- 11 Şubat 2011
- 1.318
- 856
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim korkuttu ki sizi böyle? bence açıklayın ismini, böyle bir şey kabul edilemez..
Arkadaslar lutfen bana yardim edin intihar etmeyi bile dusunuyorum artik meme diklestirme oldum boyle kotu bir ameliyat olamaz meme diklestirme olan kisiler sizin izleriniz nasil yanlis anlasilmasin ercan beye olmadim ama ?
Tskler baktim harika olmus sizin adiniza cok sevinirim.benim izleri gordunuz demi olay otesi
kızlar ben son ameliyatımı da bitirip evime geldim birkaç saat önce.
kalçamın altında kalan "banana" bölgesi çıkarıldı. oturmak kalkmak haliyle çok kolay değil ama beklediğimden çok daha iyi. şekli de fena durmuyor.ama şişlikler gitmeden yorum zor.
burnumda da sadece şekil bozukluğu değil, sol tarafında kırık ve çökme varmış, düzeltmiş hocam, sağolsun.
burun ameliyatı öyle süper kolay bir ameliyat falan değil, bilin de, ona göre yaptırın:)))
öperim hepinizi
kızlar ben son ameliyatımı da bitirip evime geldim birkaç saat önce.
kalçamın altında kalan "banana" bölgesi çıkarıldı. oturmak kalkmak haliyle çok kolay değil ama beklediğimden çok daha iyi. şekli de fena durmuyor.ama şişlikler gitmeden yorum zor.
burnumda da sadece şekil bozukluğu değil, sol tarafında kırık ve çökme varmış, düzeltmiş hocam, sağolsun.
burun ameliyatı öyle süper kolay bir ameliyat falan değil, bilin de, ona göre yaptırın:)))
öperim hepinizi
eeee uğramaz oldun özledik seni neler oldu nelerÇok geçmiş olsun ne ameliyatları yine bunlar girmeyeli neler olmuuuuş neler yaptırdın görmiyeli
Çok geçmiş olsun. Ben fotoğrafını götmüştüm bahsettiğin Bölgeyide biliyorum aynı sıkıntı bendede var. Ama İnan zaten çok güzelsin hiç ihtiyacın yoktu bile. Ama Jeleseccim söylemiş ya arkandan gelmek için bize faydası oluyorkızlar ben son ameliyatımı da bitirip evime geldim birkaç saat önce.
öperim hepinizi
Canım birde banana bölgesi lipoyla alındıktan sonra gerildi mi yoksa sadece lipo mu yapıldı?bende yaptırıcam bacak germeyle birlikte önümüzdeki günlerdekızlar ben son ameliyatımı da bitirip evime geldim birkaç saat önce.
öperim hepinizi
Çok geçmiş olsun. Ben fotoğrafını götmüştüm bahsettiğin Bölgeyide biliyorum aynı sıkıntı bendede var. Ama İnan zaten çok güzelsin hiç ihtiyacın yoktu bile. Ama Jeleseccim söylemiş ya arkandan gelmek için bize faydası oluyor
Canım birde banana bölgesi lipoyla alındıktan sonra gerildi mi yoksa sadece lipo mu yapıldı?bende yaptırıcam bacak germeyle birlikte önümüzdeki günlerde
canım selam.karnim bu sekilde malesef
canım lipo özellikle yapıldı mı bilmiyorum ama zaten deri fazlaydı, ancak deri rahat çıksın diye yapmıştır biraz.Canım birde banana bölgesi lipoyla alındıktan sonra gerildi mi yoksa sadece lipo mu yapıldı?bende yaptırıcam bacak germeyle birlikte önümüzdeki günlerde
sen ercan bey'in orada mı gördün canım resimleri?Canım birde banana bölgesi lipoyla alındıktan sonra gerildi mi yoksa sadece lipo mu yapıldı?bende yaptırıcam bacak germeyle birlikte önümüzdeki günlerde
sen ercan bey'in orada mı gördün canım resimleri?
Yok canım beni hatırlamadım sanırım.geçeb yıl kalçamdaki silikon dikişlerin tutmaması nedeniyle çıkartılmıştı.bacak germe istiyordum seninle özelden mesajlaştık sen göndersin resim.sen ercan bey'in orada mı gördün canım resimleri?