• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

1. leptap kolay iş bebem kocene diicen alcek zemuszemus

2. neden fiyatı bu kadar yüksek yaa
acaba 100 ml kaç seans kullanılabiliyor CADIARZU

fiyati yuksek değil aslına bakarsan
bi yilda kesin cozum vaad ediyor
kuaforlere ağdalara kaç para veriyoruz her defasında
o da bitmek tükenmek bilmiyo sonsuz bi dongu ne yazık ki
en azından bu kurtuluş gibi duruyor...
100ml yani bi şişe sanirim 1yıl rahatlıkla yeter
zaten az bi miktari bile epey iş goruyo

leyla bende sarımsı beyaz tüyler daha çok bacak bölgemde görüldü
bikinide çok az o renkte varlar,ama bikinide okadar az kıl çıkmaya başladıki birde koltuk altımda aynı şekilde ama bu 2 bölgede henüz sarı renk kıl sayısı çok değil .bikini bölgemde en çok dikkatimi çeken başka şey ise şu;siyah nokta gibi şeyler ,deniz hn dediki bunlar iyiye işaret ,o kılların kökünün öldüğünün habercisi imiş:) sakın sıkıp elleme o kendini atar zamanla dedi,ellşirsek kalıcı iz kalırmış ,sakın sizdede olursa ellemeyin ,kendi kendine dökülüyorlar gerçektende..

evet canım bana da öyle demişti ama ben sıktım meraktan işte insanın başına ne geliyorsa meraktan geliyor.ama hatırlattığın için teşekkür ederim

fiyati yuksek değil aslına bakarsan
bi yilda kesin cozum vaad ediyor
kuaforlere ağdalara kaç para veriyoruz her defasında
o da bitmek tükenmek bilmiyo sonsuz bi dongu ne yazık ki
en azından bu kurtuluş gibi duruyor...
100ml yani bi şişe sanirim 1yıl rahatlıkla yeter
zaten az bi miktari bile epey iş goruyo

aa süpermiş :lepi:
neden sordum biliyo musun kurbikim
diğer topiclerden birinde arkadaşın biri tecrübelerini anlatmış
işte 4 kutu aldım 5 kutu aldım falan diye de acaba dedim bi kutu ne kadar süre kullanılabiliyor
merakımı giderin züpppersiiin Şeniz

aa süpermiş :lepi:
neden sordum biliyo musun kurbikim
diğer topiclerden birinde arkadaşın biri tecrübelerini anlatmış
işte 4 kutu aldım 5 kutu aldım falan diye de acaba dedim bi kutu ne kadar süre kullanılabiliyor
merakımı giderin züpppersiiin Şeniz

4-5 kutu mu :1shok:
yok artık....
yani bilemiyorum 2kutu neyse normaldir de 4-5 bana biraz abarti geldi :sinifsinif:

şimdi biz memnun kalırsak siparişlerimizi internet sitesinden vericez di mi? peki bunun için bir de paypal hesabı mı açmamız gerekli???:uhm::uhm:

Son düzenleme:
vallah kizlar ben 10 tane almaya düsüniordum deniz hanimlada konustum niye garip gelioki size ben yurt disi oldugum icin herzaman tr gelemiorum malesef o yüzden toptan almak istedim:utangac:

vallah kizlar ben 10 tane almaya düsüniordum deniz hanimlada konustum niye garip gelioki size ben yurt disi oldugum icin herzaman tr gelemiorum malesef o yüzden toptan almak istedim:utangac:

10 tane alcaksan hayrına yarısını bize yolla kelebek bea -tatlicadiarzu-
canım 10 taneyi kendin için aliyosan çok
napcan bebem kuvete epilixir doldurup içinde mi yüzcen gamyoncuiremsu
ama eş dost akraba için aliyosan iyi edersin
yani orjinal sisesi elimde ve bundan 10 şişe oldugunu hayal ettim de....
beni annemi kardeşimi yengemleri kuzenlerimi ihya eder diye düşünüyorum hihoyyyt

Back