- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
-
- Konu Sahibi Youcannotsitwithus
Nereye gidiyorsun?Bende gidiyorum şubatta kısmetse :) sen ne zaman gidiyosun?
italyaydı da litvanya olarak değiştirdik..italya malum çok pahalıymış bide italyanca istiomuş.Nereye gidiyorsun?
Uzasın nolqcak ki.Okulu dondurup 6aylığına nasıl gidecek peki?bence Erasmus değilde okulu dondurup 6 aylığına filan ingiltereye gitseniz sizin için daha faydalı olur. Çünkü yüksek ihtimalle erasmusta da okulunuz uzayacak
Kursa gider orada ingilizceyi kendi ülkesinde kendi aksanında duyar .Uzasın nolqcak ki.Okulu dondurup 6aylığına nasıl gidecek peki?
Macaristan'ı öneririm. (Aynı bölümdenizsağolun şimdiden :) ingilizce öğretmenliği için hangi ülkeyi seçmeliyim sizce ? seceneklerim litvanya,polonya,cek cumhuriyeti,macaristan
Hadi bakalım güzel güzel yaşa orda:).Bir dönemlik mi bir yıllık mı?Güzel ülkedir tahminen orası da.Ah avrupa:)italyaydı da litvanya olarak değiştirdik..italya malum çok pahalıymış bide italyanca istiomuş.
Erasmus'un amacı dil öğrenmek değil ki :)Kursa gider orada ingilizceyi kendi ülkesinde kendi aksanında duyar .
bi dönemlik:) hayırlı olur insaallah ya son snıfım okul uzamaz insaallah..uzasa bile gitcem ama değer heralde:)Hadi bakalım güzel güzel yaşa orda:).Bir dönemlik mi bir yıllık mı?Güzel ülkedir tahminen orası da.Ah avrupa:)
Hanımefendi önceliğim eğitim dediği için böyle bir öneride bulundum.Erasmus'un amacı dil öğrenmek değil ki :)
Çok para gider ama.Nasıl geçim sağlayacak.?Kim önayak olacak?Kursa gider orada ingilizceyi kendi ülkesinde kendi aksanında duyar .
God bless ZilotiBenim Polonya ya erasmusla gelen ve koca bulup Polonya da kalan
Saydigin ulkelerin hic birinde ingilizcen aman aman ilerlemez. Gezmek tozmaksa derdin, en ucuz olan ulkeyi secerdim ki arttirdigim parayla diger ulkeleri de gezeyim.
Orasını bilemem ben öneride bulunuyorum.Çok para gider ama.Nasıl geçim sağlayacak.?Kim önayak olacak?
Eğitim diyerek bölüm derslerini kastetti bence :)Hanımefendi önceliğim eğitim dediği için böyle bir öneride bulundum.
Değer tabii, sadece üniversitedeyken gidilebilir o şekilde. Ahhh ahhh, bana da izin verseler de ben de gitsem keşke, göndermiyorlar beni.bi dönemlik:) hayırlı olur insaallah ya son snıfım okul uzamaz insaallah..uzasa bile gitcem ama değer heralde:)
Kesinlikle git.bi dönemlik:) hayırlı olur insaallah ya son snıfım okul uzamaz insaallah..uzasa bile gitcem ama değer heralde:)
Ne kastettiğini bilemiyorum.Eğitim diyerek bölüm derslerini kastetti bence :)