• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erd&fgn yeni lojman evi

Ada diyor ki;
Merhaba eviniz çok güzel..çok beğendik...
Herşey çok güzel olmuş...
Ege'yi çok özledik...

Arda da diyor ki
Eviniz çok güzel olmuş
Sizi çok özledik Ege'yi çok özledik
Bebeklerin arasında en tatlı bebek Ege ama bana öyle geldiğinden değil gerçekten öyle....
Figencim bana söz kalmadı...
Herşey çok güzel çok zevkli ...
sağlıkla mutlulukla dolu günleriniz olsun içinde...
Bakarken ada gördü ve perdelerden tanıdı aaaa dayımların perdesinin aynısı diye
Hepinizi öpüyoruz...

lojman ve cok guzel bı ev ustelık 3+1 cok begendım
bısey sormak ıstıyorum oglanın (adaslar) odasının duvar kagıdını nereden aldınız acaba

Baaayildiiim : )) masAllah..

Yalniz merak ettim mutfak 4 bin TL mi tuttu? Bizde ev almak istiyoruz arastiriyoruz ama bende mutfak konusunda pimpirikliyim. Esimle konusmustukta mutfak yaptirsak belki 10 bini bulur demistik...

canım ben sımdı yaptırıyorum buarada suan oturdugume vın dolabı bu arkadasın kınden 1 kapak daha kucuk L bıcımı hıc bıseyım sıgmıyordu ceyızlerımı annemde bırakmıstım
suanda 6 metre mutfak yaptırıyoruz bız 7 bın lıra tuttu

Ada diyor ki;
Merhaba eviniz çok güzel..çok beğendik...
Herşey çok güzel olmuş...
Ege'yi çok özledik...

Arda da diyor ki
Eviniz çok güzel olmuş
Sizi çok özledik Ege'yi çok özledik
Bebeklerin arasında en tatlı bebek Ege ama bana öyle geldiğinden değil gerçekten öyle....
Figencim bana söz kalmadı...
Herşey çok güzel çok zevkli ...
sağlıkla mutlulukla dolu günleriniz olsun içinde...
Bakarken ada gördü ve perdelerden tanıdı aaaa dayımların perdesinin aynısı diye
Hepinizi öpüyoruz...

yengesinin bitanesi onlarrrrr... benim içinde çevremdeki çocukların içinde en tatlıları, en uslu ve akıllıları onlar.... bende sizin evinizi çok merak ediyorum madem üyesiniz sizden de evinizin yeni halini görmeyi bekliyoruz...hepinizi çok öpüyorum... EGE de halasını çok öpüyor ...

lojman ve cok guzel bı ev ustelık 3+1 cok begendım
bısey sormak ıstıyorum oglanın (adaslar) odasının duvar kagıdını nereden aldınız acaba

öncelikle güzel yorumun için çok teşekkürler... oğlumun odasını kendi ellerimizle boyadık, duvar kağıdı degil yani... kara kalemle dalgalar çizdik. bulut ve gemiyide tabiii. sonrada altını beyaza üztünü bebek mavisine boyadık bu çıktı ortaya...aslında çok basit ....

Bende en çok salonunu ve mutfağını beğendim çok güzel döşenmiş..Banyondaki paspaslar biraz renkli olmuş daha soft renk olsa daha iyi olur gibi geldi bana bunun dışında her odan çok güzel canım güle güle oturun.. (:

beğenmene sevindim... banyo paspasına gelince annecim kendi elleriyle ördü onları bana. o yüzden çok severek kullanıyorum ama tabi ilerde bi paspas alırım tabiii soft renklerde:) :16:

böyle lojmana can kurban :))))çokkk güzelmiş güle güşe oturunnn...bizimde lojman ama dökülüyor ..ortam güzel ama lojman içi dökülüyor ...masrafta yaptık ama sızın kadar degil..çünkü burda uzun zaman kalmayı düsünmüyoruz...
tekrardan allah güle güle oturmayı nasiğp etsin

eviniz çok güzel temiz olmuş, güle güle oturun.önceki evinizde çok güzeldi merak ettim o evidemi kendi cebinizden yenilemiştiniz.
her bayan temiz yeni bir evde oturmak ister ben sizi tebrik ederim çok becerikliymişsiniz

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÖNCELİKLE... ben çok sık temizlik yapamıyorum (oğlum yüzünden) ama düzenli olmayı eşyalarımın simetrik durmasını ve birazda süsü püsü aksesuarı çok seviyorum. ev düzenliyse huzur buluyorum. eski lojmanımızda sadece parke yaptırmıştık ve banyoya duşakabin taktırmıştık şimdide eski parkeleri buraya taşıdık ve kalan odalara yenisini yaptırdık. eşim sağolsun masraftan kaçınmadı emekli olana kadar burda oturmayı düşünüyoruz nasipse...

keşke mutfağınızın eski halinide koysaydınız aradaki farkıda görürdük şimdiki hali gayet güzel görünüyor...bu arada sizden sonra taşınacaklar çok şanslı olacak oturduğunuz her lojmanı yeniliyorsunuz ne güzel..

eski halinin fotosunu çekmemişim keşke çekseydim. ama inan bana çok kötüydü. 30 yıllık mutfak işte ve çekmeçeler falan elimde kalırdı herhalde. mutfak için 5-6 bin isteselerdi bende yaptırmazdım tabiki fiyat uygun geldi bize de ondan yaptırdık.birde ben burda bi aksilik olmazsa 20-25 yıl oturmak istiyorum inşallah yani bizden sonra geleceklere pekde yenisi kalmaz herhalde :)

güle güle kullanın sizde mi polis lojmanında kalıyorsunuz bende lojmanda oturuyorum ama nerde böyle cicili bicili istanbulda lojmanımıza geçtiğimizde 2 bin tl harcadık mutfak falan yaptırdık ama 1 dsene oturduk doğu görevi çıkmıştı o nedenle bu lojmanıma birşey yaptırmadım doğu göremizde bitiyor bakalım birdahaki lojmanımıza bende yaptırım inşallah

yok canım biz petkim lojmanlarındayız. yani tayin falan yok bizde. emekli olana kadar oturabiliyorsun. bende bu yüzden yaptırdım zaten. bir kaçyıl oturacak olsam bende yaptırmazdım hiçbirşey.birde bu lojmanlarda çok kötü 30-35 yıllık evler.bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur demişler ya, aynen öyle...

yengesinin bitanesi onlarrrrr... benim içinde çevremdeki çocukların içinde en tatlıları, en uslu ve akıllıları onlar.... bende sizin evinizi çok merak ediyorum madem üyesiniz sizden de evinizin yeni halini görmeyi bekliyoruz...hepinizi çok öpüyorum... EGE de halasını çok öpüyor ...

Canım benim halası da Ege'yi öpüyor kokluyor ....

O bizi yoran zorlayan tadilat sonrasında bulamadığımız ve artık gittiğine kesin gözüyle baktığımız tek şey var fotoğraf makinesi...
Buna da şükür diyoruz çünkü bir aydan fazla herşey meydandaydı ve ustaların biri girdi diğeri çıktı yani tüm koliler açılıp da yerleşimciye kadar kimsenin günahını almayalım dedik ama hala ortaya çıkmıyor makine:((((
Makine olmayınca da telefonla çok net değil fotoğraflar....
Buraya uzun zamandır üyeyim ama en çok bu komple tadilat zamanında haşır neşir oldum... Evim güzel evim formundaki evler çok ilham verdi...tadilat öncesi ve tadilat sırasında sıkı takipçisiydim..o zamndan kalan alışkanlıkla yine evlere bakıyorum...bir de tabi eksik kalan dekoratif objeler için .... aslında süsler içinseni bekleyelim biz vallahi daha güzel olur ....sizin gelmenizi bekliyeyim ben...

Canım evini çok sevdim. Lojman gibi durmuyor tam bir yuvaya çevirmişsin fakat perdelerinden pek hoşlanmadım açıkçası.Onun dışında çok şirin güle güle, ağız tadı ile oturun inşallah.

canim marangozun adresini bana gönderebilir misin ,lüüüüüüüüüüütfen?

canım kusura bakma giremedim uzun zamandır yeni cevap yazıyorum. adresi istemişsin açık adresi bilmiyorum ama aliağada TANSAŞ ın karşısında aşkım mobilya diye bir yer. çok kolay bulması... umarım işine yarar...:)

çocukların odaası, banyo paspasları bi de çamaşır makinesinin üstündeki sepet gibi minik şeylere bayıldım. güle güle oturun. salon takımınızı da beğendim sadece yemek takımı tarzım değil ama siz beğenmişseniz ne mutlu...

bir de salondaki çiçekli duvar sticker ı çok güzelmiş, onu nerden aldınız ya da markası ne acaba? süpürgeliğin üzerinde olan...

Back
X