- Konu Sahibi gurbaa prenses
ahninacım gayet sorunsuz gorunuyor alınan kısım :)
nazar değmesin aman
İnşallah. Hep birlikte güzel sonuçlar alalım. Hem tüysüz hem de ışıl ışıl ciltlere hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahninacım gayet sorunsuz gorunuyor alınan kısım :)
nazar değmesin aman
bekliyom ya tüylerimin çıkmayacakları tuttu
aynen cnm yha iceri dogru mu cıkıolar korkularından mı cıkamıolar anamadım gittiakannehir
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar benim koltuk altımda ve genital bölgemde ufak beyazlıklar oluştu.
sanki kıl köklerinin olduğu yerler beyaz gibi duruyor.
minicik minicik beyaz-gri gibi bişey.
ben uzun zamandır kökten almamıştım, acaba ondan mı oldu?
yoksa epilixirden mi? sizde de böyle bişey var mı?
Eeee o siyah siyah noktalar ne olacakmış?Öyle kalmayacak galiba değil mi?merhaba ocean,kaç gün oldu epilixiri kullanalı?
bende beyazımsı sarı renk kıllar uzadığında anlaşılıyor ,yani hafif ucu belirse anlaşılıyor rengi,ben güneş ışığında bakınca hepsini net görebiliyorum(bu renkteki kıllar daha çok bacak bölgemde oluyor)
bikini bölgemde ise biriki tane bariz bembeyaz kıl gördüm,ama ençokta siyah nokta görülüyor bu bölgemde,deniz hn dediki o noktalarda artık o kıl kökünün birdaha üretim yapamayacağının işaretiymiş,gerçekten seanslarım ilerledikçe bikinide çok az kıl çıkmaya başladı,demekki diyorum bikini böl.bu yüzden en hızlı sonucu veren yer...
çok iyi derken ne bakımdan iyi böcüküm
merhaba ocean,kaç gün oldu epilixiri kullanalı?
bende beyazımsı sarı renk kıllar uzadığında anlaşılıyor ,yani hafif ucu belirse anlaşılıyor rengi,ben güneş ışığında bakınca hepsini net görebiliyorum(bu renkteki kıllar daha çok bacak bölgemde oluyor)
bikini bölgemde ise biriki tane bariz bembeyaz kıl gördüm,ama ençokta siyah nokta görülüyor bu bölgemde,deniz hn dediki o noktalarda artık o kıl kökünün birdaha üretim yapamayacağının işaretiymiş,gerçekten seanslarım ilerledikçe bikinide çok az kıl çıkmaya başladı,demekki diyorum bikini böl.bu yüzden en hızlı sonucu veren yer...
Bugün 2. gün...1. seansım biteli.
Henüz ses seda yok:icecream:
Ama şu epilatörle aldığımı sandığım ama kopan tüylerim uzamaya başladı bileklava:
anam gaymak gıbım bıyık bolgem valla parlıyo kaydirigubbakcemile3
Bugün 2. gün...1. seansım biteli.
Henüz ses seda yok:icecream:
Ama şu epilatörle aldığımı sandığım ama kopan tüylerim uzamaya başladı bileklava:
ya bu epilatörlar kırıyor galiba ya..klava:
aslında ağda da kırıyo, ben ağda yaptım genitale, sanki jilet vurulmuş gibi kaldı bazıları.:sinifsinif:
canım senin ilk ağda deneyimindi ve kendin yaptın
normaldir kırmış olman
aslında ilk deneyim için genelde kuaforleri oneriyolar da utanıyo insan beaaa -tatlicadiarzu-