- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
göbekli victoria kadar olmasa da idare edin işte (!)
SiZCE !! taşımıyor olabilir, o zaman haberi görmezden gelebilirdinizOnun haber değeri var en azından. Enteresan, her zaman görülmeyen bişey olmuş, haber yapılmış. Ama cumhurbaşkanının bir cenazede dua etmesi haber değeri taşımıyor malesef.
SiZCE !! taşımıyor olabilir, o zaman haberi görmezden gelebilirdiniz
BİZCE çok ta güzel haber değeri taşıyor
Habercilikte bir söz vardır, "köpeğin adamı ısırması değil adamın köpeği ısırması haber değeri taşır" diye. Bu da onun gibi bişey. Erdoğan cenazede incilden bir ayet okusaydı haber olurdu. Bu değil.
Ooo ooo , olay haber değeri ise sephoraa , nice haberler vardı haber bile olmayan ; hatta kahramanının haberden bile haberinin olmadığı uydurma haberler .
Cumhurbaşkanı her gün bir cenazede Kuran-ı Kerim de okumuyor , haber değeri kırk yılda bir kez olması ise , ben ilk kez dinledim mesela .
Erbakan hocada da okumuştu çok güzel okuyor ya ben çok beğeniyorum:)Ooo ooo , olay haber değeri ise sephoraa , nice haberler vardı haber bile olmayan ; hatta kahramanının haberden bile haberinin olmadığı uydurma haberler .
Cumhurbaşkanı her gün bir cenazede Kuran-ı Kerim de okumuyor , haber değeri kırk yılda bir kez olması ise , ben ilk kez dinledim mesela .
Ben haber değerine değilde, maksadına takıldımBu da bir bakış açısı .
Sırf bu gariplik açısından bakılırsa bile haber değeri taşıyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?