• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan Bakara Suresi okudu

Evet tabi ki siyasetçiler insanların kalbini siyasetle değil dinle fethetmeli. Beceremedikleri işler ortaya çıkmasın diye insanları maneviyatla sömürmeli.

Hiçbir siyasetçinin bu tip bir şey yapmamasının sebebi işlerinin din değil politika olması olabilir mi mesela???

Misal, bunu yapan bir doktor olsaydı offf ne inançlı diyip bu adama tedavi olur muydunuz yoksa doktorluğuna mı bakardınız?
Ben izledigim birsey uzerinden yorum yaptim Erdogana karsi sempatim veya antipatim yok ama takdir ediyorum kendisini , hepimizin oldugu gibi onunda dogrulari ve yanlislari da var tabi ama ben haber ustunden yorum yaptim tv de rastgele denk geldim kuran okuyusuna ve cok hosuma gitti bu benim yaptiginda yanlis birsey yok bence aksine çok guzel :) ha yaptigi veya yapmadigi diger seyler ayrica tartisilir ben haber hakkinda nacizane yorumumu yazdim ;)

Allah kabul etsin.

Bakara suresi diyince aklima istemsiz olarak Egemen Bagis geliyor. Keske bakaraya makara diyenlere de sahip cikmasa.

Aa yok canim, orda ahlaksiz olan Egemenin dinlenmis olmasi. Özel denilen sey kalmadi ayo. Egemen o olayda magdurdu canim.. :KK14:

Ben izledigim birsey uzerinden yorum yaptim Erdogana karsi sempatim veya antipatim yok ama takdir ediyorum kendisini , hepimizin oldugu gibi onunda dogrulari ve yanlislari da var tabi ama ben haber ustunden yorum yaptim tv de rastgele denk geldim kuran okuyusuna ve cok hosuma gitti bu benim yaptiginda yanlis birsey yok bence aksine çok guzel :) ha yaptigi veya yapmadigi diger seyler ayrica tartisilir ben haber hakkinda nacizane yorumumu yazdim :KK66:

Bence de yaptığı şey yanlış ve sömürü.

Bizim milletimizin hassas olduğu konuları biliyor ona göre oynuyor iyiymiş .

Diyanet işleri başkanı, cenazenin kalktığı caminin imamı vb.. kişiler duruken bunu Cumhur başkanının yapması, garip değilmi?
Bunu yadırgamakta gayet doğal olmuyormu? Dini mi? Yoksa siyasi mi? Düşündürücü..
bazı cenazelerde isterse kişi babsının ve ya evladının cenaze namazını kıldırabilir bu gönül bagıyla ilgili bişey

Erbakan hocada da okumuştu çok güzel okuyor ya ben çok beğeniyorum:)
Hergün okumuyo evt haber değeri var.
Bu ülkede kuran okuyan c.başkanı başlı başına haber zaten :KK66:
üstelik müslüman bi ülkeyiz ve cumhurbaskanı kuran okuyor diye haberi yapılıyor üzücü ve düşündürücü

Yine mevzu din, İman.
Siyasi görüşte ortak payda da buluşamıyorken kusura bakmayın din bu sitede olmamalı.
Böylesi hassas bir konu konuşulmamalı.

Back