datlum bırak herkez istediği gibi düşünsün..yanlış anlamalardandan çok sevdiğim senden iyi olmasın biriyle bile tartışacaktık nerdeyse farkına vardık sonra Allahtan..değmez birbirini üzmeye..
Evet cry ,herkes istedigi gibi dusunsun. dusunduklerini hakaret etmeden aktarsin. Hakaret içermeyen dusuncelerde art niyet aranmasin. Dunya cennet olsun:)))))
boşver datlum takma kafaya..
şu aklıma geldi ya, 6 ve 9 a ne gülmüştüm
http://onedio.com/haber/basbakanin-asiri-sinirli-olmasiyla-ilgili-10-harika-caps-326545
olabilir diyebilir hatta çokta güzel olmuş ağzınıza sağlık Başbakanım.
doğru değil mi ?
yabancılara özenti değil mi bu yaptıkları ?
sonra kanserle mücadele diye kampanya, eylem başlatırlar...
yaptırmayın sizde dövme
vucuda eziyetten başka bişey değil
Başbakan o gençlerin iyiliğini düşünüp söylemiş aaa tabi ne demiş atalarımız doğru söyleyen 9 köyden kovulurmuş Başbakanı siz hiç bi yere sıgdıramıyosunuz bee dogru diye görmüyosunuz pardon..
Aşağa yukarı herkes dedim zaten.yoo ben hiç bahsini açmam düşünsem bile rahatsızlık duyabilir diye:26:
konuya yanlış yerden bakılıyo zannımca..Konu doğru söylemesi yanlış söylemesi değil bence.
Doğru yanlışı idare edebilecek yaşta bence tavsiye verdiği şahıs.
Tartışılan konu insanların şahsi seçimlerine karışması.
Bir akpli mhpli yada chpli değilim.
Doğru olan yerleri varsa Erdoğanın doğru derim.
Ama birisi bana kalkacak anamın babamın karışmadığı şeye karışacak.
insanlar buna tepkili bence. Hem ülkede daha mühim konular varken,bir gencin dövmesi....
Aşağa yukarı herkes dedim zaten.
Ben mesela söylerim ayy yaaa canın acımadı mı okadar niye çektirdin kendine öyle
yazık değil mi hem zararlı zaten derim yanii.
Bunda rahatsız olcak birşey yok ki.
bakın elbette şahsi seçimlere karışmak bu.konuya yanlış yerden bakılıyo zannımca..
biz gençlere tavsiyelede bulunup dogru yolu göstermesi sahsi secimlere karışmak mı mudahele etmek mi ?
konuya yanlış yerden bakılıyo zannımca..
biz gençlere tavsiyelede bulunup dogru yolu göstermesi sahsi secimlere karışmak mı mudahele etmek mi ?
konuya yanlış yerden bakılıyo zannımca..
İlk defa aynı fikirde değiliz canım :26: Belki iyi niyetle söylemiş olabilir evet ama yine de karışmaya hakkı yok bencede.Üslubu da yanlış bence. Başbakan dediğin ülkeyle ilgilenir, dövmeyle değil. Ona ne ? :26:
Dövmenin zararlı olduğu kesin bir gerçek.
zararlı olduğunu söyleyebilir.
tenine yazık olduğunu vs..
Ama sildirmek için söz verdirmesi tartışmaya açık bir konu.
diyelim ki ben yaptırdım. sen geldin dedin ki " bahar nasıl kıydın tenine yazık ayrıca çok zararlı ve bence batı özentisi" < fikrini beyan ettin;bitti.
Ama "bunu sildir" ve "söz almak" tamamen başka birşey.
Dinde de bu böyledir zaten. Biri açıktır türbanlı değildir. Allah rızası için gidersin uyarırsın ama kimseye baskıyla bunu yap şunu yap diyemezsin...
Benim fikrim bu yönde en azından.
kızlarr genç kendisi söz vermişbakın elbette şahsi seçimlere karışmak bu.
çünkü bu bir tercih. hoşuna gitmiş yapmış. annesi babasıda bir şey demiyorsa kimse kimsenin seçimine karışamaz. saçımı sarıya boyatırım bu benim tercihim mesela. biri kalkıp neden kendi saçınla dolaşmıyorsun. bunu yapamazsın diyemez. dememeli zaten. yada makyaj yapana yapma denmeyeceği gibi. eğer bu şekilde karışmaya başlanılırsa, ha başbakan yaparda bende yaparım o zaman diyen, önüne gelene laf eder ki bunun sonu hoş olmaz. bir başbakan bunu yapmamalıki,vatandaşta onu örnek alıp yapmasın. çünkü başımızdaki kişiler bizim örneğimizdir. onu örnek alırız çoğu zaman. ki bunu örnek alanın sokakta hoşuna gitmediği çok şeye onu yapma bunu yapma diye dayatması başlarki bunun sonu kaos olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?