• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

hayır cnm bıkını we koltuk altımada uyguluyorum ama zamanları farklı onların 2. seansını gecen hafta bıtırdım brada yazıyo gecmıs sayfalardakaydirigubbakcemile5

Anladım canım. Geçmiş sayfaların hepsini okudum ama kimin ne kadar oldu neresine yaptı aklımda tutmam mümkün değil dimi yerimseniben

bende yüzün kullanmak istiyorum ama okuduklarımdan kim ne kadar etki görmüş tam anlaymadım lütfen yüzü için kullananlar geniş çaplı bilgi yazarlarsa çok sevinirim

bende yüzün kullanmak istiyorum ama okuduklarımdan kim ne kadar etki görmüş tam anlaymadım lütfen yüzü için kullananlar geniş çaplı bilgi yazarlarsa çok sevinirim

bende yüzüm için kullanmak istiyorum yazdımda.en çok fayda galiba bikini ve koltuk altında oluyomuş.yüzdeki tüyler biraz ince olduğu için orası biraz geç farkediyomuş.ama biriside en çok yüzünde etkili olduğunu söylemiş canım herkese göre değişiyo galiba

Günaydın şekerler...
dün 2.seansımı yaptım kol altım için,
bu arada ilk seansımı 22 Eylül de yaptığımı da hatırlatayım dedim...
önceden de demiştim çok azdı ama çıkma süresi
uzadı ve cansız olan tüylerim iyice cansızlaştı,
ben umutluyum sonucun hepimiz için harika olacağına...
şimdi hafta sonunu bekliyorum cumartesi kızıma uygulayacağım,
onda daha net sonuçlar göreceğimden eminim...
gerçi 16 yaş ve altı için hormonları çok çalıştığından
sonuç alınamayabilirmiş ama ben yinede deneyeceğim....
bakalım,deneyip,göreceğiz...

ben de umutluyum, hepimiz parlıcaz delikafadulden

selamlar...
bende dün 3.seansımı yapmış bulunmkatayım ve galiba epilimi tüketmişte bulunmaktayım...
bu seanstan sonra tam anlamıyla sonuç almayı umuorum..
umarım güzel şeyler olur...

umarım tatlımcım opuyorumnanaktan

Canlarım ben de Cumartesi günü pakete, koltukaltına ve de faullerime 2.seansımı yapacağım.

1.seansımın etkilendiği kıllarımla son günlerimi yaşarkene szilere bahsedeyim..
Koltuk altım acayip azalmış.. Ara ara boşluklar var ve de zayıflamışlar. Çok mutlu oldum.
Paketim de jiletle aldığım için çok sertti kıllar. Onlar bile acayip yumuşamış...

Cumartesi günü bu yerlerime ilave olarak kollarıma ve bacaklarıma da uygulamak istiyorum ama epilixiri sonuçlarını göremeden bitirmekten çok korkuyorum sizce yeter mi..

1 seansta bile etki etmesi ne güzel canım delikafadulden

slm tuysuzler bıyık bolgeme 3. seansımı bıtırmıs bulunmaktayım solekı
14 ekım
23:00
15 ekım07:00
15:00 sımdılık bu kadar

yarasın panterim opuyorumnanaktan

canım yüzü için kullanan çok arkadaşımız yok,
yüzdeki etkilerini deniz hanıma sorduk, cevap alınca ben de size iletirim a.s.

merhaba kızlar
bugün epilixir.comda reklamını gördüğüm bişeyi paylaşmak istiyorum
1 şişe alana 2.şişe yarı fiyatına kampanyası başlatılmış
yani 2 şişe birden alınca şişe başına 37,5 tl indirim yapılmış oluyor
bende şişede bir seanslık miktar kaldı
çok yakında sipariş vereceğim ,2 şişe almayı düşünüyorum,umarımmm yani :)

ben dün 2. seansımı yaptım hatta bugün 16.00 son kez sürücem.. 2 bacak altına kullandım ve sanırım bitti epilixirim mafoldumben

aslında ben ilk seansta sizlerin belirttiği kadar büyük etkiler göremedim.. bakalım 2. seansımdan sonra nasıl olacak...

günaydın parlaklar :teytey:

beany ben de gördüm o kampanyasını, güzel bir kampanya olmuş delikafadulden
yağmurluğum bacaklara kullanınca çok çabuk gidiyor, herkeste ilk seansta etki etmiyor, ben ilk seansta etki görenlere vayy diyorum hatta delikafadulden
şöyle hepimiz bir 7-8 seans yapalım etkisini iyice anlıcaz delikafadulden

ben de raporumu verip kaçıcam..

epilixir koltuk altıma uyguluyorum.
epilatör ile alıyorum.

07.09.09 da 1. seans
27.09.09 da 2. seans
16.10.09 da 3. seansı uyguladım.

daha önce epilatörle alamadığım için kılların cıkma süresini net bilemiyorum,yorum yapamıcam.

ama daha ince oldukları kesin :jeyyar:

Ben de gördüm kampanyayı...
İçim buruk bir sevinç oluştu...
3 hafta önce yapsalardı şu kampanyayı ne vardı yahuuu...
Neyse artık ikinci şişeme..
Çünkü bacaklarımın tümüne koluma bikinime koltuk altıma orama burama ancak 2 şişeye geçmem lasımmm.. Ayyy yeter ki kılsız bir dünyam olsun razıyım valla...

Beany canım.. Aramızda en kdıemli sensin sanırım. Ne mutlu sana.. Darısı başımızaaa

Kızlar yorumların hepsi çok güzel:)) Ayy sabırsızlanıyorum artık bende. Gurbaa gelse de 2.numune grubunu başlatsa. Valla bekleye bekleye bi hal oldum ya...

Kızlar yorumların hepsi çok güzel:)) Ayy sabırsızlanıyorum artık bende. Gurbaa gelse de 2.numune grubunu başlatsa. Valla bekleye bekleye bi hal oldum ya...

Canım Gurbaa cicim günlerinde daha opuyorumnanaktan
Gelemedi bir türlüüü... 1 ay olacak nerdeyse evlenelii..kaydirigubbakcemile5

bu hafta koltukaltıma 3. seansı uygulayacağım... tam 3 hafta olmuş oldu... incelikleri az zaten... bakalım adet kaç olmuş :)

selam epilixir hatunları
uzun bir aradan sonra geldim
gelişmeler çok güzel
valla bende çok sabırsızım artık başlasak şu 2. gruba ya :gitme:

Yeniden Merhabalar,
ızin döneminde iken hergün topiği takip ediyor, deneyimlerimi de iletiyordum. Ben numune grubunda değildim ama aynı zamana tekabül eden dönemde ürünü kendim alarak deneyimlerimi aktarıyordum. Ne zamanki izin bitti ve eve dönüş gerçekleşti işte o zamandan beri bir türlü vakit yaratamıyorum topiğe. ışyerimdeki yeni yapılanma süreci, ne olacağım kaygıları v.s. bunun en büyük nedeni tabi..
Sanki çok sevdiğiniz bir dostunuzu istemeden ihmal ediyormuşsunuz gibi tuhaf bir his yaşıyorum bu topiğe giremediğimden beri.
Şimdi deneyim sürecime geçiyorum…
Yüz Bölgesi:Toplam Seans: 5
Alınma Yöntemi: ılk 2 seans epilatör, diğerleri ip ile.
Süreç: 31 Ağustosta başladım yüzüm için epilasyon sürecine ve kesinlikle aralarını uzun tutmadım, yani 10 günü hiç geçirmedim diyebilirim. Şu an en son 7 gün önce yaptım yanaklarıma, tek tük birkaç tane çıkmış diyebilirim. Yüz zor sonuç alındığı söylenen bir bölge olmasına rağmen şimdi bile gayet iyi sonuç aldığımı düşünüyorum.

Kol:
Toplam Seans:2
Alınma Yöntemi: Epilatör
Süreç: Benim kol-bacak bölgemde yaşadığım en büyük problem bütün tüyler uzamadan işlemi yapmış olmam. Bu yüzden epilasyon esnasında uzama durumunda olan yeni tüyler benim aklımı karıştırdı. Yani epilixirin buralarda net sonucu keşfedemedim. Çünkü tüm tüylerimi alamadım. Kolumu yapalı 2 hafta oldu ara ara açılmalar var gibi.

Bikini:

Toplam Seans: 2
Alınma Yöntemi: Eldiven
Süreç: En iyi sonuç aldığım bölge burası oldu diyebilirim. Uzama süreci oldukça yavaşladı. Sanki bölgesel açılmalar var gibi.

Koltukaltı:
Toplam Seans:1
Alınma Yöntemi: Eldiven
Süreç: Ben bu bölgemi iğneli epilasyonla aldırmıştım daha evvel. Birkaç tüy vardı geride kalan. Onlara uyguladım. 10 gün geçmesine rağmen onlardan ses seda yok.

Bacak:
Toplam Seans: 1
Alınma Yöntemi: Epilatör
Süreç: Aynı kollarım gibi tüm tüylerim uzamadan epilasyon işlemini yaptığım için sonucu net olarak göremiyorum. Objektif bir değerlendirme için birkaç seans yapmam gerekir diye düşünüyorum.

Bundan sonraki süreçte de yoğun bir biçimde katılım gösterir miyim bilmiyorum ama özetle diyebilirim ki epilixir gerçekten güvendiğim bir ürün. Her şeyden önce bu ürünü mucidi harika bir insan diye düşünüyorum. Ürüne de mucidine de güvenim tam.
Topiğe bu şekilde cevap yazarak inanılmaz rahatladım, üzerimden büyük bir yük kalktı sanki…
Herkese bu yolda başarılar diliyorum:lepi:

Back