Doğuma Hazırlık Epizyotomi(doğum kesisi) yapmayan doktor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bi kaç doktor buldum doğal doğum adı altında ama fiyatlarda uçuk gülnihal bülbül kübra taman banu çiftçi var üçü de muayenehane usulü ve hastaneye toplamda vericeğim parayı sadece doktor ücreti olarak istiyo banu çiftçi diğerlerini de araştırıcam bakalım yarın arayıp öğrenirim bu haftayada bi hastaneden doktora randevu aldım burda methedilmiş biraz önceden bakalım onla da bi görüşücem... :dua:
Hangi doktor ve hastane acaba size tavsiye edilen.Ben de doğal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum da

Hangi doktor ve hastane acaba size tavsiye edilen.Ben de doğal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum da
Geç mi yazdım bilmiyorum ben ayşegül kalına gittim ersoy kurtköy hastanesi çok da memnun kaldım kordon dolanmış bebeğimi (ki iki farklı hastane sezarten demişti) normal doğurttu.

Kesi her şekilde yapılır eğer kesi yapilmazsa yırtıklarınız meydana gelir

kızlar bu uygulamanın geleneksel bi şekilde günümüzde her hastaya uygulanması ve duyduğum epizyotomi ile 2 ay üzerine oturamadım enfeksiyon kaptı fazla kesmiş gibi hikayeler üzerine bunu sadece gerekli durumlarda yapacak her hastaya uygulanan klasik uygulama olarak görmeyen doktor arıyorum. Aranızda istanbulda epizyotomisiz doğum yapan oldu mu? Doktor önerebilir mi?

benim doktorum doğumda epizyo yapmamak için bebeğin kendi kendine doğmasını bekledi. kesmedi, bebeğim kendi içten ve dıştan yırtmıştı. Nehir Bayram. bağcılar yeni iklim Hastanesi.

benim doktorum doğumda epizyo yapmamak için bebeğin kendi kendine doğmasını bekledi. kesmedi, bebeğim kendi içten ve dıştan yırtmıştı. Nehir Bayram. bağcılar yeni iklim Hastanesi.
Peki sonra kendiliğinden olan yırtıkları diktiler mi? Yoksa kendi mi iyileşti?

X