- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.941
numunemi almıştın yoksa epilixiri satınmı almıştın?Arkadaşlar merhaba ben de bu gruptanım ama evlendim, birinci seansı yaptıktan sonra daha da yapamadım, imdi hamilelik söz konusu ve kullanamayacağım, epilixir'i dileyene kargo ücretini karşılamak kaydı ile gönderebilirim, bilgi bekliyorum..
Arkadaşlar merhaba ben de bu gruptanım ama evlendim, birinci seansı yaptıktan sonra daha da yapamadım, imdi hamilelik söz konusu ve kullanamayacağım, epilixir'i dileyene kargo ücretini karşılamak kaydı ile gönderebilirim, bilgi bekliyorum..
Arkadaşlar merhaba ben de bu gruptanım ama evlendim, birinci seansı yaptıktan sonra daha da yapamadım, imdi hamilelik söz konusu ve kullanamayacağım, epilixir'i dileyene kargo ücretini karşılamak kaydı ile gönderebilirim, bilgi bekliyorum..
ya arkadaşlar epilixirim geldi fakat gelen küçük şişenin yarısı dolu.20milimlik şişe ve yarsında:S ne iş?
arkadaslar bende numune istiyorum bunun icin ekstra birsey gerekiyormu ? ılgılı arkadas cevaplarsa sevınırım takip ediyorum ve bende denemek istiyorum
ya arkadaşlar epilixirim geldi fakat gelen küçük şişenin yarısı dolu.20milimlik şişe ve yarsında:S ne iş?
şişenin tamamı kaç milimlik
illaki 20 ml lik seviyeye kadar doldurulmuştur,baktınmı iyice şişeye.
100 milimlik şişe olsa, yarısına kdar dolu diorum 50 milim gönderilmiş olurdu aalakası yok.
hani böle aktara gideris bitki yağları alırıs ya küçük şişelerde 20 cc liktir onlarda üzerinde öle yazar hepkafamçokkarıştı.bu da aynı öle küçük şişe ve yarısına kadar dolu
KIZLAR NUMUNE DAĞITILIYOR MU HALEN? BU KONUYLA İLGİLENEN KİM? HİÇBİ ÜRÜNE GÜVENİM KALMADILAZEREDE GÜVENMİYORUM. KIZLARDAN LAZER YAPTIRIPTA MEMNUN KALMAYAN ARKADASLARIMDA VAR. TÜYLERİM MÜTHİŞ ŞEKİLDE KALIN,GÜR VE ÇABUK ÇIKIYORLAR. HELE BİDE BEYAZ TENİN ÜZERİNDE NASIL GÖRÜNDÜKLERİNİ ARTIK TAHMİN EDERSİNİZ :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?