kesinlikle sana katılıyorum klinik ortamı ve daha uygun fiyatlı hastaneler daha uygun fiyarlı oluyor... ben doktorlarla görüştüğüm zaman bazıları bu hastaneyi istersen şu fiyat diğer her koşuluyla dört dörtlük olan hastane şu fiyat diyen doktorlarda oldu...anestezi ekibi ameliyat hane yoğun bakım bunlar çok önemli benim düşüncem tabi bu
Nbr unıque? heyecan doruk da sanki:) Sen hiç merak etme.Bak eşim benim önümde canlı örnek.Resmen 1 beden küçüldü.Dediğim gibi herkes ne kadar kilo vermişsin diyor.Sen de aynısını olacaksın.Ama dediğim gibi 2 ay sabır:)
Nbr unıque? heyecan doruk da sanki:) Sen hiç merak etme.Bak eşim benim önümde canlı örnek.Resmen 1 beden küçüldü.Dediğim gibi herkes ne kadar kilo vermişsin diyor.Sen de aynısını olacaksın.Ama dediğim gibi 2 ay sabır:)
merhaba,
Heyecan dorukta,kafamda bir sürü soru var gerçekten zor bir süreç :-(Ama neyse ki Ercan beye çok güveniyorumBenim için doktor seçimi zor oldu.Şimdi bu derdim bitti çok şükür.Şimdiden diyete başladım 10 günde 1,5 kilo vermişim ameliyat öncesi 2 kilo daha vereceğim inşallah.Eşinizin belini ameliyat öncesi ve sonrası ölçtünüz mü?benim bildiğim 1 beden 5cm,eşiniz 5 cm mi inceldi?
Kızlar hepinize huzur ve sevgi dolu bir bayram dilerim
merhaba,
Heyecan dorukta,kafamda bir sürü soru var gerçekten zor bir süreç :-(Ama neyse ki Ercan beye çok güveniyorumBenim için doktor seçimi zor oldu.Şimdi bu derdim bitti çok şükür.Şimdiden diyete başladım 10 günde 1,5 kilo vermişim ameliyat öncesi 2 kilo daha vereceğim inşallah.Eşinizin belini ameliyat öncesi ve sonrası ölçtünüz mü?benim bildiğim 1 beden 5cm,eşiniz 5 cm mi inceldi?
6.5 cm tam olarakgöğüs kısmından 8 cm.Gömleklerini giydiğinde meme kısmı çok çıkardı tombul tombul.Şimdi dümdüz değil ama çok hafif normal bir çıkıntı halinde.
Koca göbeğini son son doldurbu bayram
göbeğimden çıkan yağları attırmayacağım sana hediyem onlar yüzüne sür boşuna dünya para verme kremlere organik bacım bu yağlar
selam toprakcim ben ayin 4de izmire gidiyorum. bana sans dile. nelere dikat edeyim oneride bulun:)) cocuklar gibi seviniyorum..kurban bayramizniz kutlu olsun opuyorum byeee
Hoş geldin canım,teşekkürler.Sadece göz kapakların alınmış.Şilik ne kadar sürdü.Ne kadar bantlı kaldın.Ağrı vs. oldumu.Eee yakında bu ameliyatı olacağım için sorularım çok mazur gör.
Birde öncesi ve sonrası resmini görmek isterim.Çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?