- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
benim bu cumleyi belki yanlis bir ortamda yazmis olmam
ve sizinde bunu üzerinize alinmaniz yanlis olmus.
Ben söyledigim seyi benimsemekle birlikte sizin üzerinize alinmanizi istememekteyim.
Okudum bir cümle gözüme ilisti ve o düsünceye atfen yazmak istedim.
bunlar uçmuş ya cevap vermeye değmez ne içtiler çözemedim
bunlar uçmuş ya cevap vermeye değmez ne içtiler çözemedim
Valla devlet memuru olunca sadece kendi mal varligini isterler senden kural bu ....cocuklarinin mal varligini sunsa inanacaksiniz yani... Hem neden ayni şeyler eklemeddin için söylenmiyor... Sasali yasamini anlatirmisiniz mesela ne ? Villasin da ki musluklar bile altin dediler yalan cikti haberiniz var bundan değil mi...
Evet bak, kardesim ne guzel yanitlamis.
Hakka hizmet eden Allah icin halka hizmet eder.
Bunu Allah icin yapinca daha bir özenerek yapacagina inaniyor ve onlar icin her daim duaciyiz...
Kusura bakmayın konumuzla bağlantısını anlamadım...
Allah için çalışan derken kastetdiğiniz kişi umarım Erdoğan değildir.
Hea herkes saf siz degilsiniz:)
O yüzden millet etkileniyor siz etkilenmiyorsunuz:)
Ayrica ne kadar eminsiniz kul hakki yediginden?
Yoksa yanindamiydiniz yerken?
Elinizde su montaj olup olmadigi bile kesin olarak bilinmeyen ses kayitlaridan baska ne tür bir deliliniz varda gözünüzle görmüs kadar emin konusuyorsunuz?
KEske gözünüzle görmediginiz birseyi, olmus gibi anlatmanin islamdaki hükmünüde bilseymissiniz..
Kusura bakmayın konumuzla bağlantısını anlamadım...
Allah için çalışan derken kastetdiğiniz kişi umarım Erdoğan değildir.
Hapse gercekten sucsuz yere atilan bir adam gercekten ilginizi cekiyorsa, bir siiri bahane adip hapse attiklari, böylece siyasi hayatini bitirmek istedikleri Erdogan a bakin...
yok yok allah için çalışan kılıçtaroğlunu kastetti....inandırıcı geldi mi
yok yok allah için çalışan kılıçtaroğlunu kastetti....inandırıcı geldi mi
Ekmel bey'den nasılsa mal varlığı istenir, o zaman bizde öğreniriz neyi var ne yok..
Şaşalı derken gözünüzü açın biraz belki görürüsünüz..
Musluklarından banane,o kadar para evler eşinin taktığı ziynetler,kıyafetler daha neler nelerrr yeterlimi acaba..
Haaa bunarda gözümüz mü var,niye olsun,tek taşım bana yeter ...
Benim hepimizin vergileriyle yol yapacak,adı sanı duyulmamış insanları karun kada5r zengin edecek,bide duacı olacam değilmi..
Yol,baraj elbette yapacak,onun görevi bu...
Ben duacı değilim bu insana ..
Bende anlamadım ..
Haklısın ya,nasıl düşünemedim ben bunu...
Hırsız,ayrıştırıcı,bölücü,insanlara hakaret eden,kibirli bir başbakanımız varken sadece onu düşünmeliydim'' ALLAH İÇİN ÇALIŞAN ''denilince...
Benimkide laf yani....:
Haklısın ya,nasıl düşünemedim ben bunu...
Hırsız,ayrıştırıcı,bölücü,insanlara hakaret eden,kibirli bir başbakanımız varken sadece onu düşünmeliydim'' ALLAH İÇİN ÇALIŞAN ''denilince...
Benimkide laf yani....:
İstendi ya ekmel beyden de mal varligi haber oldu ya haberi yapildi ya :)) valla gözümu aciyorum ama bir şey göremiyorum hani olmayan şey görülmez sizin kalp gozleriniz acik bak o bende yok :)) takti takistirdi bu mu yani ... Hatirlarsaniz bir ara ünlü bir sanatcinin çok pahali dediğimiz takilari sahte cikmisti :)) hani takiyor takistiriyor giyiniyorda acaba gerçek mi ? SIP diye anladiniz yani :)) ve ayrıca başbakan esi ya başbakan bu bayan ekranlara cikiyor pardon ama birakinda giyimine kusamina özen göstersin... Sunu da belirtmeden edemiyecegim çok mütevazi olsa bu kez de fakir edebiyatı yapıyorlar halki mütevazi görünerek etkilemeye calisiyor derdiniz yalan mi ? Ayrıca her mütevazi giyinen fakir değildir cimri de olabilir, parasini sadece tasinmaz mallara yatiriyorda olabilir :))