- Konu Sahibi lamelifAmine
Tvde izledim ilk defa bir cumhurbaskanini kuran okurken gordum cokta hosuma gitti cok guzel okumus Allah kabul etsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumhurbaşkanı diyoruz
Kuran okumuş diyoruz
Bu ülkede ender görünen şey diyoruz :)))
Güzel haber..
Onun haber değeri var en azından. Enteresan, her zaman görülmeyen bişey olmuş, haber yapılmış. Ama cumhurbaşkanının bir cenazede dua etmesi haber değeri taşımıyor malesef.
Bişey yapmasa da haber olur .Olur yani :)Medyatik adam,ne yapsa haber oluyor işte,talep var :)) hacetini giderdiği yer bile uzun sure haber olmuştu,sonra yemek yediği masa vs...
Cenazede kuran okuyan kaç cumhurbaşkanımız oldu acaba ?Onun haber değeri var en azından. Enteresan, her zaman görülmeyen bişey olmuş, haber yapılmış. Ama cumhurbaşkanının bir cenazede dua etmesi haber değeri taşımıyor malesef.
Hayatta bazıları başrolde olur, bazıları da figürandır, kabullenmek gerek :)Bişey yapmasa da haber olur .Olur yani :)
aslında bütün mesele bu :))Hayatta bazıları başrolde olur, bazıları da figürandır, kabullenmek gerek :)
Tvde izledim ilk defa bir cumhurbaskanini kuran okurken gordum cokta hosuma gitti cok guzel okumus Allah kabul etsin :)
Dansöz oynatması tabi ki haber olur,görülmüş birşey değil çünkü,üstüne üstlük söylemlerine de tamamen ters.Ooofff offfff
Şu haber "erdoğan yılbaşında dansöz oynattı" olasydı kıyametler kopardı burda...aha bakın reisiniz diye...ADAM özü gibi davranınca pehhhh nolmuş? Ne var bunda?
Çünkü memnun değilsiniz...adamın imanı sizi rahatsız eden !!!