- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.377
- 448
Meme büyütme olanlar bir adım öne lütfen![]()
Evet bir adım öne hatta ayrı başlığa

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...aylasim-yardimlasma-basligi.html#post32286590
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meme büyütme olanlar bir adım öne lütfen![]()
Evet bir adım öne hatta ayrı başlığaözel mesaja yazan arkadaşlar buyrun paylaşım alanı sadece meme büyütme
güzel paylaşımlar dilerim
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...aylasim-yardimlasma-basligi.html#post32286590
Nedense meme konusu kapatdi burdaki muhabbeti.😷😉
gulum kapanmaz konu estetik konusu kapanır mı hiçyaptır yaptır bitmiyor
sen ne yaptın karar verdin mi ameliyata ?
Selam canım. Ben maılle ercan beyle konusdum. Bende rahım sarkması falanda var, sordum ıkısı bır arada olabılırmı? Dedı sana zor olur, onu yapdır, sonra karın germe. Shımdı rahım sarkmadı ıcın ıyı doktor arastırmasındayım. Istanbulda o konuda bıldıyın cok ıyı doktor onere bılırmısın bana?
Çok geçmiş olsun gulum77,inşallah iyi bir doktor bulursun.
Ben göbek fıtığı ve karın germe oldum.Sürecim çok şükür sorunsuz geçiyor 2.5 ay oldu ameliyat olalı.Doktorumdan memnunum tavsiye ederim.
selam meltemcım :)) sen 28'ı ben 26'sı aynı anda hastanede olucaz bırbırımıze moral ve destek werırırz:)))
İlk öncelikle Merhaba,2-3 yıldır sarkıkların için ne yapabilirim diye bir çok yer araştırdım. Araştırırken hep bu sitenin üyelerinin yazdıklarını ciddiye aldım. okudum, takip ettim. Üye olmanın zamanı gelmişti artık benim için. :) Birbirinizle olan samimiyetiniz beni büyüledi! :)
durum şöyle ki 23 yaşındayım aynaya bakamıyorum vücudumu göreceğim korkusuyla. o kadar kötü durumdayım psikolojik olarak. artık 10 bin, 50 bin TL hiç fark etmez ben sadece vücudumu güzel görmek istiyorum. ameliyatı düşünmüyordum fakat siz olmuşsunuz ve bende yavaştan düşünmeye başladım.1 yıl önce Dr. Mustafa karataş'a gittiğimde bana daha yaşın küçük yapma ameliyat Thermage yaptır olursa onunla olur demişti. Fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama kesin çözüm olacak, ameliyata daha sıcak bakıyorum. ama sizden yorum almak istiyorum ne yapmalıyım ? Ercan beyi baya bir övdünüz.:) peki sizce olmalı mıyım? ne olur yardımcı olun..
Üniversiteye 110 kilo ile başladım. 55 kilo le bitiriyorum. mezuniyetimde güzel gözükmek istiyorum. yaz ayında kısa giyinmek istiyorum bende artık. Vücudumdan o kadar çok korkuyorum ki bir erkeğe bile yaklaşamıyorum.
Selam kızlar...Uzun bir aradan sonra yine ben:)))Ne zamandır giremedim buraya ama hepinizi çok özledim bende durumlar gayet iyi...Göğüs küçültme de iz nasıl diye soranlar evet biraz iz var ama rahatsız edici boyutta değil hele o eski kocaman ve sarkık hallerinden sonra şu an ki hali müthiş müthiş daha ne diyeyim...Öptüm hepinizi...
Selam kızlar...Uzun bir aradan sonra yine ben:)))Ne zamandır giremedim buraya ama hepinizi çok özledim bende durumlar gayet iyi...Göğüs küçültme de iz nasıl diye soranlar evet biraz iz var ama rahatsız edici boyutta değil hele o eski kocaman ve sarkık hallerinden sonra şu an ki hali müthiş müthiş daha ne diyeyim...Öptüm hepinizi...
Merhaba,
Ne kadar sürede toparlandınız acaba ?
Bende meme küçültme için önümüzdeki hafta Ercan bey e randevu alacağım beni tek endişelendiren toparlanma süreci bi ufaklığım varda evde :)
Canım benim kilo problemini aşmana sağlığın açısından gerçekten çok sevindimÖncelikle kendine güven ne demek bir erkeğe bile yaklaşamıyorum
Kendinle barışık ol.Azimli olduğun kilo vermenden belli.Birazda güven kat azmine.Yüreğinle bedenini eşdeğer tutma sakın
nacizane fikrim
Ameliyat konusuna gelince sarkmalar nasıl,ameliyatsız toparlanır mı? Thermage önerildiğine göre toparlanacak bir vücudun var demek ki.
Sana tavsiyem doktor listesi yapman.Doktorların görüşlerini alman..Ameliyatsız toparlanacaksa önceliğin olsun.Ameliyatı son çare olarak düşün.Doktorların hepsi illada ameliyat toparlanmaz derlerse kararı verecek yine sensin.Gel gene sana ameliyat detaylarını izlerini vs. yardımcı oluruz.
En az beş doktorla görüş fazlası olursa daha iyi tabiiMuayeneler ücretli değil bilgine.Sevgiyle.