• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

aklımdan geçmedi deel hanii...ama niile şekil verecem laaa...
jiletle beceriksizliğimi bikere daa ortaya koyamam...

:roflol::roflol::roflol:

kına için şablonlar var ya
onlardan edinelim birer tane kaydirigubbakcemile3

bu arada deniz hanımcım burayı muhakkak okur
epilixirin içerigini merak ediyor arkadaşlar
karınca yumurtasi yagı hakkında çesitli spekulasyonlar mevcut
epilixir hakkında hiç bi soru işareti kalmasın kimsenin hakkında
güvenilirliğini yetkili ağizdan duyabilirlerse çok iyi olacak :)

bende kaç yıldır hep kuaföre aldırıyordum:delphin:
sir ağda tabiki azalmalar oluyordu
en son gittim kuaföre baya kalabalıktı
sırada beklemeyi sevmem :delphin:
manyak gibi randevuda almamıştımmafoldumben
eve geldim kartuş ağdayla bacaklarımı aldım:icecream:
şeker ağda ile koltukaltı ve bikini bölgesini aldım:icecream:
ilk defa kendim :lepi:
artık sanırım epilasyon için kuaföre gitmiycemkaydirigubbakcemile4
bide tüyler jilete göre daha yumuşak oldugu için bende
hiç acı olmuyor hoş jiletle alsam bile ağda yaptıgımda acımıyor
bide epilixirle komple kurtulldumu bi iş tamamdırkaydirigubbakcemile3

evet ya aslında kendin yapmaya alışınca öyle gidiyo kaydirigubbakcemile5

bu arada deniz hanımcım burayı muhakkak okur
epilixirin içerigini merak ediyor arkadaşlar
karınca yumurtasi yagı hakkında çesitli spekulasyonlar mevcut
epilixir hakkında hiç bi soru işareti kalmasın kimsenin hakkında
güvenilirliğini yetkili ağizdan duyabilirlerse çok iyi olacak :)

evet ya ben karınca yumurtası mağduruyum
karınca yumurtası diye termit böceği larvası sürünüp durmuşum :roflol:
bu konuya açıklık getirsek süper olacak...

ben özellikle bikini bölgesini eldivenle alıyorum, çok rahat oluyo...

canım birşey sorcağım. eldivenle tek tek tutarak çekiyorsun değil mi? yani cımbız gibi. ben evlenmeden önce cımbızla alıyordum. ön tarafı hem azaldı hem inceldi. keşke devam etseydim. :çok üzgünüm:
şimdi jilet yaptığım için çok sertleşti. buda beni rahatsız ediyor. ağda yaptırsam çok acıyacak. emla kullanmayı düşünüyorum. CADIARZU

toplanıp bi ağda partisi yapsak konuşurken çaktırmadan caart cart herkes yanındakinin ağdasını çekiverse 1 saatte hepimiz pambık oluversek eyi olurdu -tatlicadiarzu-

canım birşey sorcağım. eldivenle tek tek tutarak çekiyorsun değil mi? yani cımbız gibi. ben evlenmeden önce cımbızla alıyordum. ön tarafı hem azaldı hem inceldi. keşke devam etseydim. :çok üzgünüm:
şimdi jilet yaptığım için çok sertleşti. buda beni rahatsız ediyor. ağda yaptırsam çok acıyacak. emla kullanmayı düşünüyorum. CADIARZU

3er 5er canım kaydirigubbakcemile3 tavık gibi yolunduğumu hissediyorum :roflol:

yaa genitali epilatörle alan var mı???.. düşüncesi bilem cinayet gibi geliyo bana.. belki koltukaltı ve bacak için epilixir e başlarım genital için de lazere devam ederim.. ay bi numunem gelsin de...

ben emla sürüp makinayla alıyorum çatır çaıtr valla çok çabuk bitiyor hem ağdada morarıyo benim tenim makinayla tertemiz

bikini bölgesine şuana kadar hep jilet uyguladıysanız,epilatöre geçmeden önce bir kez ağda ile alıp inceltin sonraki epilasyon dönemlerindede kılların fazla uzamasına vakit vermeden epilatörle alın ben böyle geçtim epilatörle epilasyona,bir kezde emla krem uygulamıştım ,üst kısımlar hiç uyuşmamış tabiri caizse dudak kenarlarımıdır nedir alt kısımlar işte :kedi: çok iyi uyuşmuştu,zaten üst kısım acımıyordu ,emla bu yüzden işe yaramıştı ,bikini bölgesini sorunsuzca alabiliyorsunuz emla kremle.

bikini bölgesine şuana kadar hep jilet uyguladıysanız,epilatöre geçmeden önce bir kez ağda ile alıp inceltin sonraki epilasyon dönemlerindede kılların fazla uzamasına vakit vermeden epilatörle alın ben böyle geçtim epilatörle epilasyona,bir kezde emla krem uygulamıştım ,üst kısımlar hiç uyuşmamış tabiri caizse dudak kenarlarımıdır nedir alt kısımlar işte :kedi: çok iyi uyuşmuştu,zaten üst kısım acımıyordu ,emla bu yüzden işe yaramıştı ,bikini bölgesini sorunsuzca alabiliyorsunuz emla kremle.

herhalde üst kısımlar hava alıyor ondan uyuşmuyor ben arada uyuştumu diye açıp bakıyorum altlar uyuşuyo üstler hissediyo az da olsa

evet leyla muhtemelen hava aldığı için oldu ,ama hava almasını nasıl önleyeceğizki,o bölgeyi streçlemek çok zor ama artık ihtiyacım yok,epilixirden sonra çok seyrek ve yer yer çıkıyor zaten acıma olmuyor artık.

bebekbeklerken cim senin baya bi olmuş kullanalı ben de 4. seanstan sonra böyle olacağını düşünüyorum canım inşallah bir dahaki yaz pambık gibi olacağız.darısı yeni kullanacak arkadaşlara inşallah .zaten benim altlarda fazla kalmadı çıkanlarda bebek tüyü gibi sarışın oldular hemde kaydirigubbakcemile5

leyla bende sarımsı beyaz tüyler daha çok bacak bölgemde görüldü
bikinide çok az o renkte varlar,ama bikinide okadar az kıl çıkmaya başladıki birde koltuk altımda aynı şekilde ama bu 2 bölgede henüz sarı renk kıl sayısı çok değil .bikini bölgemde en çok dikkatimi çeken başka şey ise şu;siyah nokta gibi şeyler ,deniz hn dediki bunlar iyiye işaret ,o kılların kökünün öldüğünün habercisi imiş:) sakın sıkıp elleme o kendini atar zamanla dedi,ellşirsek kalıcı iz kalırmış ,sakın sizdede olursa ellemeyin ,kendi kendine dökülüyorlar gerçektende..

Back