- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
Jelesec göz alti torbalarinida aldirmak istiyorum daha Ercan beyin bile haberi yokCanin sagolsun istedigin cikolata olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jelesec göz alti torbalarinida aldirmak istiyorum daha Ercan beyin bile haberi yokCanin sagolsun istedigin cikolata olsun
Sagos jelesec simdi biraz iyiyim galiba sali gününe kadar düzelirim cok heyecanliyim
Jelesec göz alti torbalarinida aldirmak istiyorum daha Ercan beyin bile haberi yok
dua ederiz ederiz sen ve ELTİN çikolata getirsin
Çikolata varsa ben de gelirim hastaneye ziyarete
Güle güle kullanın. Resimlerini göremedim. Sevgilertşkler darısı başına ben çok memnunum iyiki oldum diyenlerdenim allah pişmanlık vermesin
kk Hanımları merhabalar,
Ercan Bey'e 2 hafta muayene oldum. Ameliyat için şubat sonu düşünüyorum. Endeskopik orta yüz germe ve silikon büyütmek işlemleri. Burun da var ama ona sonra dedi doktor bey. Olaylarım şu şekilde; 1 sene önce trafik kazası geçirince burnum kırıldı. Düşünmeden bilemeden KBB ameliyat oldum. Aslında fena değil ama estetik gibi de değil. Ercan bey fena değil dedi. Ödem sorunu var o giderse daha rahat olacak sanırım. İncelemeye alırız dedi. Benim asıl sorunum düşen gözkapaklarım ve iyice iskeletime gömülen gözlerim oluşan mezar gibi göz çukurlarım. Endeskopik yapacağız dedi. Yüze kökhücre ile birkaç dokunuş yaparız burnun daha iyi görünür dedi. Eh biraz da üst dudağıma dolgu yaparsınız dedim kırmızı kısmına. Olur dedi:) ikinci derdim ise; 2 ay önce olduğum silikon. 200 cc fayaaltı takıldı. İyileşme süreci, şekli inanılmaz güzel. b cup oldu. Ancak ben dolu dolu c cup olmak istiyorum. Doktor da beğendi . Ölçü göreceli tabi dedi. Göğüs ameliyatı olan c veya d cup olan var mı Ercan Beye ama:) 6 ayı beklemesi lazım dedi doktor. Doktor benim içime sindi asında. Ama nedense yüz yorumlarını okudukça içimi korku kapladı. Ben yeni iş değiştirdim. Erken yıllık izin kullanacağım. 1 hafta. Ve işe dönmem lazım. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Ayyy çok heycanlıyım. Hastanede bana çok uzak. 3 gün kalayım diyorum.
Endoskopik yüz yaptıranlar 1 hafta sonra işe dönebilir miyim? Göz çukurlarınız tamamen kayboldu mu?
Göğüs büyütme olanlar istediğiniz büyüklükte oldu mu?
42 yaşına gireceğim.
Sağolun, varolun...
Doktor okursa, senden bi halt olmaz, uğraşamam seninle diyecek )))
Ercan Karacaoğlu .. 5 Ocak.
Teşekkürler bilgilendirme için. evet meme büyütme oldum ancak boyutundan memnun değilim. Resimlerinize bakıp döneceğim size. Sevgiler.Merhaba izlemeye aldım resimleri göreilirsiniz; ben sizin daha önce mesajlarınıza denk gelmiştim meme büyütme oldunuz galiba yada ben öyle hatırlıyorum, yüz olan bir kaç üye arkadaşımız var ama ben yüz olmadım ,hastanede 3.4.gün kalabilrsin daha uzun konuşup kalanlar da var yurt dışından gelenler genelde hayırlısı olsun hakkınızda
Super gorunuyor. Masallah.Teşekkürler bilgilendirme için. evet meme büyütme oldum ancak boyutundan memnun değilim. Resimlerinize bakıp döneceğim size. Sevgiler.
Teşekkürler bilgilendirme için. evet meme büyütme oldum ancak boyutundan memnun değilim. Resimlerinize bakıp döneceğim size. Sevgiler.
Buyrun gelin istediginiz cikilota olsun Almanyanin bütün cikolatalari size feda olsun iyisinki varsiniz
Acil hayirli sifalar olsun. Tez zamanda iyilesin. Mutlulukla kullanin. SevgilerKizlar Günaydin iyi pazarlar dualariniza ihtiyacimiz var Ercan Karacaoglu hastaymis insallah biran önce iyilesir
Pazartesi tinkerbell9 ameliyati var sali görümcemle benim Insallah hersey güzel olucak eyer firsat bulursam size yazicam iyisinki varsiniz
Kizlar Günaydin iyi pazarlar dualariniza ihtiyacimiz var Ercan Karacaoglu hastaymis insallah biran önce iyilesir
Pazartesi tinkerbell9 ameliyati var sali görümcemle benim Insallah hersey güzel olucak eyer firsat bulursam size yazicam iyisinki varsiniz