- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
- Konu Sahibi Youcannotsitwithus
Amaç gezmek görmekse okulun uzadığına değmeyecek bişey. Avrupa'ya gitmek zor bişey değil daha sonrada gezilir , görülür. 2 yıl kaldım neredeyse tamamını gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet hibe veriyor yüklü miktarda.Okadar zaman devlet önayak olmadan zor.Devlet maddi manevi destek.Öğrenci kredisini de almaya devam ediyor.iş derdi yok.Okula git gel gez ülkeyi, ülkeleri.Oh mis.Amaç gezmek görmekse okulun uzadığına değmeyecek bişey. Avrupa'ya gitmek zor bişey değil daha sonrada gezilir , görülür. 2 yıl kaldım neredeyse tamamını gördüm
Dediğim gibi kimsenin maddi Gücünü bilmiyorum. Belki hanımefendi için ya da bazı okuyucular için devletin verdiği hibe çok önemli değildir. Ki herkese vermiyor hibeyiDevlet hibe veriyor yüklü miktarda.Okadar zaman devlet önayak olmadan zor.Devlet maddi manevi destek.Öğrenci kredisini de almaya devam ediyor.iş derdi yok.Okula git gel gez ülkeyi, ülkeleri.Oh mis.
dediğin ülkelerin hepsini gezmiş görmüş polonya da da 1 sene yaşamış biri olarak söylüyorum. çek daha eğlenceli daha güzel bir ülke. ama polonyada da yaşanılır. litvanyayı macaristanı direk çıkar listeden bencesağolun şimdiden :) ingilizce öğretmenliği için hangi ülkeyi seçmeliyim sizce ? seceneklerim litvanya,polonya,cek cumhuriyeti,macaristan
Zaten fikir çoktur her ülkeninde kendine göre güzellikleri var içinizden neresi geçiyosa der içerikleri , kredi filan neresi uyuyosa öyle tercih yapın , hakkınızda hayırlısı olsun:)herkese çok teşekkür ederim gerçekten kafamda oluşmaya başladı bi şeyler,ilgilenip yazdıgınız için sağolun. bir de egitimimi saglık sorunlarımdan dolayı bi sene dondurdum başka lüksüm yok şuan ki olsa bile ingiltereye gitmek için yeterli param olsa erasmusu tercih etmezdim zaten hibe olayı oldugu için gidebilcegimi dusunuyorum onun dısında gidebilcek maddı olanagım yok malesef , egitim derken de okul derslerini demiştim evet tam acıklama yapmadıgım için karısıklık olmuş sanırım :) tekrar teşekkür ederim yazan herkese :)
Ben de Hollanda'ya gittim.herkese çok teşekkür ederim gerçekten kafamda oluşmaya başladı bi şeyler,ilgilenip yazdıgınız için sağolun. bir de egitimimi saglık sorunlarımdan dolayı bi sene dondurdum başka lüksüm yok şuan ki olsa bile ingiltereye gitmek için yeterli param olsa erasmusu tercih etmezdim zaten hibe olayı oldugu için gidebilcegimi dusunuyorum onun dısında gidebilcek maddı olanagım yok malesef , egitim derken de okul derslerini demiştim evet tam acıklama yapmadıgım için karısıklık olmuş sanırım :) tekrar teşekkür ederim yazan herkese :)
Okulun Erasmus kordinatoru olarak soyleyebilirim ki,her ülkede her bölünün denklüğü yok,Öncelikle ikinci sınıfın 1.döneminde gidilebilecek üniversitelerin syllabus'ünü çıkartıp kendi bölüm hocalarınla derslerin denkliğini konuşman gerek.İngilizce öğretmenliği diğer ülkelerde bizimki kadar yaygın bir bölüm olmadığı için zannediyorum sadece ortak dersler yani seçmeliler olabilir.Ayrıca devlet çok cüzzi bir miktar para veriyor o da ülkeden ülkeye değişiyor mesela Almanya Hollanda için 100-150€ veririken kendi para birimini kullanan ülkeler için 50-100€ arasında hibe veriyor.Bilginiz olsun.Dediğim gibi kimsenin maddi Gücünü bilmiyorum. Belki hanımefendi için ya da bazı okuyucular için devletin verdiği hibe çok önemli değildir. Ki herkese vermiyor hibeyi
sağolun şimdiden :) ingilizce öğretmenliği için hangi ülkeyi seçmeliyim sizce ? seceneklerim litvanya,polonya,cek cumhuriyeti,macaristan