Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz)
mehalim başvurular basladıgında bi mesaj yazman seni epilixirine kavusturacaktır :) hem modsun hem pro uyesin hem mesaj sayin aşmiş ooo daha nolsun :roflol:
gurbaacım pro üye olamam şu sıralar, en iyisi mi sizi takip etmek, hem evlilik sürecindeyim kullanabilir miyim, kullanamaz mıyım şu kargaşamda bu yüzden arkadaşlarımın hakkına girmek istemem canım a.s.
mehalim başvurular basladıgında bi mesaj yazman seni epilixirine kavusturacaktır :) hem modsun hem pro uyesin hem mesaj sayin aşmiş ooo daha nolsun :roflol: :[/B]
ve üzgünüm ki şartlar değişmeyecek pro üye iseniz mesaj sayısı şartı yok değilseniz 1000 mesaj sınır lütfen bu konuda artık soru sormayınız veresiye teklif etmeyiniz :mymeka:
gurbaacım pro üye olamam şu sıralar, en iyisi mi sizi takip etmek, hem evlilik sürecindeyim kullanabilir miyim, kullanamaz mıyım şu kargaşamda bu yüzden arkadaşlarımın hakkına girmek istemem canım a.s.
mehalim başvurular basladıgında bi mesaj yazman seni epilixirine kavusturacaktır :) hem modsun hem pro uyesin hem mesaj sayin aşmiş ooo daha nolsun :roflol:
ver bakem :) bu arada numune kullananlar verilen numunelerle kıllarını bitirebilecek mi yoksa azaltacak kadar mı veriliyor nasıl anlıycaz işe yarıycanı kuşum naniknanik
Merhaba, Ben ızmir ‘de yaşayan 21 yaşında bir genç kızım.Polikisitik over hastalığım var. Bu durum, uzun süreye dayanmasına rağmen malesef 8 ay önce teşhis konduğu için tedavimde de gecikmiş oldum, tabi bu olay bir çok yan etkinin yanısıra kıllanmaya da neden oldu. Çok uzun süre bunun nedenini araştırdım ve piyasadaki birkaç ürünü denedim, ama bende etkili olmadı, bazen malesef biz fazla kıllı insanlar dışlanmış gibi hissedebiliyoruz,ara ara depresyonlara girdim kendimi kötü hissettim. Sonra bir gün bu solusyonu duydum ve denemelik istedim,kendisi hemen gönderdi, az bir miktar olması tuhafıma gitmişti, ancak kullandığım andan itibaren farkı çok net anladım. Özellikle bir koltuk altımda ilk yapışımda yarı yarıya azalma olmustu, 5 ay geçti koltuk altımdan hala cok memnunum.Bir bacağıma 2 kere diğer bacağıma üç kere uygulama yaptıktan sonra tam 4 ay bekledim, evet kıllar tamamen bitmemişti ama eskiye göre o kadar azdı ki inanılır gibi değildi.Yüzde daha geç sonuç verdiği belirtilmişti ama şu an yüzüme de uyguladım, yüz biraz daha sabır istiyor ama ben ondan da bayağı olumlu sonuç aldım, yüzdede işe yarıyor onu da kendimde tesbit etmiş oldum.Objektif olmaya ve sonuçlarımı tam olarak aktarmaya çalısarak yazdım. ınşallah herkes tüy sorunundan kurtulur.Bu formulün hepimiz için bir mucize olduğuna inanıyorum, saygılarımla. Simge,ızmir. Not:Sevgili Simge Epilixir’i Türkiye’de deneyen ilk kişi.Polikistik Over Sendromu olduğu halde çok hızlı cevap aldı çünki rahatsızlığı hakkında çok bilinçli bir kişi;Tedavisine sadık,gerekli yaşam değişikliklerini hayatına aktarmış,diyetiyle,sporuyla disiplinli her doktorun tedavisini üstlenmek isteyeceği gerçek bir “rüya hasta “.Benzer sorunları yaşayan herkese örnek olması dileklerimizle,şans verdiği ve sonuçlarını paylaştığı için sevgili Simge’ye sonsuz teşekkürler. * * * * * * * * * Merhabalar, Ne şanslıymışım ki haberdar olup Epilixir’i kullanma şansım oldu.Deneme kullanımımda tüylerin gözle görülür şekilde etkilendiğini ve inceldiğini görünce acaba bu bir mucize mi dedim ve tam boy alıp kullanmaya başladım.Sonuç gerçekten hayret ve sevinç vericiydi,tüylerim giderek azalıyor ve alma süresi gecikiyor.Kullanımı diğer hiç bir ürüne benzemiyor,yapışkanlık yok masaj yapma derdi yok cilt tarafından emen emiliyor.Hem kullanımı kolay hem başarılı çok güzel bir ürün,çok çok teşekkürler. Tuğba,ızmir. * * * * * * * * * Merhaba, Epilixir’i deneme şansı yakaladığımda taşınma telaşı içindeydim,onca telaş arasında epilasyona gittim geldim ve solusyonu yanıma almadığım için üç saat kadar sonra uygulayabildim.Üzerinden yaklaşık iki ay geçtikten sonra gittiğim ağdacı ne kadar seyrekler,çıktığı zamandan beri sir ağda mı kullanıyorsunuz diye sordu
Bir ay öncesi durumu bilse aradaki farka ancak inanabilirdi.Kollarımda da kullandım ve ilk seanstan itibaren sonuç görmeye başladım.O kadar seyreldi ve inceldiler ki,eğer kollarım şu andaki durumda olsaydı en başından hiç almazdım.Kullanan herkesin mutlaka sonuç alacağına inandım.Çok teşekkürler. Deniz,ıstanbul. Not: Sevgili Deniz sir ağda sonrası kullananlara güzel bir örnek.Her ne kadar sir ağda sonrası kullanımı başka alternatif olmaması durumuna bırakıldıysa da gönüllü olarak sevgili sir ağdasına devam etti.Kucak dolusu sevgiler,selamlar ve teşekkürler sevgili Deniz. * * * * * * * * * Selamlar, Bendeki kıllanma genetik,üstüne bir de pcos çıktı daha da arttı.Bursa’da … merkezinde dokuz ay lazerli seans aldım ve … ödedim.Sonuç alamayıp tadım kaçmaya başladığında önce pcos tedavini yaptır sonra deneyelim dendi.Çok hayal kırıklığı yaşadım,hiç hoş değildi,sinirlendim,paramın iadesini istedim,başından pcos olayım biliniyordu buna rağmen yüzde seksen bitecek demiştiniz bu mu yüzde seksen dedim,tedaviye başlamadan önce doktoru ayrı gördü uzmanı ayrı gördü ama olmayınca cevap veren çıkmadı. Epilixir’i denemem tesadüfen oldu ve ilk kullanmaya başladığımdan itibaren kıllarımda azalma başladı.Üç haftada bir kullandım,kullanımı çok kolay,hatta bu yüzden şüphelendim bile.Şu an sekizinci uygulamamı yaptım,hayal edemeyeceğim bir gelişme var,kıllarımın yarıdan fazlası gitti.Kıllarım çıkmasa diye bakardım şimdi zaman çabuk geçsin bir seans daha yapayım diye sabırsızlanıyorum.Aldığım sonuçlar beni nihayet kurtulabileceğime inandırdı.Allah razı olsun. Sevda B. Kınacı,24,Bursa. Not: Güzellik merkezinin adı ve fatura tutarı saklanmıştır. * * * * * * * * * Ben ağda salonu işletiyorum.Bu işin içinde olmama rağmen kıllarla başım dertteydi.Garip tesadüfler sonucu Epilixir ile tanıştım ve denedim.Kılların yoğun ve kalın oluşundan başka tenimin özelliğinden dolayı da aşırı kıl dönmesi sorunum vardı.Bir yıl kadar önce ispanyol bir turist ağda için geldi,bacakları o kadar pürüzsüzdü ki ne kullandığını sordum.Topuk taşını bacaklarına her banyoda hafifçe sürdüğünü söyledi.Ben de kullanmaya başladım ve çok büyük fayda gördüm.Epilixir kullanırken de buna devam ettim,bütün batık kıllar açığa çıktığı için midir yoksa her epilasyon sonrası tam beş kez sürdüğüm için midir bilmem,çok hızlı sonuç aldım.D. hanım defalarca üç kezden fazla sürmememi söyledi ama ben aşırı güçlü kıllarımın etkilenmeyeceği korkusuyla sürdüm de sürdüm.Evet çok yandı ve kuruma oldu ama dayanılmaz değildi,hatta sonrasında iki gün suya değmedim,nemlendirici kullanmadım,kuruma şiddetlendi ama dayandım.Üç hafta kadar oldu dördüncü seansımı yaptım,kıllarım tüm bölgelerde yarıdan fazla azaldı,resmen çıkmıyorlar,para para boş alanlar oluştu.O kalın ve sert kıllarımı hatırlayıp inanamıyorum,nasıl böyle inceldi.O boş alanları gözleriyle görenler,önceki halimi bilenler inanmakta güçlük çekiyor.Bir yabancıya söylesem haklı olarak inanmaz zaten.Deneyin görün,bana kalırsa bu gerçek bir mucize.Bendeki sonuçları görenlerden yakın çevremde şu an almak için bekleyen dokuz kişi var,hiç bir şey kaybetmeyeceksiniz emin olun. Zuhal,32,Ankara.
* * * * * * * * * Ben gözaltındaki kıllar ve sakal dağınıklığı için kullandım.Biraz yanma oldu ama çabuk geçti.Üç kez kullandığımda yüzümdeki kıllar inceldi kısaldı ve renksizleşti.ıki ay sürmedi bu dertten kurtulduğum,bu kadarı bana yeterli deyip kullanımı kestim.Sakal dağınıklığı için hala kullanıyorum epey seyreldiler.Temizlemeye yardımcı birini bulduğum gibi ense ve sırt için başlıycam.Teşekkürler. Erhan,23,ıstanbul. * * * * * * * * * … ablacım,F. ablamın yüzündeki tüyler çok kalındı 3 seans tan sonra ince olanlar gitti hani incelerde daha geç sonuç alınır falan diyoduk ama gitti valla şuan 5.seans da kalınlarında yüzde 20si kaldı .Benim ensemde hani bildiğimiz saç olurya sert kıllar yani 3.seanstan sonra yumuşak ve ince çıktılar kıllar 5.seanstan sonra yani şuan saç değil tüy oldular ki hani sen sir ağda yapma demiştin ben sir ağdayla yaptım çünkü okadar sertlerdiki yani epilatörle düşünemiyorum ilk iki seans da derim de beraber gelcek sandım çok sert oldukları için ağdayı çekmekte zorlandık 2.den sonra sanki normal kıl olarak geldi ağdaya zorlanmadan.A. ablam da kollarında başarı gördü bide sırt kısmında kalça üzerindeki yer varya daha öncede yazmıştım sana orada ilk seans da boşluklar oldu ve uzun sürdü tüylerin çıkmaları.Yani 3müz kullandık ve yararını gördük.sen kendine göre yorum yap bizim yerimize
selamlar. E.,21,Elazığ. * * * * * * * * * Ben PCOS hastasıyım.Doktorumun verdiği ilaçlarımı kullanıyorum,yüzmeye gidiyorum spor yapıyorum,diyetime dikkat ediyorum.ığneli epilasyon ve lazer her ikisini de denedim sonuç alamadım.Arkadaşım sayesinde Epilixir’i duydum.Denediğimde inanamadım.Hele bikini bölgesinde iki seans sonra bile sayabileceğim kadar azalmışlardı.Yine çıkacaklar yeniden dedim çünki diğerlerinde de böyle olmuştu.Aradan 5 ay geçti,kıllar tüm bölgelerde çok inceldi,cılız ve hastalıklı bir görünümleri var ve renksiz çıkmaya başladılar.Aylarca almadan rahat edebilirim gibi hissediyorum.Özgürlük harika birşeymiş ama kesin sonuç için hala üç haftada bir kullanıyorum.Çok teşekkürler. Zeynep,31,Antalya. * * * * * * * * * Yıllarca sırt,ense,goğüs ve ellerim için çare aradım.Hele ellerim beni çok üzüyordu.Epilixir için sadece kullanın diyorum,ben aldığım sonuçlardan sonra çare olacağına kanaat getirdim halen de devam ediyorum. Murat,ıstanbul. * * * * * * * * * Epilixir ile beşinci seansımı tamamladım,şu ana kadar sonuçlar mükemmel.Onca lazer,bioder,karınca yumurtası yağı boş çıktıktan sonra çok ta umudum yoktu açıkçası.Daha ilk seansta gördüğüm sonuca inanamadım hep yeniden çıkacaklar diye korka korka bekledim.Çıkmadılar ve her uygulamada gittikçe azaldılar.Şu andaki haliyle ağda yapmadan en az iki ay idare ederim diye hesaplıyorum ama seanslarıma iki haftada bir devam ediyorum.Daha birinci şişem bitmedi ancak yarısını kullandım.Hiç beklemeyin hemen başlayın,ben sonuçlarımdan çok memnunum. Teşekkürler.
Sevda,27,Ankara.
* * * * * * * * * 34 yaşındayım Ankara’da kuaför salonum var.Epilixir’i hem kendim kullanıyorum hem müşterilerime öneriyorum.Sonuçlardan çok memnun kaldım ve çevremden kullanan herkesten de aynı memnuniyeti duydum. D.Hanım,bayiliğe geçildiğinde ilk sıradayım,haberiniz olsun
Sevgiler,selamlar.
Zeynep,34,Ankara.
* * * * * * * * * 26 yaşındayım,6 yıldır profesyonel olarak vücut geliştirme ile ilgileniyorum ayrıca profesyonel olarak mankenlik yapıyorum. Epilixir’i kız arkadaşım henüz iki seans kullanmıştı ki çok güzel sonuçlar gördü.Ben de buna güvenerek kullanmaya başladım.Hemen ilk seanstan itibaren çok net azalma oldu,üç hafta geçip ikinci seans zamanı geldiğinde henüz kıl çıkmamıştı seansı yapamadım.Beş hafta kadar geçtiğinde normalde olması gerekenin yarısından az kıl çıkmıştı.Seansı tekrarladım ve ikinci seansımın üzerinden beş hafta geçti hala alacak kadar kıl yok. Daha önceleri de ağda ile aldırdığım için acıya alışıktım ama ikinci seans ağdasında eskiye göre acı hiç yoktu diyebilirim.Kıllar çok ince ve cılızdı acı hissetmememi buna bağladım.Kesinlikle alın kullanın derim,bence bu gerçek bir mucize.Çok teşekkür ederim.
Koray,26,ıstanbul.
* * * * * * * * * Merhabalar, Epilixir ile tanışmam 5-6 ay öncesine dayanıyor,tesadüfen internette bir paylaşım platformunda Epilixir daha piyasaya çıkmamışken kullananların kullanıcı yorumlarını takip ettim ve çok etkilendim,sağolsun deniz hn bana denemelik gönderdi bende 2 kez kullanabildim,üstelik yarım yamalak bir ugulama oldu bu,buna rağmen gözlerime inanamadım,çünki benim kıllarım siyah ve oldukça kalın idiler,ilk seanstan sonra uzayan kılların sarıya yakın bir renk olması çok ilginç geldi ,ben sadece inceleceğini düşünmüştüm ,bir taşla iki kuş vurmuş olduk,kıllar hem sararmış hem çok incelmişti ,ben bacak,koltuk altı ve bikini bölgemde kullanıyorum epilixiri 4.seansımı bitirdim,şuana kadar olan gözlemlerim kıllar bikere çok geç çıkmaya başlıyor,çıkan kıllarda ayva tüyü halini almış ,en hızlı sonucu bikini bölgemde ve dizkapağıma yakın yerlerde gördüm.kullanım sırasında herhangi bir sızı yanma olmadı ,seans başına 10-15 ml arası gitti bende,biraz irice hatun olduğumdan
benim gibi her ürünü didik didik araştırıp kolay kolay her ürüne itimat etmeyen ve etkisinden kesin emin olduğum bu ürünü herkese tavsiye ederim sevgilerimle hülya ö./istanbul
* * * * * * * * * Ben Epilixir ile bir mucizeye şahit oldum.Hiç abartmıyorum,bu bir mucize.Kullanmaya başladığım ilk seferde deneme grubuna dahil olmuştum.Sadece koltukaltları ve özel bölgede iki seans denedim.ıki seansın sonunda yarıdan fazlası gitmişti yerlerinde bebek tüyleri vardı,gözlerime inanamadım ve açıkçası başkası söylese de inanmazdım.Devamında hemen alamadım uzunca süre ara verdim.Kalanları için epilasyon yaptıkça korktum ki o ince tüyler yeniden güçlenecek eski hallerini alacak diye ama hiçbir değişiklik olmadı.ınceldikleri halleriyle kaldılar,görünmüyorlardı bile.Sonra aldım ve seanslarımı devam ettirdim.Yedinci seansım bitti bir şişe bitmedi daha ve bende siyah kıl kalmadı.Başlangıçtaki kılların büyük kısmı gitti kalan kısmı bebek tüyleri halinde ve beni asla rahatsız etmiyorlar.Şu anda epilasyon yapmadan en az dört beş ay rahat edeceğim noktadayım bu hayal bile edilemeyecek bir özgürlük. Piyasada olan bütün ürünler ve uygulamalar hakkında çok bilgiliyim çünki bu benim işim ama Epilixir gibisi yok,bunu böylece bilin. Elleriniz dert görmesin Deniz Hanım,Allah razı olsun. Senem S.,27,Ankara.
ver bakem :) bu arada numune kullananlar verilen numunelerle kıllarını bitirebilecek mi yoksa azaltacak kadar mı veriliyor nasıl anlıycaz işe yarıycanı kuşum naniknanik
kızçelerim lütfen ilk mesajımı okuyun elbette herkes katılabilir ama şansın kimlere güleceğine ilişkin bilgiler verdim hepinize bol şans lütfen topiği sıkı takip edin
Son bir soru daha gurbaa ondan sonra susacam söz.. Başvuru için belli tarih saat varmı yoksa topiği takip etmemiz yeterli Mi? diğer merak edenler içinde sorayım bari
her ürünün ardından bu tür yorumları görmek mümkündür, ben bu sitede evet kullandım işe yarıyor denildikten sonra ürünü almayı düşünüyorum hodri meydan