Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Öyle çok zor bir süreç değil ben 2i günden itibaren çok rahattım 4. günümde araba kullanacak kadar iyiydim benimde küçük bir kızım var sadece onu kucağıma almadım o kadar...

Gerçektenmi çok sevindim bunu duyduguma peki ne kdr bir süre kucaga alamıyoruz bi bilginiz vardır ley birde amelyat kaç saat sürüyor :) çok teşekkür ederim zaman yaklaştığı içim heycan yaptım sanırım sorular aklıma geliyo :)

Gerçektenmi çok sevindim bunu duyduguma peki ne kdr bir süre kucaga alamıyoruz bi bilginiz vardır ley birde amelyat kaç saat sürüyor :) çok teşekkür ederim zaman yaklaştığı içim heycan yaptım sanırım sorular aklıma geliyo :)

gllr merhaba;oturarak kucağa alabilirsin anca yani direk ağılığını yüklenmemek adına 1.ay dikkat etmek lazım dikişler için doktor 5.kilonun üzerine izin vermiyor diye biliyorum çünkü,hakkında hayırlısı olsun sende bizler gibi olur memnun kalırsın inşallah

Arkadaşımın da dediği gibi kaldırıp kucağına almadığın sürece sorun yok ama otururken alabilirsin.Ameliyat 3-4 saat sürüyor tabi senin göğsünün büyüklüğü de bunda önemli ama sen zaten hiçbişey anlamıyorsun uyuyorsun uyanıyorsun o kadar:)

kararlıyım bende meme dikleştirme ameli,yatı için ilk fırsatta gün alacağım :))
tabi ercan bey beni ameliyat etmeyi kabul ederse :1:

tamam artık başladın durmaz estetik serüvenin :1: valla bence de Ercan bey sana dokunmaz artık :9: beni sabahın körü grip oldum doktoru arasam mı demen den sonra ben de olsam yapmam diye düşünmedim değil:17:

Arkadaşımın da dediği gibi kaldırıp kucağına almadığın sürece sorun yok ama otururken alabilirsin.Ameliyat 3-4 saat sürüyor tabi senin göğsünün büyüklüğü de bunda önemli ama sen zaten hiçbişey anlamıyorsun uyuyorsun uyanıyorsun o kadar:)

Meltemcim uyu uyan evet bende kendimi böyle motive etmiştim onca estetik yoksa zordu yani şimdi sırada minik bir ameliyatım daha var bakalım kısmet

gllr merhaba;oturarak kucağa alabilirsin anca yani direk ağılığını yüklenmemek adına 1.ay dikkat etmek lazım dikişler için doktor 5.kilonun üzerine izin vermiyor diye biliyorum çünkü,hakkında hayırlısı olsun sende bizler gibi olur memnun kalırsın inşallah

Çarşamba günü için Ercan bey e randevu aldım hakkımda hayırlısı artık :) biran evvel olıyım diyorum ne zamandır bugünün gelmesini bekliyodum

Randevu için gün aldım verdiği en yakın tarihtede amelyat olmayı planlıyorum artık :) umarım sorunsuz olur benimde . dd göğüs ölçüm b cup istiyorum umarım olabilir :) çok teşekkür ederim

bugun memleketımde başka bir doktora muayene oldum.nedenı uzakta olduğumdan dolayı istanbula ercan beyın yanına gidememem.burdakı doktor ,ercan beyın sonucunu cok begendıgını ,kusursuz muhteşem bir sonuç olduğunu söyledi.ameliyatımla ılgılı cok soru sordu ve hayranlıkla baktı.hatta muayene olduğum doktor ercan beyle aynı ünide eğitim görmüş.
doktor konusunda cok doğru bir tercih yapmışsın gerçekten tebrik ettiğimi soyleyın dedı.
açıkçası cok rahatladım.doktoruma ve öneren arkadaşlara bir kez daha teşekkürler :)

tamam artık başladın durmaz estetik serüvenin :1: valla bence de Ercan bey sana dokunmaz artık :9: beni sabahın körü grip oldum doktoru arasam mı demen den sonra ben de olsam yapmam diye düşünmedim değil:17:

ahahhaa orası kesin :)
gider memorialin kapısında yatarım :)
bu defada gece gündüz mesaj atarım lütfen beni ameliyat edin diye :)))
çok zorluk çıkarırsa bende ç.....m i devreye sokarım baş hekimi fln tanıyormuş ya :))))
(şeytanlığa bak:47:)

Çarşamba günü için Ercan bey e randevu aldım hakkımda hayırlısı artık :) biran evvel olıyım diyorum ne zamandır bugünün gelmesini bekliyodum

Randevu için gün aldım verdiği en yakın tarihtede amelyat olmayı planlıyorum artık :) umarım sorunsuz olur benimde . dd göğüs ölçüm b cup istiyorum umarım olabilir :) çok teşekkür ederim

Hakkında hayırlısı olsun...umarım görüşmen iyi geçer canım.Doktora hangi ölçüyü istediğini anlat bıkmışız büyük memeden ne kadar küçük olursa o kadar iyi bize:))))

bugun memleketımde başka bir doktora muayene oldum.nedenı uzakta olduğumdan dolayı istanbula ercan beyın yanına gidememem.burdakı doktor ,ercan beyın sonucunu cok begendıgını ,kusursuz muhteşem bir sonuç olduğunu söyledi.ameliyatımla ılgılı cok soru sordu ve hayranlıkla baktı.hatta muayene olduğum doktor ercan beyle aynı ünide eğitim görmüş.
doktor konusunda cok doğru bir tercih yapmışsın gerçekten tebrik ettiğimi soyleyın dedı.
açıkçası cok rahatladım.doktoruma ve öneren arkadaşlara bir kez daha teşekkürler :)

:nazar::nazar: meme büyütmede sen ve fleurun memeleri müthiş ağzımızın suyu akmadı değil kızlarla :21: bunları bir hekimden duymak seni daha da mutlu etmiş belli,senin adına çok sevindim herkes sonuçlarından doktor seçimlerinden mutlu olur inşallah

ahahhaa orası kesin :)
gider memorialin kapısında yatarım :)
bu defada gece gündüz mesaj atarım lütfen beni ameliyat edin diye :)))
çok zorluk çıkarırsa bende ç.....m i devreye sokarım baş hekimi fln tanıyormuş ya :))))
(şeytanlığa bak:47:)

vayyyy tehdit ha hemi de hastanenin baş hekimi ile :9:senle bana işaret koydu doktor yalvaracağız artık yapın diye :17:

Hakkında hayırlısı olsun...umarım görüşmen iyi geçer canım.Doktora hangi ölçüyü istediğini anlat bıkmışız büyük memeden ne kadar küçük olursa o kadar iyi bize:))))

Sende ercan beye meme küçültme olmuştun değilmi ? Ya gerçekten bıktım ya doğum yaptım emzirme sürecinin geçmesini bekledim neyseki bizim minik 10 aylıkken bıraktı emmeyi 3 ay geçmesini bekledim biran önce bitsin istiyorum :) daha önce canlı olarak hiç görmedim gidince resimlerden görürüm diyorum çokta irdelemek istemiyorum aslına bakarsan olsunda geçsin istiyorum ve tabiki sorunsuz ve güzelde olsunlar :)

Kızlar Ercan beye endoskopik yüz germe olan var mı ben de 30 yaşındayım yüzüm çok sarktı dolgu yüzünden, aynaya baktıkça ölmek istiyorum.bir çare bulamadım Konya'da yaşıyorum doktorlara mail atıyorum cevap gelmiyor.siz istanbulda yaşıyorsunuz, şanslısınız.ben de ancak forumu takip edebiliyorum, herkes en çok Ercan Bey'den memnun kalmış, yüzüm hiç gülmüyor kabustan uyanmak istiyorum ne olur bana yardım edin.

Ben oldum sürecimi de paylaştım.Ercan bey meillere döner aslında tekrar gönderin ve tel açın ulaşıp ulaşmadığını öğrenirsiniz en azından.

Yok henüz randevum çarşamba günü :) ameliyat gününü umarım yakın bi güne alabilirim 😔

Şimdiden heyecandan uyumuyorsun ameliyat gününü aldığında ne yapacaksın :34: Sana tavsiyem verebileceği en yakın güne al.Düşünmeye fırsatın olmaz,stres yapmazsın.Şimdiden geçmiş olsun.Yakında oldu da bitti maşallah yazarsın :nazar:

Şimdiden heyecandan uyumuyorsun ameliyat gününü aldığında ne yapacaksın :34: Sana tavsiyem verebileceği en yakın güne al.Düşünmeye fırsatın olmaz,stres yapmazsın.Şimdiden geçmiş olsun.Yakında oldu da bitti maşallah yazarsın :nazar:

Doğumdan önce bile bu kdr heycanlanmamıştım hatta hiç heycanlanmamıştım nieyse böyle oldu bu sefer uzun zmndır bu amelyatı olmayı bekliyordum herhalde o yüzden :) benim isteğimde o yönde verdiği ilk tarihte olacagım 😁

Doğumdan önce bile bu kdr heycanlanmamıştım hatta hiç heycanlanmamıştım nieyse böyle oldu bu sefer uzun zmndır bu amelyatı olmayı bekliyordum herhalde o yüzden :) benim isteğimde o yönde verdiği ilk tarihte olacagım 😁

Doğum farklı :34: Allah analı,babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin :nazar: bebişin :nazar:
Eee keyfi gibi geliyor bu ameliyatlar belki ondandır.Bile bile durduk yere git kesilmeye bilinç altımızda yatan düşünce aslında.Biz ne kadar yok böyle düşünmüyorum desek te bilinç altında var.Hele birde çocuklarımız varsa.
Ameliyatı düşünme vücudana baktığında olumsuzlukların gideceğini istediğin gibi bir vücuda kavuşacağına odaklan.Hatta konuş,İşe yarıyor inan.Mesela karın ameliyatında bugün son yarın benimle olmayacaksın diye sevmiştim karnımı :1:
Sanırım meme ameliyatı?

Back
X