• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)

picture-sik.jpg

HOLLYHERBS EPILIXIR
SIK SORULAN SORULAR

Epilixir nedir ?
Epilixir istenmeyen kıllara etkili,kıl kökünün yapısını zayıflatarak kıl yoğunluğunu azaltan,yapısını incelten ve epilasyon aralığını uzatan ve nihayetinde kıl köklerini kıl üretemeyecek kadar zayıflatan bitkisel bir üründür.

Epilixir nelerden üretilmiştir ?
Epilixir tamamen bitkisel kökenli bir üründür.Etkisini arttırmak amacıyla eklenebilecek ideal kimyasallar,kokusunu iyileştirmek adına esans dahi eklenmemiş,sağlık ön planda tutularak bitkilerden elde edildiği saflığı ile kullanma sunulmuştur.

Epilixir’i kimler kullanabilir ?
Epilixir’i istenmeyen kıllarından kurtulmak isteyen herkes kullanabilir.16 yaş ve altında kullanımı halinde kıl oluşumuna etken hormonlarda değişiklik olma ihtimali olduğu için ilerleyen zamanda yeniden kıllanma olasıdır.
Gebelikte kullanımı önerilmemektedir.

Epilixir hangi bölgelerde kullanılabilir ?
Epilixir kıl olan bütün bölgelerde rahatlıkla kullanılabilir.

Epilixir’den sonuc almakta etkili faktörler nelerdir ?
Cinsiyet,genetik,hormonal yapı,kullanılan bölge,kıl yoğunluğu,kıl kalınlığı sonucu etkileyen faktörlerdir.
Erkeklerde kıl yapısı genelde kalın olduğu için ve bayanlarda bikini bölgesi ve koltukaltı gibi kılların yine daha kalın olduğu bölgelerde çabuk cevap alınabilmektedir.Yüzdekiler gibi ince kıllar üzerine etkisi daha uzun vadede ortaya çıkabilmektedir.

Epilixir’den ne kadar sürede sonuç alınabilir ?
Sonuca etkili faktörlere göre ilk seanstan itibaren sonuçları görmeye başlamak olasıdır.Bayanlarda koltukaltı,bikini bölgesi;erkeklerde sırt,omuz,sakal dağınıklığı gibi kılların kalın olduğu bölgelerde tek uygulama dahi sonuç hakkında fikir edinmek için yeterlidir.

Epilixir’in kullanımı nasıl ?
Epilixir kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta her kullanımda şişenin kuvvetlice çalkalanmasıdır.
ıp,cımbız,ağda,epilatör gibi kılı kökünden alan yöntemlerle temizlenen bölgeye kılların çıkış yönü tersine masajla solüsyon uygulanır.temizlenmeyi takip eden ilk 24 saat içerisinde sekiz saatlik aralıklarla üç uygulama seans başına yeterlidir.ıkinci-üçüncü gün uygulamaları etki artışı ve etki süresinin kısalması açısından büyük fark yaratmamaktadır,kişisel tercihe bırakılmıştır.Tercih edilmesi halinde ikinci-üçüncü gün uygulamasında sağlık açısından sakınca yoktur.
Düzenli aralıklarla ve tam önerildiği şekilde kullanmak en yüksek etkiyi almakta çok önemlidir.Seans başına gereken üç uygulamanın birini-ikisini atlayarak kullanmak doğal olarak beklenen etkiden uzaklaştıracaktır.
Epilasyonu takip eden ilk 24 saat içerisinde suyla temas edilmemelidir.Unutkanlıkla yada mecbur kalınıp suyla temas edilirse hemen Epilixir uygulamasını tekrarlanmalıdır.
Epilasyonu takiben Epilixir uygulaması sonrasında bir hafta kadar uygulanan bölgeye nemlendirici krem,losyon,koltukaltı deodoran vs kullanılmaması önerilir.Tüm bu ürünlerin içeriğinde yer alan bazı maddeler kıl kökünün kendini onarmasında etkili maddelerdir.
Kese ölü dokunun atılıp taze dokunun yüzeye çıkmasındaki harika etkisi ile genel olarak edinilmesi gereken bir alışkanlıktır.Rutin olarak kese kullanmıyorsanız bile Epilixir kullandığınız süre için bu alışkanlığı edinmeniz önerilir.Nadiren görülse de Epilixir kullandığınız dönemde ciltte kuruma ve pullanma olabilir.Kese kullanmak hem pullanmayı gidermek hem de Epilixir’ın kıl köküne ulaşmasını arttırmak açısından büyük fayda sağlayacaktır.Ayrıca hem Epilixir hem de kese kullanılması hanımlarda sıklıkla görülen batık kıllardan kaynaklı lekelerin giderilmesinde çok iyi sonuçlar vermektedir.

Epilixir’in yan etkileri nelerdir ?
Epilixir kullanımı sırasında ciltte kuruluk,kuruluğa bağlı pullanma ve kaşıntı görülebilir.Bu belirtilere beklenen etki de denebilir.Epilixir tamamen bitkisel kökenli olduğu için maksimum 15 dakika kadar sürer ve kendiliğinden ortadan kalkar.

Epilixir kullanırken seans aralıkları ne kadar olmalıdır ?
Kişinin normalde takip ettiği epilasyon aralıkları ideal olan seans aralıklarıdır.Bu süre değişkenlik göstermekle birlikte 2-4 hafta arasında değişmektedir.Önerilen 3 haftayı geçirmeksizin seansların tekrarlanmasıdır.

ılerleyen seanslarla birlikte kıl yoğunluğundaki azalma sebebiyle seans aralıklarını uzatmayınız.Özellikle ilk 10 seansın kıl yapınıza göre genelde tercih ettiğiniz zaman aralıkları ile tekrarlanması çok önemlidir.Zayıflayan kıl kökünün ürettiği kılar gittikçe incelerek zaman içinde “vellus hair” olarak adlandırılan şeffaf denebilecek kadar renksiz ince kıllara dönüşür.Bu noktaya ulaştıktan sonra seans aralıklarını 3-5 ayda bir gibi dilediğiniz kadar uzatabilirsiniz.

Epilixir sadece bayanlarda mı etkilidir ?
Epilixir hem bayanlarda hem de erkeklerde etkili bir üründür.Bayan ve erkek formları arasında herhangi bir formülasyon farkı yoktur.

Epilixir’in saklama şartları nelerdir ?
Epilixir stabil bir üründür.Şişe açıldıktan sonra karanlık ve serin bir ortamda saklayınız.ıdeal saklama artlarında şişe açıldıktan sonra 1 yıl etkinliğini korur.

Epilixir’in satış formları nelerdir ?
Epilixir 100 ml. lik cam şişede uygulama başlığıyla birlikte satışa sunulmuştur.

gurbaa kızım bende istiyorum ama benim proluğum başlamadı hala kartımı bekliyorum kazen abiden yoldaymış öle diyo kanıtlımmi?

Bende istiyorum...Geçen hafta doktor Piko başlangıcı var dedi.
Benim derdim Koltukaltı Çok sert çıkıyor..
Benide ekle Kermit.

gurbaa prensescim bende yüz bölgemde kıllanmadan müzdaribim acaba benide listene alırmısın:kedi:

Son bir soru daha gurbaa ondan sonra susacam söz..
Başvuru için belli tarih saat varmı yoksa topiği takip etmemiz yeterli Mi? diğer merak edenler içinde sorayım bari

yok canım tarih saat belli değil
topiği sıkı takip etmesi gerekiyor numune isteyen arkadaşların

her ürünün ardından bu tür yorumları görmek mümkündür, ben bu sitede evet kullandım işe yarıyor denildikten sonra ürünü almayı düşünüyorum hodri meydan :P

evet canım
kullanan arkadaşların deneyimlerini paylaşacağı bir topiğimiz daha olacak
zaten numune dağıtmamızın nedeni bu ki kimse boşuna para vermiş olmasın
yada epilixir işe yarıyoken işe yaramayan ürünlere tonla para dökmesin

oo bendede polikistik over var...ve o ilk yorumu yazan arkadaşla aynı sıkıntıyı çekmekteyim...mafoldumbenmafoldumben

geçmiş olsun canım

bende istiyorum ama sanırım alamıyacağımbayağı detliyim bu konuda özellikle doğumdan sonra şans olursa çok sevinirim

Son bir soru daha gurbaa ondan sonra susacam söz..
Başvuru için belli tarih saat varmı yoksa topiği takip etmemiz yeterli Mi? diğer merak edenler içinde sorayım bari

Şimdi Başvurucaz Canımda
Kazananlara Özel mesajda atarsanız bi zahmet.
Malum çok yoğunuzlaelaelaelaelae

gurbaa kızım bende istiyorum ama benim proluğum başlamadı hala kartımı bekliyorum kazen abiden yoldaymış öle diyo kanıtlımmi?

Bende istiyorum...Geçen hafta doktor Piko başlangıcı var dedi.
Benim derdim Koltukaltı Çok sert çıkıyor..
Benide ekle Kermit.

gurbaa prensescim bende yüz bölgemde kıllanmadan müzdaribim acaba benide listene alırmısın:kedi:

3ünüz de numune için uygunsunuz ciğerlerim
lütfen start vermemi bekleyin
özellikle yüz için kullanacak bi üyeye ihtiyacımız var citosum, sen bu iş için uygun gorunuyosun hihoyyyt

gurbaa canim pcoslulara öncelik tanisan ne iyi olurdu :1ninca:

canım ben her pcosluyum diyenden rapor isteyemem ki
olmayan da numune alabilmek icin pcosluyum der
bunu ayirt etmek benim açımdan cok guc

bende istiyorum ama sanırım alamıyacağımbayağı detliyim bu konuda özellikle doğumdan sonra şans olursa çok sevinirim

canım şartlar belli
şartların dısında hiç bir üyeye ayrıcalık tanınmayacak üzgünüm

Şimdi Başvurucaz Canımda
başvuru şimdi değil barzey karıştırma milletin kafasını kaydirigubbakcemile

özellikle yüz için kullanacak bi üyeye ihtiyacımız var citosum, sen bu iş için uygun gorunuyosun hihoyyyt
bendede pko var cnm ve bu kıldan tüyden senelerdir çekiyom mafoldumbenbana şans verdiin için teşkür ederim bacım buyrunnnnnnnnnçok fazla olmazsam eğerki seçilirsem bu ürün ne zaman elime geçer :uhm:

ülen numune bu adı üstünde
azaltmaya yardımcı olur bi de geç çıkarır
tüyleri bitircek olsa niye adı numune olsun saf kızım benim :mymeka:

:çok üzgünüm: tmm ne kızıon apla :çok üzgünüm:
ben alamıycam numune ozaman alanlarda inş güzel sonuçlar alırlar da bizde şişesini alırız ama ben daha ağdayı bile yapamıom önce buna çözüm bulmalıyım :çok üzgünüm:

bak sustum dedim ama susamayacağım :)))kaydirigubbakcemile3

Şimdi Başvurucaz Canımda
vallaha süper akıllısın arkadaşım . Ayrıcalık istiyoruz nasıl younum anlatamam derdim varda okadar derdi olan varkii :dilcikar: tıss yatıp uyuyacaktım allah seni ne etmesin gurbaaaaaa kaydirigubbakcemile3

ahanda yüz için bende kobay olabilirim bende pikolyum ve kıllanma yüzümdede var .Bak sakalım var sözüm dinlensin lütfen :roflol:

valla gurbikcim benim ricam su seçimin nezaman başlıcağı...
bi çoğumuz işyerinden giroruz ve herzaman müsait olamıoruz....
rica etsem bu konuda bi güzellik yapamzmısın...

tarih konusunda yani...

ooo çok taliplisi var
ben baştan kaybettim:delphin:
lakin bencee pro üyelik yerine hasta olan arkadaşlarımıza öncelik vermen daha ii olacak
haksızmıyım gurbaaa:kahve:
bi roparla veya resimle bunu sabitleyebilirsin benceyerimseniben
bu arada senin umunelerin geldimi
bi ara yolda demiştin sankifisfisfis

bendede pko var cnm ve bu kıldan tüyden senelerdir çekiyom mafoldumbenbana şans verdiin için teşkür ederim bacım buyrunnnnnnnnnçok fazla olmazsam eğerki seçilirsem bu ürün ne zaman elime geçer :uhm:

canım lütfen ben start verir vermez yaz hemen topiğe :)

:çok üzgünüm: tmm ne kızıon apla :çok üzgünüm:
ben alamıycam numune ozaman alanlarda inş güzel sonuçlar alırlar da bizde şişesini alırız ama ben daha ağdayı bile yapamıom önce buna çözüm bulmalıyım :çok üzgünüm:

aaa kızlar bu çok önemli
iyi oldu tweetim hatırlattıgın
epilixirden numune almak isteyen arkadaşların muhakkak ağda veya epilasyon aleti ile tüylerden ariniyor olması lazım....
jilet yada tüy dökücü kesinlikle olmaz
hatta sir ağdaya bile olmaz diyolar ama kullanıp sonuc alanlar var

bak sustum dedim ama susamayacağım :)))kaydirigubbakcemile3

vallaha süper akıllısın arkadaşım . Ayrıcalık istiyoruz nasıl younum anlatamam derdim varda okadar derdi olan varkii :dilcikar: tıss yatıp uyuyacaktım allah seni ne etmesin gurbaaaaaa kaydirigubbakcemile3

ahanda yüz için bende kobay olabilirim bende pikolyum ve kıllanma yüzümdede var .Bak sakalım var sözüm dinlensin lütfen :roflol:

ülen yoğunluk demeyin bana :mymeka:
düğünüme sayılı günler kaldı hazırlıklar tam gaz devam
şirkette işler çok yogun
kardeşim haftaya askere gidiyo
bi dergiye köşe yazısı hazırlamam lazım ay sonuna kadar
buna rağmen KKya vakit ayiriyorum
siz hala yogunum diyonuz
utanın :mymeka:

ooo çok taliplisi var
ben baştan kaybettim:delphin:
lakin bencee pro üyelik yerine hasta olan arkadaşlarımıza öncelik vermen daha ii olacak
haksızmıyım gurbaaa:kahve:
bi roparla veya resimle bunu sabitleyebilirsin benceyerimseniben
bu arada senin umunelerin geldimi
bi ara yolda demiştin sankifisfisfis

canım hastalık olayına giremem, çok başım ağrır
onunla ugrasacak vaktim yok
ayrıca insanlardan hastalıgının belgesini istemek onlara büyük bi ayıp olur
bunu kendime yakıştıramam ben

Back