• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

hımmm senin bugün görüşmen vardı detay nasıl geçti kaç cup olacak bakalım memişler :23: hayırlı olsun ameliyat kararın ve doktor kararın

Teşekkür ederiim görüşmem güzel çok güzel geçti aklımda herhangi bi soru kalmadı zaten çok güzel anlatıyo herşeyi Ercan bey. B cup istedim oda hepinizde anlaşıpmı geliyosunuz b cup isitiyosunuz dedi :)))

Aaaa kol ameliyatimi olacaksin canim ? kimde nerde nezaman ?
Insan birkez ameliyat olduktan sonra durmadan birseyleri yaptirmak düzeltmek istiyor yaaa.

Selam jelesec iyidir,evet görüşemiyoruz.Şimdi okudum kol ameliyatını ne zaman yaptırıyon.:nazar:

herşey yolunda mı sende:23: bir ara canlı konuşalım:34: kol şu tuz dökerken sallanan minik deri ya 1.saatlik işlem bile değil koltuk altına toplanacak :ssz: özelden soran bekleyen arkadaşlar var illa kobay lazım :25: şubat sonu mart başı gibi kısmetse bakalım

Aaaa kol ameliyatimi olacaksin canim ? kimde nerde nezaman ?
Insan birkez ameliyat olduktan sonra durmadan birseyleri yaptirmak düzeltmek istiyor yaaa.

Ya zuyi sen çok güzel bir kadınsın zaten gerek yok sana hiç birşeye :21: ben herhalde gençliğimi özledim bakma sen bana orayı burayı düzelt durumu psikolojik :ssz:

Ya zuyi sen çok güzel bir kadınsın zaten gerek yok sana hiç birşeye :21: ben herhalde gençliğimi özledim bakma sen bana orayı burayı düzelt durumu psikolojik :ssz:[/QUOTE]

Alemsin vallahi, kizim sen cok güzelsin yasini bile göstermiyorsun.. harika süper bir hatunsun yaawww

Ya zuyi sen çok güzel bir kadınsın zaten gerek yok sana hiç birşeye :21: ben herhalde gençliğimi özledim bakma sen bana orayı burayı düzelt durumu psikolojik :ssz:

Alemsin vallahi, kizim sen cok güzelsin yasini bile göstermiyorsun.. harika süper bir hatunsun yaawww[/QUOTE]

:16: he he süperim estetik olmayan yerim kalmadı gibi:17: doktor kesin ruh hastası bu kadın diyordur :ssz:

sizin gurupta harikaydınız hele kaşlara bittim hepinizin geleceğim oraya yaptırmaya bi o kaldı :9:

Alemsin vallahi, kizim sen cok güzelsin yasini bile göstermiyorsun.. harika süper bir hatunsun yaawww

:16: he he süperim estetik olmayan yerim kalmadı gibi:17: doktor kesin ruh hastası bu kadın diyordur :ssz:

sizin gurupta harikaydınız hele kaşlara bittim hepinizin geleceğim oraya yaptırmaya bi o kaldı :9:[/QUOTE]

Evet bende yaptiracagim kas :) söyle gara gara kalem gibi kas istiyorum :)
Benimkiler silinmek üzere :)

sizin gurupta harikaydınız hele kaşlara bittim hepinizin geleceğim oraya yaptırmaya bi o kaldı :9:

canım bizim dr ne çatlaklar gördü :) sana bişiy diyceğini sanmıyorum :)
sen ne istediğini bilen kararlı mantıklı bir hatunsun :54:

sizin gurupta harikaydınız hele kaşlara bittim hepinizin geleceğim oraya yaptırmaya bi o kaldı :9:[/QUOTE]

Canim ne kaşlar? Nerde yapılır? Banada soyleyın!)))

Kızlar perşembe günü meme küçütme amelyatına giricem çantama neler koyim amelyat sonrası için ?

Önden düğmeli rahat bir pijama,terlik,üşürsen diye bir hırka(ama hastane çok sıcak oluyor zaten),ıslak mendil(ben onsuz duramam:)) başka da bişeye gerek yok...Zaten sütyeni doktor ameliyattan bir süre sonra gelip kendisi takacak.Sen rahat rahat git hiç kafana takma:)

Önden düğmeli rahat bir pijama,terlik,üşürsen diye bir hırka(ama hastane çok sıcak oluyor zaten),ıslak mendil(ben onsuz duramam:)) başka da bişeye gerek yok...Zaten sütyeni doktor ameliyattan bir süre sonra gelip kendisi takacak.Sen rahat rahat git hiç kafana takma:)

Çok teşekkür ederimmm. Bende sütyen olayını merak ediyodum söylediğin iyi oldu çok saol :) rahat geçer umarım biraz heycan var

herşey yolunda mı sende:23: bir ara canlı konuşalım:34: kol şu tuz dökerken sallanan minik deri ya 1.saatlik işlem bile değil koltuk altına toplanacak :ssz: özelden soran bekleyen arkadaşlar var illa kobay lazım :25: şubat sonu mart başı gibi kısmetse bakalım

Tuzsuz ye benim aklıma sürekli bişeyler sokup durma:)

Canim ne kaşlar? Nerde yapılır? Banada soyleyın!)))[/QUOTE]

gulum,kaşlar dövme idi ama çok çok hoşdu hepsininki yapay değildi

Teşekkür ederiim görüşmem güzel çok güzel geçti aklımda herhangi bi soru kalmadı zaten çok güzel anlatıyo herşeyi Ercan bey. B cup istedim oda hepinizde anlaşıpmı geliyosunuz b cup isitiyosunuz dedi :)))

canım sana başarılı bir operasyon diliyorum, uyu uyan b cup memelere kavuş:9: büyük memeliler küçük olsun istiyor doğal olarak

Back
X