Erdem Hastanesi'nde Doğum

babuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
75
21
Merhaba Arkadaşlar,

10 haftalık gebeyim ve çoğu topiklerin konu başlıkları nerede ise 7-8 yıllık. O yüzden bu konu başlığında tekrar güncel olarak bir arada olmak istedim. Yeni doğan bakım ünitesi olan bir hastane ile hastası ile yakından ilgili hoşgörülü bir dr arayışı içindeyim. Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşların, deneyimlerini ve paylaşımlarını yazmalarını rica ediyorum.

erdem i ticarethane gibi görüyor hastane. hiç ısınamadim . evimin dibinde çamlıcA erdem var ve bn medipole gidiyorum

Bende 27 haftalik hamileyim. Erdem cakmak hastanesine gidiyorum ama dogum hakkinda pek bilgim yok herkes oraya gidiyo. Basima gelecek varsa heryerde gelir diyerek dusunmemeye calisiyorum. Hayirlisi.
Hangi dr a gidiyorsunuz? tahliller için illa biz de yapmanız gerek diye şart koşuyorlar mı? sonuçta testler hastanelerde çok pahalı oluyor, devlet bu konuda daha ii oluyor

Hangi dr a gidiyorsunuz? tahliller için illa biz de yapmanız gerek diye şart koşuyorlar mı? sonuçta testler hastanelerde çok pahalı oluyor, devlet bu konuda daha ii oluyor

Sevil hanima gidiyorum canim. 27. Haftama kadar hicbir tahlilim icin illa burda yaptir diye birsey demedi. Disarda nerde ucuz bulduysa orda yaptirdim kan sayimlarimida saglik ocaginda.

Ben ilk doğumumu erdem hastanesinde yaptım gayet iyidi bir.doğum ne kadar iyi olursa ikinciye hamileym şimdi yine oraya gitcem sanırım hala.doktor bulamadm detaylı ultrason fiyatlarını bilen var mı en uygun nerde var?

Ben ilk doğumumu erdem hastanesinde yaptım gayet iyidi bir.doğum ne kadar iyi olursa ikinciye hamileym şimdi yine oraya gitcem sanırım hala.doktor bulamadm detaylı ultrason fiyatlarını bilen var mı en uygun nerde var?

Slm canım bende çakmak erdem hastanesine gidiyorum önce çok tedirgin oldum ama arkadaşım yeni doğum yaptı orada yaptı doktoru da zeynep hanım.. bende geçen hafta gittim gayet sıcak kanlıydı iyiydi.. tatlı bi kadın doğuma da kendi giriyor zaten arkadaşım çok memnun kaldığını söyledi....

naptınız doktor buldunuz mu?

kızlar erdem çakmak bana da çok yakın olduğu için gittim ama ne yazık ki hiç memnun kalmadım hastaneden. devlet hastanesinde bile daha uzun kontrol ediyorlar. doktorları çok soğuk, 1 dk ultrasonla bakmadı 1 dk konuşmadı 70 tl yi verdiğimle kaldım hep. doktorları hep bayan, hacı hoca takımı bir hastane kime sorduysam da iyi bir hastane demedi. ilgi güler yüz yok orada.

Bende yeni hamileyim hastane arastiriyorum cakmak erdem icin testleri disardan izin vermiyorlr dediler vede dogumu cok merk ediyorum orda dogum yapan varmi?? dogumda anlasiliyor hastanenin ne oldugu birde fiyatlar ne durumda? Cok kararsizim yardim bekliyorum

İlk doğumumda sevil hanıma gitmiştim gayet iyiydi memnun kaldım şimdi.yinw ona devam

İlk doğumumu erdemde yaptım doktorumdan memnundm hemşireler birz canımı sıkmışlardı hastane güzeldi xoğum fşyatı 1200 şuanda yine oraya devam

erdem i ticarethane gibi görüyor hastane. hiç ısınamadim . evimin dibinde çamlıcA erdem var ve bn medipole gidiyorum

Slm canım ben erdem çakmak a gidiyordum zeynep hanıma.. saolsun geçtiğimiz cumartesi günü moralimi çok bozdu. Arkds tavsiyesiyle oraya gittim.. Kadın zaten karnımdan her baktığında keseyi göremiyorum dedi. önce dış gebelik olabilir dedi. bikaç gün sonraya randevu verdi o gün de keseyi gördü.. bebeği göremedi. daha snra bikaç gün snraya randevu verdi arada da hep 3-4 gün de bi çağrıyor. 10 gün içerisinde 3 kere gittim.

karnımdan her baktığında ne kese ne de bebeği göremedi. hep alttan muayene etti. derken geçtiğimiz cumatesi günü "kesede bebek yok bu bir boş gebelik olabilir. çarşamba günü tekrar gel aç karnına gel tekrar bakacağım ve yine göremezsek bebeği kürtaja alacağız" dedi.. Resmen yıkıldım ağladım.. neyse eşim de hayır olmaz öyle şey bi doktorun lafıyla olmaz o dedi medipol koşuyoluna gittik. Allahtan nöbetçi doktor vardı.. Perihan özeren doktorun ismi. aynı gün gittik...

doktor öyle güzel muayene ettiki ve karnımdan keseyi net bir şekilde gördü 5 dk nerdeyse baktı çok inceledi.. kese var bebek görünmüyor ama kürtaj ,ç,n çok erken takip edicez dedi 2 gün sonraya randevu verdi.. ggeçtiğimiz pazartesi günü gittik yine karnımdan baktı.. "işte bebek burda" dedi o kadar şaşırdımkii çok mutlu oldum anlatamam... Şimdi haftaya pazrtesi tekrar çağırdı.

Erdemdeki doktor folbiol folik asit ilacımı bıraktırmıştı. yerine elevit ilacı vermişti. sadece bunu kullan herşeyi karşılar ek bişeye gerek yok demişti. Medipoldeki doktor da hayır folik site devam et eleviti de kullan ek olarak progestan hap veriyorum dedi. Gayet güzel geçti ilgili doktor çok önemli gerçekten...

Artık medipole devam edeceğim ama ordaki hangi doktora gidiyorsun gündüze geçeceğim bu doktor geceleri orda çünkü.. Hangi doktoru önerirsin?

Canımcım, yaşadığın heyecan ve sıkıntı verici bu yarışı birkaç ay önce bende yaşadım. Kese vardır ama bebeği bir türlü göremiyorduk. Rabbim öyle bir mucize veriyor ki yaşayıp deneyim kazanmadan insan anlayamıyor maalesef. Sağlıklı bir gebelik atlatırsın umarım. Bende hastane konusunda hala bir sonuç elde edemedim. Bunun içinde kontrollerimi Devlet Hastanesinde sürdürüyorum, sgk lı da olmam sebebi ile testler olsun muayeneler olsun şuan devlet imkanlarından faydalanıyorum. Çevremde çocukları 4-5-6 yaşlarına değmiş ve doğumunu Erdem Hastanesinde yapmış birkaç kişi ile görüştüm, tabii onlar kendi zamanları ile bilgi veriyor yakın zamanda hastane konusunda tecrübeli kişi ile maalesef karşılaşmadım. Hangi doktor iyidir, ilgilidir, test fiyatları nedir, doğum çeşitlerine göre fiyatlar nasıldır ve daha nicesi o kadar çok soru var ki kafamda. Hastane ve doktor arayışı maalesef ki çok önemli. Umarım hepimiz için hayırlısı ne ise o olur.

Saol canım benimm Allah tüm anne adaaylarına bu süreçte yardım etsin inşallah hepimiz kolay hamilelik geirir ve sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza inşallah..

Çok acımasız, bilgisiz doktorlar war hakkaten.. Benm ilk bebeğim bana olumsuz konuştuğu an ben yıkıldım zaten.. Bi de bunu anne adayına söylüyorsun yani... Anladımki erdem hastnesi hiç iyi değil... Gitmeni de tavsiye etmem... Ama şöyle yapabilirsin tahliller ve 3 ve 4 boyutlu vs.. şeyler için devlete yaptırıp geri kalanında da özel hastaneye randevu alıp gidebilirsin... Bende öyle yapıcam çok para veremem tahlillere falan..

Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama medipol koşuyolunda doktor sema ovalı var eşimin arkadaşı 3 çocuğunu da ona doğurttu çok iyiymiş. benm bi arkadşımda sema hanıma gitmiş çok memnundm ne söylediyse çıktı çok iyi tespitler yapıyor dedi... Bende ona gidicem.. Bu arada ddk da geçiyor muayene 75 tl gayet uygun. 10 gün içerisinde de tekrar çağrıyorlar zaten kontrol oluyor tekrar para vermiyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…