Erdoğan: 'Bu Dövmeler Ne Ya?'

Koyun olmaktan, etrafa at gözlükleriyle bakıp gerçekleri görememekten çok daha iyidir.

Bu bakis acilari sevgisizligi ve saygisizligi korukleyen kirilma noktalari resmen.
Herkes sizin dusundugunuz gibi dusunmek zorunda degil.
Sizin istediginiz gibi dusunmeyince kor, cahil, koyun, at gozluklu falan olmuyor.
Ortalama zekaya sahip olan insanlar kendi kararlarini kendileri verecek duzeydeler, kimsenin buna karismaya ve hakaret etmeye hakki yok.
Sonra da siz-biz ayrimi yapiyorsunuz, diyorsunuz.
Bir gun hakaret etmeden konusabilmeyi ogrenirsek bu ulkede cok yol kat etmisiz diyebilirim.
Cunku bizim milletce Basbakan Erdogan'dan daha buyuk sorunlarimiz var.
Uslup gibi mesela.
Not: niye ustune alindin oyle misin vs demeyin komik oluyor. Zira meselemiz benim ustume alinmamdan ziyade sizin bir kesime olan saygisizliginiz.

verecek cevap bulamayınca neden fkabalaşıyorsunuzki:ssz:sakinn:31:cenabet gezip gezmemesi bizi ilgilendirmez diye düşünmüştüm:31:

Canım sen gerekli cevabı güzel bir şekilde vermişsin
Boşver gerisini
Gereksiz şeylerle gri olma :)))

Aksine başbakan"aa ne güzel dövme bunlar hep yaptır çocugum deseydi bu seferde "aa başbakana bak çocugu neye özendiriyor "derlerdi bu kesin.başbakakanı sevmeyenler bakıyorum da nekadar mahalle agzı konuşan var.boşuna demiyolar birini tanımak için düşmanına bak diye:)

Dövmesini övmesine ya da eleştirmesine gerek yok ki neden böyle bir misyon üstleniyor sağlığa zararlıymış tamam da öyle bir söyler sen bilirsin kendi vücudun ama sağlığa zararlı der tamam ama çıkışmak kızmak bir de hocasına da yüz kızartıcı bir suç işlemiş gibi şikayet etmek sildirsin demek nedir yani. Bir de genelleme yapmak çok seviliyor biri birşey dedi ya hemen başbakanı sevmeyenler böyle işte konuşmaları başlıyor ama erdoğanı sevmeyen bi olarak hiç mahalle ağzıyla konuşmadım direkt o kişiye yazın bunu genellemeyin hele düşman filan erdoğanı sevmemek düşmanlık mı

Berk Yıldız dövmelerini sildirmeyeceğini açıklamış.Söylendi mi bilmiyorum ama..

Son düzenleme:
Dövmesini övmesine ya da eleştirmesine gerek yok ki neden böyle bir misyon üstleniyor sağlığa zararlıymış tamam da öyle bir söyler sen bilirsin kendi vücudun ama sağlığa zararlı der tamam ama çıkışmak kızmak bir de hocasına da yüz kızartıcı bir suç işlemiş gibi şikayet etmek sildirsin demek nedir yani. Bir de genelleme yapmak çok seviliyor biri birşey dedi ya hemen başbakanı sevmeyenler böyle işte konuşmaları başlıyor ama erdoğanı sevmeyen bi olarak hiç mahalle ağzıyla konuşmadım direkt o kişiye yazın bunu genellemeyin hele düşman filan erdoğanı sevmemek düşmanlık mı

Geneli böyle benim için.

Ee ne var bunda.bir basbakan olarak uyarmis.ille de sildir diye baski yapmis sanki.fotografta da guluyor zaten belli ki espirili bi sekilde takiliyor.ayrica dovme haramdr bunu bilmeyen insanlar var.uyarmakta ne zarar var.dusunun picasso nun degerli nadide bir tablosunu aldiniz.eve getrdinz cocugunz tabloya yesil sari cizikler atti ozunu bozdu ne kadar sinirlenrsnz degil mi?ee Allah ta bizi ozenrek yaratyor Allahin eseri picasso nunkinden daha mi degersz ki uzerine cizikler atiyoruz?anlayan icin mesele bu kadar basittir...

Ben çok abes birşey göremedim olayda:31:
Öylesine sohbet ediyor havasında zaten futbolcuyla bence.
Hem aşağa yukarı herkes biraz daha büyük bir dövme görünce ay niye çektirdin o eziyeti kendine hem zararlı zaten deriz
Başbakanda bunları söylemiş zaten birisinin hayatına karışma gibi bir durum göremedim:31:

konu ammada sapmış.neden kirici ya da kaba olmak zorundayiz.birbirimize saygılı olmayı beceremiyoruz.herkesin fikri farklı olabilir kimi sever kimi srvmez.bu çekişme kiricilik niye?

tüm gazetelerde tv lerde yer alırken kk da neden yer almasın, ayrıca haberin içeriğinde bişey yok sadece olanı yazmışlar, pozitif ya da negatif yorumlayan üyeler, (senin yaptığın gibi yani) zaten gündem bölümü de bu yüzden var

Son düzenleme:
$10441171_10152564988701967_7276724596772531637_n.jpg

........................

tüm gazetelerde tv lerde yer alırken kk da neden yer almasın, ayrıca haberin içeriğinde bişey yok sadece olanı yazmışlar, pozitif ya da negatif yorumlayan üyeler, (senin yaptığın gibi yani) zaten gündem bölümü de bu yüzden var

neden konu edilmeyecekmiş?her şeyimize karışan bir başbakan varken ve genç bir futbolcunun dövmelerini bizzat kendisi konu etmişken tabii ki burada da tartışılır bundan daha doğal bir şey yok.

adamın yaptığı olur olmaz herşeyi alkışlamak zorunda değiliz değil mi?

neden konu edilmeyecekmiş?her şeyimize karışan bir başbakan varken ve genç bir futbolcunun dövmelerini bizzat kendisi konu etmişken tabii ki burada da tartışılır bundan daha doğal bir şey yok.

adamın yaptığı olur olmaz herşeyi alkışlamak zorunda değiliz değil mi?
ee herşeyimize karışılması beyinlere normal ve doğal olarak aşılanırsa buradada o konuyu açma, bunu aç tarzı karışmalar başlayacaktır tabii.

ee herşeyimize karışılması beyinlere normal ve doğal olarak aşılanırsa buradada o konuyu açma, bunu aç tarzı karışmalar başlayacaktır tabii.

çok doğru söylediklerin.ona susalım bunu konuşmayalım öbürünü görmezden gelelim ,sonuç ne? padişahım çok yaşa!

bi de bu haberde hiçbişey yok, olanı yazmışlar, ben erdoğanı içerik olarak öven başlıklarda açıyorum, o zaman kimse çıkıpta bunu neden açtın demiyor ne hikmetse:27::27:

Ben çok abes birşey göremedim olayda:31:
Öylesine sohbet ediyor havasında zaten futbolcuyla bence.
Hem aşağa yukarı herkes biraz daha büyük bir dövme görünce ay niye çektirdin o eziyeti kendine hem zararlı zaten deriz
Başbakanda bunları söylemiş zaten birisinin hayatına karışma gibi bir durum göremedim:31:

yoo ben hiç bahsini açmam düşünsem bile rahatsızlık duyabilir diye:26:

Şimdi bizeneki erdoğanın çükündeki piercingten epilasyonlu kaportasında yazan ''gönül kapım açıktır çalmadan gir içeri''kabartmasından!!!!
Bizi hiç ilgilendirmez tamamen kişisel tercihi ...

ya inanmıyorum bu nasıl bir kelimedirrr rezillik :53::53::53::53:

Elestitirken sınır tanimayacagim, elestirilirken bir kelimeye takilacagim...kesin simdi bide Tayyip ci ilan ediliriz :) Hâlbuki sana ne sayin Başbakan. Birak herkes istediği gibi yaşasın.

Elestitirken sınır tanimayacagim, elestirilirken bir kelimeye takilacagim...kesin simdi bide Tayyip ci ilan ediliriz :) Hâlbuki sana ne sayin Başbakan. Birak herkes istediği gibi yaşasın.

datlum bırak herkez istediği gibi düşünsün..:31:yanlış anlamalardandan çok sevdiğim senden iyi olmasın biriyle bile tartışacaktık nerdeyse farkına vardık sonra Allahtan..değmez birbirini üzmeye..

Back