merhaba siz nerde ve kime olacaksınız amaliyatınızıSon 12 gunnnnnn-_-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba siz nerde ve kime olacaksınız amaliyatınızıSon 12 gunnnnnn-_-
merhaba siz nerde ve kime olacaksınız amaliyatınızı
harika çokkk güzel olmuş bende biran önce yaptırmak istiyorum çok teşekkür edirim
Son 12 gunnnnnn-_-
çok iyi inşallah sizde çok güzel sonuç alırsınız ben de şuan doktor araştırmasında yım rica etsem özeldenfiyat bilgisi yazarmısınErcan Karacaoğlu .. 5 Ocak.
amin canimtşkler darısı başına ben çok memnunum iyiki oldum diyenlerdenim allah pişmanlık vermesin
Fiyat paylaşımının dogru oldugunu düşünmuyorum. €1500'den başlıyor ama o ameliyat odasına girmek:)çok iyi inşallah sizde çok güzel sonuç alırsınız ben de şuan doktor araştırmasında yım rica etsem özeldenfiyat bilgisi yazarmısın
Canımmmmm bende seninle gün sayıyorum....Ercan Karacaoğlu .. 5 Ocak.
Fiyat paylaşımının dogru oldugunu düşünmuyorum. €1500'den başlıyor ama o ameliyat odasına girmek:)
Canımmmmm bende seninle gün sayıyorum....
Oldumyacanım sen olmadın mı ya benmi karıştırdım valla forum karıştı bende
Hahah yok o benimle benim için gun sayıyor :)canım sen olmadın mı ya benmi karıştırdım valla forum karıştı bende
Hahah yok o benimle benim için gun sayıyor :)
Bizde heyecan bittiya artık sevdiklerimizle heyecan paylaşıyoruz.ay dedim jelo yaşlandın k.k dan toz ol artık karıştırıyonnn ha ha ha anladım tatlım
iyimiisn sen nasılgidiyor
Bizde heyecan bittiya artık sevdiklerimizle heyecan paylaşıyoruz.
Ben gayet iyiyim. Şu bacaklardakı dokunulmamazlıkta gitse daha iyi olacağım canım.
Bizde heyecan bittiya artık sevdiklerimizle heyecan paylaşıyoruz.
Ben gayet iyiyim. Şu bacaklardakı dokunulmamazlıkta gitse daha iyi olacağım canım.
Son 12 gunnnnnn-_-
En yakın senin ameliyatın Tinkerbell. İnşallah sen de çok rahat bir süreç geçirir, harika sonuçlar alırsın.
İstanbul'da mıydın sen?