• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Gerçekten on ay önce bu ameliyat bitmiş olacaktı aslında kısmet işte.
Şimdi sen beni merak ettiğin içinmi gelicen yoksa kalite kontrol mu:52:

Ahahahahah nasılda tanımış Jeleseci :23:hem seni merak ettiğim için hemde ileride olacak ameliyatı denetlemek için :9:

Burcu arada geliyordu o da bıraktı buraları:( MEltem nasıl acaba?

hyrrrrrrrrrrrrr hıc bırakırmıyım ama okadar yogunumkı kızlar okulda.ewe bıle cok gec gelıorum ew ısı derken sızıpta uyuyorum walla:(((( ama sızlerı unutmak ne mumkun hıc öle sey olur mu:) walla okudugum kadarıyla gelısmeler olmus jeleseccıgım nıhayet muradına erıyor bentoprakta :))) hadı hayırlısı ohhh beeeee :)))) benı sorarsanız ben gercekten keyfını suruorum hayatın:) hersey yolunda okulda fenomen oldum ınsanlar bakıp bakıp nası yanı ya dıolar :) hihihihihhi aman nazar degmesın dıye kac defa okuorum kendımı :))))son gelısme: ucgen bıkını aldım ve cuk oldu:) sevıncten bayılacaktım nerdeyse:))) yerlestırme derdı yok tasma derdı yok sıgdırma derdı yok ne buyuk rahatlıkmıs.karın desenız dumduz ama hala hafıf mıde kısmında az bı sıslık war ama oda yemegı brz kacırınca oluo.normalmıdır bu arada o_???? bendekı son durumlar bu :))) sızlerı cokkkkk opuorummmmmm:))))))

hyrrrrrrrrrrrrr hıc bırakırmıyım ama okadar yogunumkı kızlar okulda.ewe bıle cok gec gelıorum ew ısı derken sızıpta uyuyorum walla:(((( ama sızlerı unutmak ne mumkun hıc öle sey olur mu:) walla okudugum kadarıyla gelısmeler olmus jeleseccıgım nıhayet muradına erıyor bentoprakta :))) hadı hayırlısı ohhh beeeee :)))) benı sorarsanız ben gercekten keyfını suruorum hayatın:) hersey yolunda okulda fenomen oldum ınsanlar bakıp bakıp nası yanı ya dıolar :) hihihihihhi aman nazar degmesın dıye kac defa okuorum kendımı :))))son gelısme: ucgen bıkını aldım ve cuk oldu:) sevıncten bayılacaktım nerdeyse:))) yerlestırme derdı yok tasma derdı yok sıgdırma derdı yok ne buyuk rahatlıkmıs.karın desenız dumduz ama hala hafıf mıde kısmında az bı sıslık war ama oda yemegı brz kacırınca oluo.normalmıdır bu arada o_???? bendekı son durumlar bu :))) sızlerı cokkkkk opuorummmmmm:))))))

Çok sevindim senden haber aldığıma Burcu cum:46: NE güzel senin yazılarını okuyunca kanatlanıp uçma hissi yaşıyorum inan:16: Ohhh üçgen beşgen bikiniler:21: yaşasın minik göğüsler:32: taşş gibi karınlar:8:

Jelesec de 13 Nisan karın germe ameliyatı oluyor.Bütün burdan arkadaşlar gelecek hastaneye.Parti yapacağız:34:Akşamüstü5 gibi çay partisi var :34: mutlaka bekleriz.Çok da memnun oluruz.Biz de seni çok öptük tatlı bayan:16:

Şişlik bende bile oluyor hala.Biraz fazla kaçırırsam geriliyor karnım hemen.Korkma sakın bu durumdan.Aslında hep oto-kontrol lü olmayı sağlıyor.Az az ama sık sık ye sana tavsiyem.

Şişlik bende bile oluyor hala.Biraz fazla kaçırırsam geriliyor karnım hemen.Korkma sakın bu durumdan.Aslında hep oto-kontrol lü olmayı sağlıyor.Az az ama sık sık ye sana tavsiyem.

hayatta hep depresyon olacak değil değilmi güzelliklerde var :16:
ben son geliişmeleri yazayım canım
diyetisyene başladım aksatmadan uyguluyorum
koşu bandını çocuğun odasından aldım hole koydum tam oldu
bri türlü sığdıramıyroduk çocukta erkenden uyuyunca hep erteliniyordu spor
şimdi harfi harfine listeme uyuyorum şekeri tatlıyı tamamen bıraktım
öncesindede 1 yıl hiç kullanmadığımdan çok kolay oldu benim için günlük sadece sebze 1 meyve salata et esmer ekmek şekersiz türk kahvesi bol su yoğurt peynir var
zayıflamaya başladım
diyetisyeen tanıdığımdı onunla konuşurken estetik ameliyattan bahsettim o da bana burada araştırma hastanesi estetik doktoru emrah arslanın burada olduğunu özel muayenehanesi olduğunu ve ameliyatıda araştırmada yaptıdığını söyledi çok sevindim
şimdi girmedim ama kilo vereyim bikaç ay sonra eşimle gideceğiz bakalım ne diyecek ne kadar ücret isteyecek
ameliyat sadece sınırlı kalmayacak aşarıda inecek :17:
ağırlıkla göğüs çalışıyorum öncesindede çalışıyordum deforme olmadı düzenli çalışınca hemen toplanıyor sorun olmuyor
her sabah sirkeli ballı su içerek bacaklarımdaki selülitler aşarı yukarı çoğu gitti hayret ettim ben zayıflama amaçlı kulanırken selülitler gitti
karnımda düzeltildimi süper olacak inşallah

hayatta hep depresyon olacak değil değilmi güzelliklerde var :16:
ben son geliişmeleri yazayım canım
diyetisyene başladım aksatmadan uyguluyorum
koşu bandını çocuğun odasından aldım hole koydum tam oldu
bri türlü sığdıramıyroduk çocukta erkenden uyuyunca hep erteliniyordu spor
şimdi harfi harfine listeme uyuyorum şekeri tatlıyı tamamen bıraktım
öncesindede 1 yıl hiç kullanmadığımdan çok kolay oldu benim için günlük sadece sebze 1 meyve salata et esmer ekmek şekersiz türk kahvesi bol su yoğurt peynir var
zayıflamaya başladım
diyetisyeen tanıdığımdı onunla konuşurken estetik ameliyattan bahsettim o da bana burada araştırma hastanesi estetik doktoru emrah arslanın burada olduğunu özel muayenehanesi olduğunu ve ameliyatıda araştırmada yaptıdığını söyledi çok sevindim
şimdi girmedim ama kilo vereyim bikaç ay sonra eşimle gideceğiz bakalım ne diyecek ne kadar ücret isteyecek
ameliyat sadece sınırlı kalmayacak aşarıda inecek :17:
ağırlıkla göğüs çalışıyorum öncesindede çalışıyordum deforme olmadı düzenli çalışınca hemen toplanıyor sorun olmuyor
her sabah sirkeli ballı su içerek bacaklarımdaki selülitler aşarı yukarı çoğu gitti hayret ettim ben zayıflama amaçlı kulanırken selülitler gitti
karnımda düzeltildimi süper olacak inşallah

Vallahi bravo hugacuk:46: Seninle bayağı yazışmıştık bir zamanlar.Tam hız devam bakalım...Arada soracağım ,takip edeceğim seni ona göre:23:

Süper güzel haberler.Müthiş bir duygu diymi :nazar: Allah nazardan korusun kem gözlerden sakınsın. :nazar: :nazar: :nazar: Yaz geldi fit hatun görsün plajlar.Hayırlısı ile bizde atlatıp güzel haberlerimizi yazarız inşallah.Uğra arada ben iyiyim yaz yeter merakta bırakma öptüm.:nazar:

Back
X