erdfgn ,komsum evin süper olmuş canım bayıldımmm bayıldımmm güle güle güzel günlerde oturun:)bu arada galiba bir de oğlusun olmus allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın:)
daha önce actıgın baslık sayesinde ben de evlenmeden önce lojmanı görmüş olmustum hatta o zaman da bilgi almıştım senden çok teşekkür ederim nasıl işime yaramıstı anlatamam:).beklemediğimiz bir şekilde bize de lojman cıktı 1,5 sene önce ve sansımıza 3+1 oldu

o yüzden ben de girerken mutfagı banyoyu ve yerleri yaptırdım

fakat ilginç bir şekilde ben de tepkilere maruz kaldım neden bu kadar masraf yaptıgıma dair eleştiriler alıp durdum cevremden.öncelikle bilmeyen arkadaslara da acıklık getireyim burası normal bir lojman değil,tayin yok belirli süre oturma diye bir sınır yok,sen emekli olana kadar kalabiliyorsun.eee madem ben bu evde ömrümü geciricem bırakın da 5 milyar masraf yapayım da içime sinsin...zaten sen de biliyorsun fazlasıyla amorti ediyor..
ben de onları içimden eleştiriyorum bir çivi bile çakmamışlar diye ya hadi neyseee...
evi görünce bi tersim döndü bizimkiyle aynı zannettim bakıyorum bakıyorum sasırıyorum , sonradan dank etti C tipi köşe galiba eviniz:)su lojmanlarda gezip gördüklerimin içinde en güzel ev seninki diyebilirim hepsi çok iyi bir zevk ürünü elindeki imkanlarla bunları yapabiliyorsan daha fazlasını düşünemiyorum bile