Erdoğan: 'Bu Dövmeler Ne Ya?'

Ne taraftan bakıyorum biliyor musun?

Bir sürü problemleri var bu ülkenin. Sorunları sıkıntısı. ben bu yönden bakıyorum.daha dün kocası tarafından öldürülen kadınların haberlerini izlemedik mi? okumadık mı? Sizler unuttunuzda somadaki facianın arda kalan enkazları sizce ne yapıyor? babasız kalann evlatların yaralarının boş kalmış taraflarını kim dolduracak kim saracak? Bir başbakan bunlarla meşgul olacak hanım efendi.

Bana kalkıpta " ee yavrum bak bunlar zararlı şöyle böyle" diye dövmenin zararını anlatmasın. Hayatı zarar görmüş canların yanında olsun. Benim dövmemse benim tercihim. Önce bi ülkendeki problemleri hallette tavsiyeni sonra ver

BAKTIĞIM YER BU :34:

(fikirler uyuşacak diye birşey yok,ama yanlış olduğumu düşünmüyorum...)

evet ülkenin sorunları var her ülkede olduğu gibi....ama her gittiği ortamda hele ki bi futbol kampında somayı konuşamaz değil mi böyle saçma şey mi olur gazeteciler var iki çift diyalog geçmiş espri gülmüşler....bundan daha doğal birşey yok bence....

Ne taraftan bakıyorum biliyor musun?

Bir sürü problemleri var bu ülkenin. Sorunları sıkıntısı. ben bu yönden bakıyorum.daha dün kocası tarafından öldürülen kadınların haberlerini izlemedik mi? okumadık mı? Sizler unuttunuzda somadaki facianın arda kalan enkazları sizce ne yapıyor? babasız kalann evlatların yaralarının boş kalmış taraflarını kim dolduracak kim saracak? Bir başbakan bunlarla meşgul olacak hanım efendi.

Bana kalkıpta " ee yavrum bak bunlar zararlı şöyle böyle" diye dövmenin zararını anlatmasın. Hayatı zarar görmüş canların yanında olsun. Benim dövmemse benim tercihim. Önce bi ülkendeki problemleri hallette tavsiyeni sonra ver

BAKTIĞIM YER BU :34:

(fikirler uyuşacak diye birşey yok,ama yanlış olduğumu düşünmüyorum...)
peki sizce Başbakan bunları yapmıyo mu Allah aşkına yaptıgı her seyi rapor mu versin adam napsın size yarnmak için
Başbakanımız bunları unutuyo mu sizce hayır
emin olun elinden gelen herseyi yapıyo
bi yandan da gençlere örnek olup yol gösteriyo
tercihine karışmamış Başbakan dikkatini çekerim
Başbakanı kötülemek içinde en ufak bi ayrıntıyı kaçırmayan bu insanlar, Başbakanımızın yaptıgı güzel işleri ortaya dökmek için ugrassalardı suan Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmeyen kimse kalmazdı
Başbakanımız çok iyi bir insan örnek bir insan Başbakan böyle olur herseye yetişir Rabbimin izniyle
umarım geç olmadan herkes fark eder
başkada bişey demiyorum...

evet ülkenin sorunları var her ülkede olduğu gibi....ama her gittiği ortamda hele ki bi futbol kampında somayı konuşamaz değil mi böyle saçma şey mi olur gazeteciler var iki çift diyalog geçmiş espri gülmüşler....bundan daha doğal birşey yok bence....

Demek istediğim yanlış anlaşıldı sanırım.

Neyse saygı duyuyorum. Sizin tabirinizle "SAÇMA" bulmuyorum düşüncenizi. :34:

hay agzın bal yesin
anlatamıyorum işte ben...

peki sizce Başbakan bunları yapmıyo mu Allah aşkına yaptıgı her seyi rapor mu versin adam napsın size yarnmak için
Başbakanı kötülemek içinde en ufak bi ayrıntıyı kaçırmayan bu insanlar, Başbakanımızın yaptıgı güzel işleri ortaya dökmek için ugrassalardı suan Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmeyen kimse kalmazdı
Başbakanımız çok iyi bir insan örnek bir insan Başbakan böyle olur herseye yetişir Rabbimin izniyle

Tarafını kimse anlamadı kanka :27::27::27: :51:

Ben Erdoğanın doğru yaptığı güzel yaptığı şeylere Helal olsun diyen bir insanım. Ama yanlışa yanlış demek gerek.

Başkada diyecek laf yok zaten demeye..

Son düzenleme:
nico kanka eminim birilerini benim ne demek istedigimi anladı...

O birisi olmadığımı biliyorum fakat ama ben her zaman doğruya doğru yanlışa yanlış diyen biriyim. Senin söylediklerinde haklı olduğunu düşündüğüm tarafta var haksız olduğunu düşündüğüm tarafta :25:

Demek istediğim yanlış anlaşıldı sanırım.

Neyse saygı duyuyorum. Sizin tabirinizle "SAÇMA" bulmuyorum düşüncenizi. :34:

sizin düşüncenize değil eger kampta soma yı konuşsa saçma olur dedim...bende sana saygı duyuyorum şekerim:38:

O birisi olmadığımı biliyorum fakat ama ben her zaman doğruya doğru yanlışa yanlış diyen biriyim. Senin söylediklerinde haklı olduğunu düşündüğüm tarafta var haksız olduğunu düşündüğüm tarafta :25:
evet o birisi degilsin olsanda benim için degerlisin sana cok daha güzellikle tatlı dille anlatırdım bunuda biliyosun zaten aşkım.
herkesin hür özgür iradesi:34:
ben anlattım canım ikimizin yerine...:1:
sagol canım iyi oldu sinirden bişey düşünemiyorum:1:

evet o birisi degilsin olsanda benim için degerlisin sana cok daha güzellikle tatlı dille anlatırdım bunuda biliyosun zaten aşkım.
herkesin hür özgür iradesi:34:

haklısın canım, kimsenin siyasi tercihi bizi ilgilendirmez. +18 üstüyse zaten hiç ilgilendirmiyor.. farklı olsakta.. Sevgilerimle Nico :9:

Berk Yıldız twitterdan Erdoğan'ın dövmesiyle ilgili yorumuna açıklama getirdi. Erdoğan'a dövmesini sildireceği konusunda söz vermediğini o anda şaşkınlıktan hiçbir cevap vermediğini dövmelerini sildirmesinin söz konusu olmayacağını hepsinin kendisi için bir anlamı olduğunu dile getirdi.

Ablacım, Dünya gündemlerinden, raporlarından ne kadar haberdarsın, ne kadar takip ediyorsun bilmiyorum ama sana şunu söyleyebilirim, bizim 3 çocuk teşviğine değil, varolan gençleri eğitmeye, eğitimli olanları araştırma, geliştirme, üretme konularında teşvik etmeye ihtiyacımız var artık, Dünya bir yola çıktı ve artık geri dönüşü yok, biz kendi içimizde böyle birbirimizi yemeye devam edersek, asıl üretmemiz gerekenleri üretmezsek ve ayrıca bazı konularda hala taviz vermeye devam edersek sonucu çok yıkıcı olacak.

Hala derdimiz başka, tüm Dünya için söylüyorum, olan kime olacak biliyor musun? Halklara olacak, bütün yaşanan herşeyi tek tek inceler, neden yaşandıklarını araştırır, taşları yerlerine oturtur, Dünya'da neler olduğuna, hazırlanan raporlara şöyle bir göz atarsan tablonun yaşasın ülke gelişiyor, yollar, hanlar hamamlardan çok daha bambaşka bir boyutta olduğunu görürsün.

O senin teşvik var ya, 1950'lili yıllarda olsaydı olurdu ama artık çok geç.

helal olsun mune, öpüyorum nanaktann:54::54:

Berk'in annesi babasına kalmış çocuklarının dövmesine karışıp karışmayacağı. Bu onları ilgilendirir. rte boşuna müdahale etmiş bence, müdahale ettiği ile kalmış sadece. :51:

rte cana önem vermiş olsaydı berkine terörst diyip ortaya cıkmazdı haysiytsiz

ha iş yabancılara özentiye geldiyse neden beyaz gelinlik giyiyorsunuz.
oda batıdan gelen bir adet. bizde eskiden, osmanlıda evlenirken beyaz gelinlik denen şey yoktu.
bu örnekleri daha fazla çoğaltabiliriz isterseniz:ssz:
Yabancılara özenmekle de ilgisi yok zaten dövmenin.Doğulu kadınlara bakın yüzleri bile dövmelerle dolu

Back