bu bedene o acıyı veriyorsun,o da uyarmış
he bu arada ben karışmıyorum,ne yaparsa yapsınlar :)

Orasına karışmam:51:
Hem konuda bir kusur görmedim diye ayrıntı sorup şunuda bunuda onaylarmısınız demek niye?
Kendim 22 yaşında olduğum için karşımda dövmeli biri olsa arkadaşça yaklaşacağım için zaten sildir deme hakkım yok.
Ama Erdoğan bence o futbolcunun babası yaşında olduğu için bir baba gibi uyarmak istemiştir evladım zararlı vs vs gibisinden.

Üstüme çullanmadan şunuda belirteyim siyasetten zerre anlamam hiçte ilgilenmem oy da kullanmam Türkiyede yaşamıyorum.
Ama bir söz vardır ya hani birisini sevmediğiniz zaman nefes alsa bile batar
aynen o misali adamın ayağı takılıp düşse vay efendim kaldırım taşına tekme attı denilir artık o dereceye geldi:ssz::ssz:

İlk olarak belirteyim ki üzerinize çullanan yok. yorumunuzu okuyup düşüncenizi sordum size.

Siz bi problem görememişsiniz bende size soru sordum. Bu gayet doğal burada konuşuyoruz.
Aynı şekilde siz bana sorsaydınız emin olun vereceğim sadece cevap olurdu tepki değil.

Ayrıca şunuda belirteyimki Bu siyaset dışı. Partiler ve aralarındaki husumetten bahsedilmiyor.

Ve Erdoğana kıl olan bir insan değilim. Onayladığım davranışlarıda vardır onaylamadığım davranışlarıda. Bu yüzden nefes alsa bana batmıyor.

Ben fikrinizi danışmak için sormuştum. Zira genç Sildireceğim demiş Erdoğana ardından açıklama yapıp sildirmeyeceğim demiş. düşüncenizi merak etmiştim :34:

BERK YILDIZ'DAN DÖVME AÇIKLAMASI
Berk Yıldız, Twitter hesabından yaptığı açıklamada dövmelerini sildrimeyeceğini açıkladı.

Berk Yıldız, "Basında yer alan her yazıya lütfen aldırış etmeyiniz. Dövmelerimi sildirmeyi düşünmedim ve söylemedim her birinin benim için ayrı anlamı var. Aralarında ailemi temsil edende var. Hocam ve Başbakanımız ile esprili bir şekilde konuşma geçti. Herkesin kendi tercihi ve ben böyle mutluyum" mesajını paylaştı.

$25097338.jpg

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26743573.asp

Çocuk başbakan diyince hayır diyemez ya kanka :44::44: Bilemiyorum ya :26:
Başbakan zorla söz verdirmez ama kanka tavsiye vermiş oda uymuş ne var bunda
Bizde diyoruz ki tamam uyardında başbakansın yahu daha mühim mevzular var git onlarla ilgilen.Bu çocuğa bu tavsiyeyi aileside verebilir. Ben zannetmiyorum içinden geleceğini.

Neyse ne sizin tabunuz değişmeyecek.
Ülke sorunlarıyla meşgul olacağına dövmelerle meşgul kendisi tepkimiz bu. Bunlar ne ya? denmez birisine. Dövme işte.
acaba siz hangi taraftan bakıyosunuz ne görüyosunuz direk bakıp dogruları görmek istememenize direnmenizi anlamıyorum yani
ne yapsın sizce. koca başbakan bunu deyince sana ne sildirmem demesini bekleyemeyiz ki.
kendi secimim diyebilirdi Başbakan zorlamadı ya

acaba siz hangi taraftan bakıyosunuz ne görüyosunuz direk bakıp dogruları görmek istememenize direnmenizi anlamıyorum yani

E sonra çocuk twitterdan sildirmeyeceğim diye açıklama yapmış ama :26: Belki de o an saygıdan demiştir normal birşey. Aman kendi tercihi bize ne ya of :41:

İlk olarak belirteyim ki üzerinize çullanan yok. yorumunuzu okuyup düşüncenizi sordum size.

Siz bi problem görememişsiniz bende size soru sordum. Bu gayet doğal burada konuşuyoruz.
Aynı şekilde siz bana sorsaydınız emin olun vereceğim sadece cevap olurdu tepki değil.

Ayrıca şunuda belirteyimki Bu siyaset dışı. Partiler ve aralarındaki husumetten bahsedilmiyor.

Ve Erdoğana kıl olan bir insan değilim. Onayladığım davranışlarıda vardır onaylamadığım davranışlarıda. Bu yüzden nefes alsa bana batmıyor.

Ben fikrinizi danışmak için sormuştum. Zira genç Sildireceğim demiş Erdoğana ardından açıklama yapıp sildirmeyeceğim demiş. düşüncenizi merak etmiştim :34:
Siyaset bölümüne ilk defa yorum yapıyorum ve namını duyduğum için:1:polemikler banlar felan aman uzak durayım ben diye biraz sert yazmış olabilirim kusuruma bakmayın hemen bir soru yöneltilince aman kızım g*tüm g*tüm kaç oldumm :9::9::9:

Yani benim düşüncem bu yönde çokta müdahale etmiş gibi gelmedi bana
sadece tavsiyede bulunmuş aman evladım zararlı fln gibisinden yaklaşmış bence:26:

Alttada bir arkadaş paylaşmış zaten futbolcu sildircem demedim ve espirili bir konuşma geçti diye.
Sonuç olarak yine basın suçlu çıktı:10::10:

Ne taraftan bakıyorum biliyor musun?

Bir sürü problemleri var bu ülkenin. Sorunları sıkıntısı. ben bu yönden bakıyorum.daha dün kocası tarafından öldürülen kadınların haberlerini izlemedik mi? okumadık mı? Sizler unuttunuzda somadaki facianın arda kalan enkazları sizce ne yapıyor? babasız kalann evlatların yaralarının boş kalmış taraflarını kim dolduracak kim saracak? Bir başbakan bunlarla meşgul olacak hanım efendi.

Bana kalkıpta " ee yavrum bak bunlar zararlı şöyle böyle" diye dövmenin zararını anlatmasın. Hayatı zarar görmüş canların yanında olsun. Benim dövmemse benim tercihim. Önce bi ülkendeki problemleri hallette tavsiyeni sonra ver

BAKTIĞIM YER BU :34:

(fikirler uyuşacak diye birşey yok,ama yanlış olduğumu düşünmüyorum...)

Siyaset bölümüne ilk defa yorum yapıyorum ve namını duyduğum için:1:polemikler banlar felan aman uzak durayım ben diye biraz sert yazmış olabilirim kusuruma bakmayın hemen bir soru yöneltilince aman kızım g*tüm g*tüm kaç oldumm :9::9::9:

Yani benim düşüncem bu yönde çokta müdahale etmiş gibi gelmedi bana
sadece tavsiyede bulunmuş aman evladım zararlı fln gibisinden yaklaşmış bence:26:

Alttada bir arkadaş paylaşmış zaten futbolcu sildircem demedim ve espirili bir konuşma geçti diye.
Sonuç olarak yine basın suçlu çıktı:10::10:

:) Saygı duyuyorum tabi. :31: Benim baktığım pencere bambaşka :52:

Back