Epilixir kullananz oldu mu?

yalniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Diğer
arkadaslar istenmeyen killar icin arama yaparken epilixir isminde bitkisel oldugu yazan bi ilaci buldum hatta lazerden ustun oldugunu yazan killara kesin son olacagini yaziyor ve siparisle geliyormus fiyatida iyi geldi bana arkadaslar aranizda kullanan ve duyan varmi bu konuda bilginizi istiyorum eger varsa ve memnun olduysaniz lutfen yardim edin simdiden cok tesekkurler

Merhaba bende bi arkadaşım sayesinde epilixirle tanıştım ve bende aldım bu akşam kısmetse ilk seansımı yapacağım ama arkadaşım ilk seansını yaptı ve daha ilk seansta bile farkı görülüyor, daha ilk seansta gözle görülür bir fark varsa gerisini siz düşünün bende kulladıktan ve ilerleyen zamanlarda gözlemlerimi ve etkisini sizlerle paylaşırım.

sagol cnm bilgilendirgin icin paylasimlarini bekliyorum bide nasil aldin bu konuda yardimci olursan sevinirim kac gunde gonderiyorlar ben yurt disinda oldugum icin

epilixir diye aratırsanız burdan iletişim kısmından bilgi alabilirsin ama sanırım yurtdışına satışı yok sadece türkiyede var

Son düzenleme:
okuyucu yorumlarını okudumda..herkes epey memnun kalmış..kızlar bizlerden kullanan kimse yokmu yaff

ben dün akşam ilk seansımı yaptım ilerleyen günlerde belli olur etkisi ama şimdiye kadar olumsuz hiç birşey duymadım bende

çok etkiliymiş gerçekten de... bir arkadaşımın tanıdığı kullanmış. fiyatı biraz fazla ama 150 ytl ve internet üzerinden siparişle alınabilliyormuş.

herkese tavsiye ederim inanılmaz bir ürün deneme fırsatım oldu inanamadım kullanmak denemek isteyenler bir kadın sitesinde numune dağılımı yapılıyor bi gözatın derim epilixir yazınca zaten çıkıyor site yasak olduğu için adını yazmadım mutlaka bi bakın hanımlar bu ürün bi mucize :)

kardesim almisti ondan alip sadece genitalde denedim.yaridan fazlasi cikmadi bir daha.hemen verdim siparisi geldi,daha kullanmadim.heryere kullaninca yazarim.genitalde azalttigi kadar azaltsin kabulumdur,muhtesemm.

senin adına çok sevindim canım tüysüz bir yaşam bizleri bekliyor epilixir sayesinde inşallah

bende sizden duydum ve internette baktim. Kesin sonuc icin epilatorle alin diyorlar,agda tavsiye etmiyorlar.Su dahil hicbirsey surmeden uygulamak lazımmıs. bende sir agda yapip yag surmeden surerim olmazmi yani? Sizlerden bi sonuclari alalim da oyle deniyeyim :)

Canım sir ağda ve jilet olmuyor normal ağdadan sonra en güzel sonucu alırsın esas

24 saat su gelmicem o kadar hiç bir zorluğu yok ki

benden tam sonuç alabilrsin süper bir ürün mutlaka denemeni tavsiye ederim :)

Merhaba bugün tam bir hafta oldu genital bölgeye epilixiri uygulayalı ama hala çıkan kıl tüy yok normalda tek tük çıkan olurdu ama hala bişii yok belki daha erken bişii söylemek için ama bu güzel bir gelişme ve arkadaşımdan da biliyorum bu ürün gerçekten çok iyi adı üstünde epilixir iksir gibi bişii.ılerleyen günlerde sonuçları yazarım yine

Merhaba hanımlar ben özel bölgeye 2.seansımı uyguladım sonuç çok iyi daha ilk seansta geç çıkmaya başladı ayrıca seyrelme var,koltukaltıma da uygulamıştım çok düzenli süremediğim halde sonuç süper süper çok geç çıktı çıkanlarda o kadar incelmişki kıl değilde tüy olmuşlar seyrelmede var tabii ve benim koltuk altımda hep batık felan olurdu tabii bazen sivilce de ama şimdi o kadar pürüssüzki anlatamam koltukaltımda çok hızlı sonuç aldım sanırım darısı diğer bölgelerin başına :)) ve sizinde tabii.
Bir arkadaş fiyatının pahalı olduğunu söylemiş ilk bakışta evet pahalı gibi geliyor ama ben lazer epilasyonun sadece 1 seansına 160tl veriyordum o da yüz bölgesi bacak felanda değil ama epilixirin şişesi 150tl ve 8-10 seans uygulanabiliyor ve her bölgene rahatlıkla yeter böyle bir karşılaştırma yapıldığında bence fiyat uygun ayrıca kılların bir daha çıkmayacağını düşünürsek çok çok uygun ben epilixiri kesinlikle tavsiye ediyorum gelişmeleri yazarım

ürünü alan arkadaşlar paypal yoluyla mı aldılar? bende sipariş verecektim kredi kartıyla almayı düşünüyordum fakat bu paypal olayına pek güvenemedim...nasıl kullanıldığını da bilmiyorum açıklayabilir misiniz?

ürünü alan arkadaşlar paypal yoluyla mı aldılar? bende sipariş verecektim kredi kartıyla almayı düşünüyordum fakat bu paypal olayına pek güvenemedim...nasıl kullanıldığını da bilmiyorum açıklayabilir misiniz?

merhaba ben aslında epilixiri satın almadım bi sitede denemelik numune dağıtımı vardı belirli zamanlarda deneme grubu oluşturuluyor şu aralar yok sanırım ama bir arkadaşım da satın aldı epilixiri paypal yöntemiyle değilde hesaba para yatırarak aldı sanırım epilixirin kendi sitesinde bazı bankaların hesap numaraları var öylede satın alabilirsin , güvensizlik konusuna gelincede ben ne arkadaşımdan ne de diğer kullanıcılardan böyle bir sıkıntıyla karşılaştıklarını duymadım seninde sıkıntı yaşayacağını da zannetmiyorum ayrıca kendi epilixirin sitesinin iletişim bölümüne mail yazarakta bilgi alabilirsin bu konuda.

epilixir ı bende yakında deneyecegım ınsallah ...kullanan arkadasların yorumları vardı bı sıtede orda okudum etkısını cabuk gosterıyormus anlatılana gore ve o ınsanlara da guvenıyorum..bende deneyımlerımı paylasırım :)

Back