Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ararım ararım belki banada parti yapılır kıskandım![]()
Tamam arayaparız partiden kolay ne var
asenayı getireyim
![]()
Yok şekerim siz yetersiniz istemem hem asenada kim sizlerin yanında![]()
Tamam canım 1.senedir senin geril meni bekliyorum gelmem mi![]()
Gerçekten on ay önce bu ameliyat bitmiş olacaktı aslında kısmet işte.
Şimdi sen beni merak ettiğin içinmi gelicen yoksa kalite kontrol mu![]()
Ahahahahah nasılda tanımış Jelesecihem seni merak ettiğim için hemde ileride olacak ameliyatı denetlemek için
![]()
Şaka şaka ben daha çoooook gencim o ameliyata ihtiyacım olmaz uzuuuun yıllartabi ki tek amacım seni ziyaret etmek
![]()
Burcu arada geliyordu o da bıraktı buralarıMEltem nasıl acaba?
Burcu arada geliyordu o da bıraktı buralarıMEltem nasıl acaba?
hyrrrrrrrrrrrrr hıc bırakırmıyım ama okadar yogunumkı kızlar okulda.ewe bıle cok gec gelıorum ew ısı derken sızıpta uyuyorum walla((( ama sızlerı unutmak ne mumkun hıc öle sey olur mu:) walla okudugum kadarıyla gelısmeler olmus jeleseccıgım nıhayet muradına erıyor bentoprakta :))) hadı hayırlısı ohhh beeeee :)))) benı sorarsanız ben gercekten keyfını suruorum hayatın:) hersey yolunda okulda fenomen oldum ınsanlar bakıp bakıp nası yanı ya dıolar :) hihihihihhi aman nazar degmesın dıye kac defa okuorum kendımı :))))son gelısme: ucgen bıkını aldım ve cuk oldu:) sevıncten bayılacaktım nerdeyse:))) yerlestırme derdı yok tasma derdı yok sıgdırma derdı yok ne buyuk rahatlıkmıs.karın desenız dumduz ama hala hafıf mıde kısmında az bı sıslık war ama oda yemegı brz kacırınca oluo.normalmıdır bu arada o_???? bendekı son durumlar bu :))) sızlerı cokkkkk opuorummmmmm:))))))
hyrrrrrrrrrrrrr hıc bırakırmıyım ama okadar yogunumkı kızlar okulda.ewe bıle cok gec gelıorum ew ısı derken sızıpta uyuyorum walla((( ama sızlerı unutmak ne mumkun hıc öle sey olur mu:) walla okudugum kadarıyla gelısmeler olmus jeleseccıgım nıhayet muradına erıyor bentoprakta :))) hadı hayırlısı ohhh beeeee :)))) benı sorarsanız ben gercekten keyfını suruorum hayatın:) hersey yolunda okulda fenomen oldum ınsanlar bakıp bakıp nası yanı ya dıolar :) hihihihihhi aman nazar degmesın dıye kac defa okuorum kendımı :))))son gelısme: ucgen bıkını aldım ve cuk oldu:) sevıncten bayılacaktım nerdeyse:))) yerlestırme derdı yok tasma derdı yok sıgdırma derdı yok ne buyuk rahatlıkmıs.karın desenız dumduz ama hala hafıf mıde kısmında az bı sıslık war ama oda yemegı brz kacırınca oluo.normalmıdır bu arada o_???? bendekı son durumlar bu :))) sızlerı cokkkkk opuorummmmmm:))))))
Şişlik bende bile oluyor hala.Biraz fazla kaçırırsam geriliyor karnım hemen.Korkma sakın bu durumdan.Aslında hep oto-kontrol lü olmayı sağlıyor.Az az ama sık sık ye sana tavsiyem.
hayatta hep depresyon olacak değil değilmi güzelliklerde var![]()
ben son geliişmeleri yazayım canım
diyetisyene başladım aksatmadan uyguluyorum
koşu bandını çocuğun odasından aldım hole koydum tam oldu
bri türlü sığdıramıyroduk çocukta erkenden uyuyunca hep erteliniyordu spor
şimdi harfi harfine listeme uyuyorum şekeri tatlıyı tamamen bıraktım
öncesindede 1 yıl hiç kullanmadığımdan çok kolay oldu benim için günlük sadece sebze 1 meyve salata et esmer ekmek şekersiz türk kahvesi bol su yoğurt peynir var
zayıflamaya başladım
diyetisyeen tanıdığımdı onunla konuşurken estetik ameliyattan bahsettim o da bana burada araştırma hastanesi estetik doktoru emrah arslanın burada olduğunu özel muayenehanesi olduğunu ve ameliyatıda araştırmada yaptıdığını söyledi çok sevindim
şimdi girmedim ama kilo vereyim bikaç ay sonra eşimle gideceğiz bakalım ne diyecek ne kadar ücret isteyecek
ameliyat sadece sınırlı kalmayacak aşarıda inecek![]()
ağırlıkla göğüs çalışıyorum öncesindede çalışıyordum deforme olmadı düzenli çalışınca hemen toplanıyor sorun olmuyor
her sabah sirkeli ballı su içerek bacaklarımdaki selülitler aşarı yukarı çoğu gitti hayret ettim ben zayıflama amaçlı kulanırken selülitler gitti
karnımda düzeltildimi süper olacak inşallah