- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazmıcam yazmıcam ama dayanamadım, nasıl bi insansın sen ya
ülkede ekonomik kriz isteyecek kadar
ALLAH akıl fikir versin!
Kim ki onu diyen?
Yok ben buradaydim, cevap veriyordum ama sanirim siz iyi ndegilsiniz
Noluyor lan:))))
Pencere falan ac ne bileyim birsey yap
Ben size cevap vermeme konusunda hakliymisim, anlamama ayagina yatiyor birde anlamazdan gelecegim diye acayip seyler yaziyorsunuz..
Yok ben size cevap vermem tamam birdaha siz sakin olun...
Asil simdi gideyim ben zira acayip bir tarz aldi:)
Neyse Halkin sectigi ilk Cumhurbaskani Recep Tayyyip Erdogan insallah..
Ve Türkiye ye ilkleri getirip, Yeni Türkiye nin tarihinin baslangici olacak adam..
Allah yar ve yardimcin olsun...
Hala delilsiz ispatsız diyor yahu görmezden gelirseniz tabi ki size göre pürüpak olur neden bir sayfa yazdığım şeyleri görmezden geliyorsunuz bunlar iftira olamayacak kadar gerçek oysa ki neden okuma zahmetine girmiyorsunuz. Çöp toplamada, bilboarlarda, metro da, akbilde, Seka'nın limanların yok paraya satılmasına cevabınız var mı? varsa alalım evet öyle ezbere konuşmak olmuyor weiss hanımm. Hala ortaya yazıyorsunuz.
Aaaa gönül gözlü arkadas;
Siz degilmiydiniz diger baslikta " mecbur ülkeyi gelistirecek, mecbur yatirimlar yapacak, insanlarin vergisi ile yapiyor" diyen:))
Sonrada arkadasin sordugu " bundan öncekiler neden yapmiyordu, neden ülke bitmis haldeydi, o zaman verdigimiz vergiler nereye gidiyordu" sorusuna cevap veremeyen:))
Sonrada o sinirle bu basliga gelip " insallah ekonomik bir kriz olurda, kurtuluruz" diyen:))
Evet bazilari ülkenin kriz yasayip batmasina bile razi AKP nin gitmesi icin, Rahmetli Necip Fazil yillar önce bu kisilere dikkat cekmisti:))
Hadi sizi "ekonomik kriz olsun" hayalinizle basbasa birakayim:))
Aaaa gönül gözlü arkadas;
Siz degilmiydiniz diger baslikta " mecbur ülkeyi gelistirecek, mecbur yatirimlar yapacak, insanlarin vergisi ile yapiyor" diyen:))
Sonrada arkadasin sordugu " bundan öncekiler neden yapmiyordu, neden ülke bitmis haldeydi, o zaman verdigimiz vergiler nereye gidiyordu" sorusuna cevap veremeyen:))
Sonrada o sinirle bu basliga gelip " insallah ekonomik bir kriz olurda, kurtuluruz" diyen:))
Evet bazilari ülkenin kriz yasayip batmasina bile razi AKP nin gitmesi icin, Rahmetli Necip Fazil yillar önce bu kisilere dikkat cekmisti:))
Hadi sizi "ekonomik kriz olsun" hayalinizle basbasa birakayim:))
Bak orucum diyorsunuz yazik diye dayanamiyorum anlatmaya calisiyorum..
Simdi sizin o " belediye döneminde yaptigi yolsuzluklar" diye paylastiklariniz gercek olsaydi, Erdogan i, okudugu bir siir icin degil, o attiklari yolsuzluk iftiralari ile hapse atarlardi.
Ayrica Erdogan 1994-1998 yillari arasinda Belediye baskanligi yapti. Hapse girisi 1998 sonu. Rahsan affi 2000 de cikti.
Yani eger o yolsuzluk iddialari gercek olsaydi, Erdogan i, okudugu siir icin degil, o yolsuzluk iddialari icin iceri atarlardi, ortada af falanda yoktu zira.
Ama o yolsuzluk iddialari yalan oldugu icin bri siiri bahane edip Erdogan i hapse attilar.
Umarim anlamistir:)) Anlamasanizda birdaha anlatamayacagim, zira bunuda orucum dedinizde onun icin son bir kez anlattim:)
"İnşallah ekonomik kriz olur da kurtuluruz" ile " belki bir ekonomik kriz olur da milletçe kurtuluruz" birbirinden çok farklı şeyler. Milleti galeyana getirme.
Evet başbakanınız sadece ekonomik krizle gidebilir bu ülkenin başından. Bu benim ekonomik kriz arzuladığım anlamına gelmiyor. Allah iftiralarınzdan korusun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
"İnşallah ekonomik kriz olur da kurtuluruz" ile " belki bir ekonomik kriz olur da milletçe kurtuluruz" birbirinden çok farklı şeyler. Milleti galeyana getirme.
Evet başbakanınız sadece ekonomik krizle gidebilir bu ülkenin başından. Bu benim ekonomik kriz arzuladığım anlamına gelmiyor. Allah iftiralarınzdan korusun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eee canım Güney Kore de gemi kazası sonrası vatandaşlar bakana tokat atıp, başbakana su şişesi fırlattı başbakan ve bakan karşılığında sadece özür dileyip istifa ettiler
Eki Görüntüle 1177338 Eki Görüntüle 1177339 Eki Görüntüle 1177340
[video=youtube;ZYoVQa-U14Y]http://www.youtube.com/watch?v=ZYoVQa-U14Y[/video]
Eki Görüntüle 1177334
Eki Görüntüle 1177335
sizinde istediniz bu zaten,Erdoganin istifa edilmesi icin neler yapildi,darbe olsun hükümet yikilsin diye az ugrasmadiniz
siz yikmaya calistikca güclendi ama
kin ile beslendiniz Erdogana karsi sefvat beklemeyin karsiliginda
sizinde istediniz bu zaten,Erdoganin istifa edilmesi icin neler yapildi,darbe olsun hükümet yikilsin diye az ugrasmadiniz
siz yikmaya calistikca güclendi ama
kin ile beslendiniz Erdogana karsi sefvat beklemeyin karsiliginda
Ülke başbakanı vatandaşına hakaret edermi hiç rabiş..
Açık yüreklilkle söylermisin..
Ne içiyorsunuz çok merak ediyorum yakının kaybeden vatandaşları tokatlayıp, tekmeleyen yöneticileri kendinize layık görüyorsanız benim diyecek bir şeyim yok zaten o yılan nasıl olsa bir gün size de dokunur
Ülke başbakanı vatandaşına hakaret edermi hiç rabiş..
Açık yüreklilkle söylermisin..
Ne içiyorsunuz çok merak ediyorum yakının kaybeden vatandaşları tokatlayıp, tekmeleyen yöneticileri kendinize layık görüyorsanız benim diyecek bir şeyim yok zaten o yılan nasıl olsa bir gün size de dokunur