erd&fgn yeni lojman evi

erdfgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
97
4
36
İzmir
öncelikle herkese merhaba 2 sene kadar önce 2+1 olan lojman evimi sizinle paylaşmıştım.şimdide 3+1 geçtik ve mutfak yaptırdık.yine sizinle paylaşıp olumlu yada olumsuz her türlü yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum arkladaşlar.bu arada fotoğraflar çok karışık oldu ve 2 kere yülklenenler oldu kusura bakmayın lütfen...:nazar : $dsc02620h.webp$dsc02628hn.webp$dsc02631ft.webp$dsc02634t.webp$dsc02639qg.webp$dsc02647ak.webp$dsc02648f.webp$dsc02649r.webp$dsc02593r.webp$dsc02601k.webp$dsc02604kc.webp$dsc02606d.webp$dsc02613gf.webp$dsc02313z.webp$dsc02314ei.webpEki Görüntüle 571 830[/ATTACH]$dsc02592ry.webpONFIG]571829[/ATTACH][ATTA$dsc02669i.webp$dsc02302eg.webp$dsc02262qv.webp$dsc02274fg.webp$dsc02585j.webp$dsc02648f.webp$dsc02269ud.webp$dsc02647ak.webp$dsc02271wo.webp$dsc02649r.webp$dsc02651vy.webp$dsc02653xa.webp$dsc02652q.webp$dsc02309d.webp$dsc02256u.webp$dsc02258di.webp$dsc02300hl.webp$dsc02238r.webp$dsc02234kq.webp$dsc02236ka.webp$dsc02243f.webp$dsc02245t.webp$dsc02247sq.webp$dsc02253u.webp$dsc02662y.webp$dsc02276ga.webp$dsc02282z.webp$dsc02278tv.webp$dsc02284w.webp$dsc02292j.webp$dsc02295w.webp$dsc02242xk.webp$dsc02313z.webp$dsc02314ei.webp$dsc02589wu.webp$dsc02592ry.webp$dsc02604kc.webp$dsc02593r.webp$dsc02601k.webp$dsc02639qg.webp$dsc02620h.webp$dsc02606d.webp$dsc02613gf.webp$dsc02634t.webp$dsc05727f.webp$dsc02631ft.webp$dsc02628hn.webp$dsc02669i.webpCH=CONFIG]571855[/ATTACH]$dsc02653xa.webp$dsc02662y.webp:nazar:

öncelikle size en güzelinden en ferahından ve içinde ömür boyu mutlu yaşıycağpınız kendinize ait bir ev diliyorum rabbimden.lojmanı çok güzelleştirmişsiniz.bakarsan bağ bakmazsan dağ olur tabii.laminantı ve mutfağı kendi cebinizdenmi yaptınız ?eğer öyleyse eşin,ze bravo ...neden böyle dedim benim eşim olsa eminim ne gerek var lojmana hayırmı yapcam cebimden idare et derdi.:9:bence çok güzel olmuş.mutlu mutlu yaşayın.Bebeğinizide Allah bağışlasın

öncelikle size en güzelinden en ferahından ve içinde ömür boyu mutlu yaşıycağpınız kendinize ait bir ev diliyorum rabbimden.lojmanı çok güzelleştirmişsiniz.bakarsan bağ bakmazsan dağ olur tabii.laminantı ve mutfağı kendi cebinizdenmi yaptınız ?eğer öyleyse eşin,ze bravo ...neden böyle dedim benim eşim olsa eminim ne gerek var lojmana hayırmı yapcam cebimden idare et derdi.:9:bence çok güzel olmuş.mutlu mutlu yaşayın.Bebeğinizide Allah bağışlasın

evet lojmana 4 bin kadar masraf yaptık ve dediğin gibi eşime minnettarım bu konuda. ev alsak dahi uzun yıllar oturmayı düşündüğümüz için masraf yaptık aslında. ve bence durumun olduğu sürece nerde olursa olsun her kadın herşeyin en güzelini hak ediyor.çünkü yuvan ne kadr güzel olursa okadar mutlu huzurlu oluyosun...allah herkese nasip etsin. güzel yorumun içinde teşekkürler...:3:

maaşallah,subhanallah.evinizi,yerleştirmenizi,her odadaki zevkinizi çoooo...k beğendim.tebrik ederim gerçekten.Hele de lojmanmış,size hayran kaldım.Rabbim sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin inşallah...

yatak odası ve salon takımınız çok hoşmuş,çok beğendim.içleri kullanışlı mı?nerden aldığınızı yazabilir misiniz acaba?Tekrar güle güle ,mutluluklarla oturun inşallah...

evet lojmana 4 bin kadar masraf yaptık ve dediğin gibi eşime minnettarım bu konuda. ev alsak dahi uzun yıllar oturmayı düşündüğümüz için masraf yaptık aslında. ve bence durumun olduğu sürece nerde olursa olsun her kadın herşeyin en güzelini hak ediyor.çünkü yuvan ne kadr güzel olursa okadar mutlu huzurlu oluyosun...allah herkese nasip etsin. güzel yorumun içinde teşekkürler...:3:

Baaayildiiim : )) masAllah..

Yalniz merak ettim mutfak 4 bin TL mi tuttu? Bizde ev almak istiyoruz arastiriyoruz ama bende mutfak konusunda pimpirikliyim. Esimle konusmustukta mutfak yaptirsak belki 10 bini bulur demistik...

ağız tadı ile oturun cnm lojman olarak çok iyi...rabbim kat kat iyilerinide nasip etsin sizlere...

maaşallah,subhanallah.evinizi,yerleştirmenizi,her odadaki zevkinizi çoooo...k beğendim.tebrik ederim gerçekten.Hele de lojmanmış,size hayran kaldım.Rabbim sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin inşallah...

bende bu içten yorumun için çooooook teşekkür ederim.allah sana daha daha iyilerini versin...:16:

Baaayildiiim : )) masAllah..

Yalniz merak ettim mutfak 4 bin TL mi tuttu? Bizde ev almak istiyoruz arastiriyoruz ama bende mutfak konusunda pimpirikliyim. Esimle konusmustukta mutfak yaptirsak belki 10 bini bulur demistik...

canım şaşıracaksın belki ama mutfak bize 2.500 tl ye mal oldu. biz biraz ucuza denk getirdik. ev genel olarak 4.000 tl ye adam oldu. ama tabi kendi evim olsaydı çok daha fazla masraf yapardım bende. şimdiden evin hayırlı olsun sanada huzurla otur inşallah:16:

yatak odası ve salon takımınız çok hoşmuş,çok beğendim.içleri kullanışlı mı?nerden aldığınızı yazabilir misiniz acaba?Tekrar güle güle ,mutluluklarla oturun inşallah...

beğenmenize sevindim. ben izmirde oturduğum için çiğlide mert mobilyadan almıştım.aslını söylemek gerekirse içleri dışından daha güzel. aynasınsa ve komidinlerinde makyaj ve takılar için gizli bir bölme açılıyor bende onlara bayılarak almıştım ve çokda severek kullanıyorum. viyana yemek- yatak odası diye internetten bulabilirsin sanırım.

Bende en çok salonunu ve mutfağını beğendim çok güzel döşenmiş..Banyondaki paspaslar biraz renkli olmuş daha soft renk olsa daha iyi olur gibi geldi bana bunun dışında her odan çok güzel canım güle güle oturun.. (:

beğenmenize sevindim. ben izmirde oturduğum için çiğlide mert mobilyadan almıştım.aslını söylemek gerekirse içleri dışından daha güzel. aynasınsa ve komidinlerinde makyaj ve takılar için gizli bir bölme açılıyor bende onlara bayılarak almıştım ve çokda severek kullanıyorum. viyana yemek- yatak odası diye internetten bulabilirsin sanırım.
çok teşekkür ederim,kullanışlı olması çok güzel.ben alırken hiç dikkat etmemişim.Tekrar iyi günlerde kullan inşallah.

mutfagini yaptirdigin mobilyacinin adresini bana da verirsen cok sevinirim .yaza benim de mutfagimi yaptirmam lazim ...simdiden tesekkürler...ya da özelden mesaj atarsn...

valla canım çok haklısın bizde lojmandayız ve eşim hiç bişey yapmak istemiyor nasıl olsa geçici oturcaz idare edelim, diyor.. :( o yüzden ilerde kendi evim olan kadar nasipse, böyle parkesiz kalorifersiz dandik evlerde idare edicem sanırım :)
ne diyelim şükür yinede idare ediyoruz, allah olmayanlara nasip etsin en azından kira ödemiyoruz :27:

keşke mutfağınızın eski halinide koysaydınız aradaki farkıda görürdük şimdiki hali gayet güzel görünüyor...bu arada sizden sonra taşınacaklar çok şanslı olacak oturduğunuz her lojmanı yeniliyorsunuz ne güzel..

eviniz çok güzel temiz olmuş, güle güle oturun.önceki evinizde çok güzeldi merak ettim o evidemi kendi cebinizden yenilemiştiniz.
her bayan temiz yeni bir evde oturmak ister ben sizi tebrik ederim çok becerikliymişsiniz

güle güle kullanın sizde mi polis lojmanında kalıyorsunuz bende lojmanda oturuyorum ama nerde böyle cicili bicili istanbulda lojmanımıza geçtiğimizde 2 bin tl harcadık mutfak falan yaptırdık ama 1 dsene oturduk doğu görevi çıkmıştı o nedenle bu lojmanıma birşey yaptırmadım doğu göremizde bitiyor bakalım birdahaki lojmanımıza bende yaptırım inşallah

Back
X