amma işsiz var burda ya akşamdan sabaha dek erdoğan propagandası yapıyorlar kaç ramazan kolisi alındı acep
sende o issizler arasindasin tahminim,okadar takipe ettigine göre
hakaret etmez abla ama insanin birde sabir siniri vardir diyorum,Erdoganin sabriyla cok oynandi
benim kendime kimi layik görecegim kisi,seni hic bir sekilde ilgilendirmez
yilan dedigin kisi gitsinde kim gelsin peki ? chpi mhpide gördük Türkiyeyi batirdilar
Erdogan basbakan oldugu zamanlar Vatanimiz bitmis durumdaydi
Etmez , etmemeli.... Ama sunu da göz önünde bulunduran hic bir başbakan bu kadar hakarete ugramadi !! Başbakan ve her şeyden önce insan herkesin bir sabri var değil mi ? Bakin hala adama hakaret ediyorsunuz erdoğan mal varligini acikladi konusunun altında yapilan espiri " oğlunu neden aciklamadi " gibi bir espiri yapildi.. Sende acik yureklilikle söyle sana boyle bir espiri yapsalar cizgini bozar misin , bozmaz misin ??
hakaret etmez abla ama insanin birde sabir siniri vardir diyorum,Erdoganin sabriyla cok oynandi
benim kendime kimi layik görecegim kisi,seni hic bir sekilde ilgilendirmez
yilan dedigin kisi gitsinde kim gelsin peki ? chpi mhpide gördük Türkiyeyi batirdilar
Erdogan basbakan oldugu zamanlar Vatanimiz bitmis durumdaydi
Allah icin calisan insalari allah korusun serlilerin serrinden.
Allahim, su ramazan hürmetine, memleketimizi ve bütün islam beldelerini zulumle zalimle imtihan etme. Amin...
Sabır sinir diyorsun ama,vatandaşımız orada kendi sıkıntısını anlatıyor,ne olursa olsun bir ülkenin başbakanı bu tarz konuşma hakkını kendinde bulamaz..
Ortak noktada buluştuk işte,ne olursa olsun diyorum bu laflar çirkince söylemler...
Hakarete uğruyorsa ortada var olan şeyler var değilmi hangi birisini söyleyelim..
Eğer ben c.bsaşkanı adayı olsam tabiki sülalemin mal varlığını açıklama ihtiyacı duyarım ki,heleki tayyip'in 12 yılda şaşalı yaşamı bizi hayrete düşürüyor ..
Bu kadar mal mülk nasıl oldu,oturur düşünürüm biraz,mantığım aklmıyor benim yani..
aaaa aşkolsun niye öyle diyorsun rabiacım...kılıçtaroğlu gelse başa yönetimi askeriyeye verse kendi yan gelip yatsa...ya da bahçeli gelse hergün ana haberfde gaflarını dinlesek fena mı olur....:124:
Arkadaslar, eger sükür borcunuz varsa bunu futursuzca teslim olunmus vaziyette bir ´insana degil´!!!
Allaha borcluyuz.
Neden sadece allah için çalışılıyor??
Allah icin calisan insalari allah korusun serlilerin serrinden.
Allahim, su ramazan hürmetine, memleketimizi ve bütün islam beldelerini zulumle zalimle imtihan etme. Amin...
evet allaha borçluyuz bunun için allahın adını ağzından düşürmeyen başbakan pardon cumhurbaşkanı istiyoruz
bidaha cekemem onlarin gaflarinibasa geldiklerinde Türkiyeyi kaosa yolladilar kendi egolari yüzünden,Vatanim nereye gidiyor bir durun demediler bile cocuk gibi davrandilar
bidaha basa gelirlerse busefer Türkiyemizi kimseler kurtaramaz
Kusura bakmayın konumuzla bağlantısını anlamadım...
Allah için çalışan derken kastetdiğiniz kişi umarım Erdoğan değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?