• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

kartım cuma günü yola çıkıyormuş beklemedeyim turon9 dan rezervasyon yapacagım benim bir ark da almış epilixirden kılların %50 sinin azaldıgını söyledi

kızlar benim koltuk altımda ve genital bölgemde ufak beyazlıklar oluştu.
sanki kıl köklerinin olduğu yerler beyaz gibi duruyor.
minicik minicik beyaz-gri gibi bişey.
ben uzun zamandır kökten almamıştım, acaba ondan mı oldu?
yoksa epilixirden mi? sizde de böyle bişey var mı?

kızlar benim koltuk altımda ve genital bölgemde ufak beyazlıklar oluştu.
sanki kıl köklerinin olduğu yerler beyaz gibi duruyor.
minicik minicik beyaz-gri gibi bişey.
ben uzun zamandır kökten almamıştım, acaba ondan mı oldu?
yoksa epilixirden mi? sizde de böyle bişey var mı?

merhaba ocean,kaç gün oldu epilixiri kullanalı?
bende beyazımsı sarı renk kıllar uzadığında anlaşılıyor ,yani hafif ucu belirse anlaşılıyor rengi,ben güneş ışığında bakınca hepsini net görebiliyorum(bu renkteki kıllar daha çok bacak bölgemde oluyor)
bikini bölgemde ise biriki tane bariz bembeyaz kıl gördüm,ama ençokta siyah nokta görülüyor bu bölgemde,deniz hn dediki o noktalarda artık o kıl kökünün birdaha üretim yapamayacağının işaretiymiş,gerçekten seanslarım ilerledikçe bikinide çok az kıl çıkmaya başladı,demekki diyorum bikini böl.bu yüzden en hızlı sonucu veren yer...

bende beyazımsı sarı renk kıllar uzadığında anlaşılıyor ,yani hafif ucu belirse anlaşılıyor rengi,ben güneş ışığında bakınca hepsini net görebiliyorum(bu renkteki kıllar daha çok bacak bölgemde oluyor)
bikini bölgemde ise biriki tane bariz bembeyaz kıl gördüm,ama ençokta siyah nokta görülüyor bu bölgemde,deniz hn dediki o noktalarda artık o kıl kökünün birdaha üretim yapamayacağının işaretiymiş,gerçekten seanslarım ilerledikçe bikinide çok az kıl çıkmaya başladı,demekki diyorum bikini böl.bu yüzden en hızlı sonucu veren yer...
Eeee o siyah siyah noktalar ne olacakmış?Öyle kalmayacak galiba değil mi?

Bugün 2. gün...1. seansım biteli.

Henüz ses seda yok:icecream:
Ama şu epilatörle aldığımı sandığım ama kopan tüylerim uzamaya başladı bile:oklava:

yalnız kokten gıtsınler derken azcık hasr vermısım bıyık bolgeme kabardı bırazcık bellı cok oynamıstım kokten cıksınlar dıye agdayla derımı tahrıs etmısım bıraz allahtan fazla deıl azcık bı yer kaydirigubbakcemile3

canım o kadar ayrıntılı incelemedim ama sanırım gurbaanın dediği gibi.
ilk alımda oluşan sivilcemsi bişey.
ben daha çok yeni yaptım,bugün 4. günüm.
çıkmazlar daha.

Ama şu epilatörle aldığımı sandığım ama kopan tüylerim uzamaya başladı bile:oklava:

o kopmalara en iyi çözüm ağda gibi duruyo nehirim yaa akannehir

anam gaymak gıbım bıyık bolgem valla parlıyo kaydirigubbakcemile3

az kaldı, epilixiri yüzüme de sürdürceniz siz benim :gitme:

ya bu epilatörlar kırıyor galiba ya..:oklava:
aslında ağda da kırıyo, ben ağda yaptım genitale, sanki jilet vurulmuş gibi kaldı bazıları.:sinifsinif:

ya bu epilatörlar kırıyor galiba ya..:oklava:
aslında ağda da kırıyo, ben ağda yaptım genitale, sanki jilet vurulmuş gibi kaldı bazıları.:sinifsinif:

canım senin ilk ağda deneyimindi ve kendin yaptın
normaldir kırmış olman
aslında ilk deneyim için genelde kuaforleri oneriyolar da utanıyo insan beaaa -tatlicadiarzu-

az kaldı, epilixiri yüzüme de sürdürceniz siz benim :gitme:
[/QUOTE]

sür valla gurbikim ınan kaymak gıbı sana solemıstım 2 gunde cıkarlar hemen sıyah oldugundan kıllarım ama pırıl pırıl duruyo valla :lepi:

canım senin ilk ağda deneyimindi ve kendin yaptın
normaldir kırmış olman
aslında ilk deneyim için genelde kuaforleri oneriyolar da utanıyo insan beaaa -tatlicadiarzu-

uff zaten nasıl yaptığımı bilmiyorum.
tek hatırladığım çok canımın yanması:gitme:
annem de kuaförde aldır dedi ama açamam dedim:kedi:
belki evlendikten sonra açabilirim dedimkaydirigubbakcemile3
annem de "terbiyesiz" dedi:roflol:

Back