Jelesec ve BenToprak iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:) Nlgdp sana da bir kez daha teşekkür ederim ham hastanede yanıma geldin hemde telefonla olsun hiç yalnız bırakmadın:)
Jelesec doğm gunun kutlu olsun:) 14 Temmuz ikimiz içinde özel oldu:)
Bugun 4. gün. Korse olayı çok zormuş ve ameliyatta beklediğimden daha zormuş.
Ameliyat sabahı heralde heyecandan, şekerim 58 e düştü. Ercan beyi aradım şekerli su içmemi söyledi hastaneye gittiğimde de 200 e çıkmıştı.Bir türlü rayına oturtamadan gittim yani:)
Genel anestezi doktoru geldi önce düşük olmadıkça sorun olmayacağını söyledi. Ameliyatta 2 saat kalmışım yaklaşık.
Uyandığımda her tarafım o kadar acıyorduki ben kendimi acıya dayanıklı bilirdim 15 dakika filan çok ağladım acıdan. Anestezinin etkisini geçmesini bekliyorlarmış o yuzden ağrı kesiciyi geç vurdular.Sonra Ercan Bey geldi bakmak için göbeğimdeki korseyi ve bandajı açtı. O anda bütün ağlamamı filan unuttum. Göbeğim midem dümdüzdü mermer gibi. Ömrüm boyunca hiç öyle görmedim şu ana kadar göbeğimi. Hemşire kız bile sonradan göbeğiniz dümdüzdü dedi. Ameliyattan çıktığımda şekerim 388 yani çok yuksekti. Ama akşama ve geceye 150 seviyelerinde çıktı hep. Ercan bey de evde dikkat et senden 140 civarlarında olmasını bekliyorum dedi.
Cumartesi ve pazar hiç hareket edemiyordum, yataktan kendim kalkamıyordum. Kalkınca hemen tansiyon düşüyordu. Ne zaman kalksam başım filan dönüyordu. Dün yani pazartesi baya baya herşeyi kendim yaptım baş dönmesi filanda olmadı ama vücudum asıl dun ödem topladı. Sanki korseye sığmıyorum artık ilk 2 güne göre çok daha fazla sıkıyor.Ayaklarım özellikle o kadar şişti ki babetlerim filan sıkıyor. Bir de sanki bu ödem yani özellikle ayaklarımdaki pazartesine kadar geçmez gibi geliyor

İşe gitmek için yeni ayakkabı filan alayım ben en iyisi biraz daha duzelince.
Çarşamba günü yani 5. gun korseyi çıkarıp bandajlarla yıkanabilirmişim. Korseyi kısa programda hemen yıkayıp kurutabilirmişim. Cumartesi gunu de Ercan Bey bandajlarımı çıkarıcak.
4 gündür o kadar az yiyorumki.Korse zaten sıkıyor baya çok yemek mümkün değil. Bir de korsenin içi çok çok kaşınıyor ama öyle böyle değil. Sizde de kaşıntı oldu mu? Alerji hapı içsem sizce kaşıntısını giderir mi?
Bir de Ercan Bey'in ödem attırıcı karışımı var ya ben o kağıdı kaybettim yazabilir misiniz? Aktara gidince hepsinde 100 gr filan mı alayım?