Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

BAK ŞIMDI DAHA ÇOM MARAK ETTIM SENI WHITERABIT :KK9: :KK39:
canım pek girmiyorum jelesec'imin dediği gibi. bi gün buluşmamıza gelsene.
resim de hocamdan almadım hiç ama gidip özellikle sorabilirsin benim resimlerimi. çok net fotolar var onda.
burun konusunda hiç de araştırma yapmadım bu arada, inşallah fazla cesur davranmıyorumdur:KK43:

canım pek girmiyorum jelesec'imin dediği gibi. bi gün buluşmamıza gelsene.
resim de hocamdan almadım hiç ama gidip özellikle sorabilirsin benim resimlerimi. çok net fotolar var onda.
burun konusunda hiç de araştırma yapmadım bu arada, inşallah fazla cesur davranmıyorumdur:KK43:

canlı görmüş ve ellemiş biri olarak dan :KK23:harikasın ve izlerin muhteşem iyileşmiş :nazar:seni ogltkne ile vc de gördükten sonra bi kaç gün dedikodunu yaptık nasıll ya izi bembeyaz iyileşmiş diye :21:

Bende lazerlipo araştırıyorum,Ercan Bey lazerli tekniğimi tercih ediyor?vaser diye birşey de varmış çünkü ne fark var arasında bilen varsa beni aydınlatabilir mi??

Bende lazerlipo araştırıyorum,Ercan Bey lazerli tekniğimi tercih ediyor?vaser diye birşey de varmış çünkü ne fark var arasında bilen varsa beni aydınlatabilir mi??

ben klasik lipo ve laze lipo oldum kesinlikle lazer lipoyu tavsiye ederim,hem daha az tranva hemde sonuç daha memnun edici

canlarımmm, selam.
uzun süre sonra tekrar yazmak istedim. hikayemi bilen bilir. 40 kilo verdikten sonra Ercan Hoca'ya bazı ameliyatlar oldum.
Karın konusunda, Türkiye'nin değil, dünyanın en iyilerinden biridir, sanırım. O kadar yani..

Bacak, göğüs, kol ve kalça da oldum. Birkaç detay dışında onlar da iyi.

Şimdi, o birkaç düzeltme ve burun ameliyatına gireceğim nisan ayında.

Burnum, kilo verip yüzüm küçülünce, büyük görünmeye başladı. Çok çok hafif de kemer var.

Umarım kolay geçer. Vücudu biliyorum ama, burun ameliyatı sonrası nasıl geçiyor, zor mu, bilemiyorum.

Öptüm hepinizi
Mrb benim karin ve kol germeye cok ihtiyacim var.karin hakkında bilgim var ama kol hakkında yok.biraz bilgilendirir misiniz? İzler nasil,ameliyat nasildi?

Hayır ilki başka dr de klasik lipo idi sonuç beni mutsuz edince revizyon oldum oda lazer lipo ve çöken yerlere yağ dolgusu yapıldı düzeltildi
Klasik lipo önermişti bana da bir dr,hep öyle mi olur acaba çöküntülü?

Klasik lipo önermişti bana da bir dr,hep öyle mi olur acaba çöküntülü?

Çoğunda oluyor maalesef burada okudum klasik liopda yağ fazla çekiliyor ameliyat sonrası ödem gidince çöküntü ve deri gevşemesi yaşanıyor doktorunuz dediyse güveniyorsanız ben kafanızı karıştırmayayım hayırlısı olsun

Çoğunda oluyor maalesef burada okudum klasik liopda yağ fazla çekiliyor ameliyat sonrası ödem gidince çöküntü ve deri gevşemesi yaşanıyor doktorunuz dediyse güveniyorsanız ben kafanızı karıştırmayayım hayırlısı olsun
Yok aslında pek güven vermedi bana,ben lazerlilipo istiyorum,ercan beyin fiyatları nasıl acaba?

canım
Mrb benim karin ve kol germeye cok ihtiyacim var.karin hakkında bilgim var ama kol hakkında yok.biraz bilgilendirir misiniz? İzler nasil,ameliyat nasildi?
benimki iz koltukaltımda kalacak şekilde yapıldı. inanılmaz kolay geçti. yani uyandığımda kolumu yapmadı sandım, o kadar hissedilmedi.
ama, bence çok küçük de olsa yatay da almalıydı. şimdi alacak işte orayı. daha da iyi olacak inşallah

canım

benimki iz koltukaltımda kalacak şekilde yapıldı. inanılmaz kolay geçti. yani uyandığımda kolumu yapmadı sandım, o kadar hissedilmedi.
ama, bence çok küçük de olsa yatay da almalıydı. şimdi alacak işte orayı. daha da iyi olacak inşallah
Cok gecmis olsun adiniza sevindim

Buraya karin resmi atabilir miyim.bi yerde attim ahlak falan bi sürü laf duydum.karnim amaliyatlik ama ben 3.sezeryanda emboli gecirdim

karnim bu sekilde malesef

Eklentiler

• received_10206310749037578.jpeg
    received_10206310749037578.jpeg
    21,6 KB · Görüntüleme: 426
X