Erdoğan Bakara Suresi okudu

Onun haber değeri var en azından. Enteresan, her zaman görülmeyen bişey olmuş, haber yapılmış. Ama cumhurbaşkanının bir cenazede dua etmesi haber değeri taşımıyor malesef.

Sanirim untup, tekrar ögrenmesi haber olmus Sephoracigim. Ve Bakara'yi okumasi isabet olmus. Bakara, makara diyen Egemen Bagis'e "o öyle degil, böyle okunur cici bakanim benim" der gibi

dünyadaki diktatörlein çoğu insanların dini duygularını sömürerek dikta olmuşlardır
başta herkese kısmen yakınken güçlendikçe sertleşir tek adam haline gelir dileğim daha fazla güçlenmemesi
tek adamın insafına kalmayız umarım

Medyatik adam,ne yapsa haber oluyor işte,talep var :)) hacetini giderdiği yer bile uzun sure haber olmuştu,sonra yemek yediği masa vs...

Onun haber değeri var en azından. Enteresan, her zaman görülmeyen bişey olmuş, haber yapılmış. Ama cumhurbaşkanının bir cenazede dua etmesi haber değeri taşımıyor malesef.
Cenazede kuran okuyan kaç cumhurbaşkanımız oldu acaba ?
Flaş flaş flaş bi haber aksine

Ooofff offfff
Şu haber "erdoğan yılbaşında dansöz oynattı" olasydı kıyametler kopardı burda...aha bakın reisiniz diye...ADAM özü gibi davranınca pehhhh nolmuş? Ne var bunda?
Çünkü memnun değilsiniz...adamın imanı sizi rahatsız eden !!!

Tvde izledim ilk defa bir cumhurbaskanini kuran okurken gordum cokta hosuma gitti cok guzel okumus Allah kabul etsin :)

Evet tabi ki siyasetçiler insanların kalbini siyasetle değil dinle fethetmeli. Beceremedikleri işler ortaya çıkmasın diye insanları maneviyatla sömürmeli.

Hiçbir siyasetçinin bu tip bir şey yapmamasının sebebi işlerinin din değil politika olması olabilir mi mesela???

Misal, bunu yapan bir doktor olsaydı offf ne inançlı diyip bu adama tedavi olur muydunuz yoksa doktorluğuna mı bakardınız?

Dansöz oynatması tabi ki haber olur,görülmüş birşey değil çünkü,üstüne üstlük söylemlerine de tamamen ters.
Fakat cenazede kuran okuması görülmemiş bi durum değil,katıldığı çoğu cenazede okuyor zaten.
Bizi rahatsız eden imanı değil,şov yapması

Allah kabul etsin.

Bakara suresi diyince aklima istemsiz olarak Egemen Bagis geliyor. Keske bakaraya makara diyenlere de sahip cikmasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…