Slm canım ben erdem çakmak a gidiyordum zeynep hanıma.. saolsun geçtiğimiz cumartesi günü moralimi çok bozdu. Arkds tavsiyesiyle oraya gittim.. Kadın zaten karnımdan her baktığında keseyi göremiyorum dedi. önce dış gebelik olabilir dedi. bikaç gün sonraya randevu verdi o gün de keseyi gördü.. bebeği göremedi. daha snra bikaç gün snraya randevu verdi arada da hep 3-4 gün de bi çağrıyor. 10 gün içerisinde 3 kere gittim.
karnımdan her baktığında ne kese ne de bebeği göremedi. hep alttan muayene etti. derken geçtiğimiz cumatesi günü "kesede bebek yok bu bir boş gebelik olabilir. çarşamba günü tekrar gel aç karnına gel tekrar bakacağım ve yine göremezsek bebeği kürtaja alacağız" dedi.. Resmen yıkıldım ağladım.. neyse eşim de hayır olmaz öyle şey bi doktorun lafıyla olmaz o dedi medipol koşuyoluna gittik. Allahtan nöbetçi doktor vardı.. Perihan özeren doktorun ismi. aynı gün gittik...
doktor öyle güzel muayene ettiki ve karnımdan keseyi net bir şekilde gördü 5 dk nerdeyse baktı çok inceledi.. kese var bebek görünmüyor ama kürtaj ,ç,n çok erken takip edicez dedi 2 gün sonraya randevu verdi.. ggeçtiğimiz pazartesi günü gittik yine karnımdan baktı.. "işte bebek burda" dedi o kadar şaşırdımkii çok mutlu oldum anlatamam... Şimdi haftaya pazrtesi tekrar çağırdı.
Erdemdeki doktor folbiol folik asit ilacımı bıraktırmıştı. yerine elevit ilacı vermişti. sadece bunu kullan herşeyi karşılar ek bişeye gerek yok demişti. Medipoldeki doktor da hayır folik site devam et eleviti de kullan ek olarak progestan hap veriyorum dedi. Gayet güzel geçti ilgili doktor çok önemli gerçekten...
Artık medipole devam edeceğim ama ordaki hangi doktora gidiyorsun gündüze geçeceğim bu doktor geceleri orda çünkü.. Hangi doktoru önerirsin?