• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

Merhabalar.....
Seanslarım dün sabah itibariyle bimiş bulunmakta...

Ben şansımı koltukaltımdan yana kullandım...

Şu an en sorunlu bölgem orası..

En son yaptığım sir ağdadan sonra,böyle morarmamı diyim,çürümemi diyim,kararmamı diyim...Çok fena olmuştu...Tüy yok ama tüyleri aldığım yerler daire içine alınmış sanki.."ışte burdalardı işite burdalardı" der gibimafoldumben

Acısını göze alaraktan epilatörlen aldım..Normal ağdadan iyi sonuç alamayacağımı biliyorum çünkü...
Ama tahmin ettiğim kadar acımadı ammmmmaaaaaa 3-5 inatçı kılla çok uğraştım,tahriş oldu kızardı..

Çok beter bir cildim var yaaa offf...Kıpkırmızı oldum gene...

Sonra epiliksiri sürme maceram başladı..
Ben tam okumamışım bu sayfaları sanırım...
Direk şişeden koltukaltıma damlatmaya çalıştım,anam bi baktım,akıp gidiyi,zor yakaladım...
Sonra parmak uçlarıma döktüm azcık,parmaklarımın arasından yere damladı,yuhh dedim,bişe beceremedin..
En son avucuma döktüm,zorda olsa başardım sürmeyi..
Koltukaltına sürmek zor oluyormuş arkadaşlar...
Sonra 8'er saat araylan sürerekten tamamladım,buseferi...
Benim koltukaltı tüylerim,çok kuvvetli ve çok inatçı..
Yıllardır ağda yapıyorum ama son 1 senede biraz renkleri soldu..
Israrla azalmıyorlar,çok güçlüler..
Bakalım sonuç ne olacak,çok merak ediyorum..
ınşallah işe yarar..
ışe yararsa,bacaklarıma,bikini bölgeme ve karnıma da yapmak isterim...Hata ilerleyen zamanlarda da kollarıma geçerim belkim.....

Hehe..
Benim hikayemde böyle kızlar...
Güzel haberlerle görüşmek üzere..

ben güya bekleyecektim ancak daynamadım .

yüzümü, koltuk altımı, göbeğimi ve bacaklarımı epilasyon makinası ile aldım ve ürünü kullandım . yüzüme daha önce sir ağda kullanırdım ama iyi sonuç için ilk defa yüzümede epilasyon mak . kullandım .
ürünü kullanmak çok kolay sorun çıkarmıyor. mümkün olduğu kadar ekonamik kullanmaya çaluştım zzzira 2 kez daha kullancağım göz kararı kullandım . ancak gördümki aslında çok çok gitmiyor üründen bir kaç damla dahi yüze yetiyor mesela.
ahh şu kıllardan kurtulalım yararını göreyim hemen alacağım bu üründen :)

iyi akşamlarr hanımlarrr
ben dün gece itibariyle önce duşumu aldıktan sonra epilatörle bacaklarımı aldım
ardından saat 22,00 da ilk,, sabah 6.00 da ikinci,, 14.00 dada üçüncü kez epilixirimi sürerek ilk seansımı tamamladım
ilk sürdüğüm anda bikaç saniyelik bir yanma hissettim ama çabucak geçti
malesef ben fotoğraf çekemedim ama epilixir mucizesine güvendiğim için çok umutluyummm

başarmışsın canım... kaydirigubbakcemile5
yalnız bişi sorucam ; umarım yanlış anlamazsın ; yüzünde favori bölgeni mi aldın ; yoksa resim mi çok büyük... :sm_confused:

Favori bölgeme çok girmedim, yüzümde daha çok yanak kısmımı aldım. Bronzlaştığım için tüylerle birlikte ölü deri de gelmiş olabilir, ayrıca foto da oldukça büyük sanırım. Yoksa mağara adamı gibi dolaşmıyordum tabikaydirigubbakcemile3

Gurbik ben numune grubuna giremediğim için ürünü bizzat satın aldım. Buradan görüşlerimi bildireyim mi? Sadece numune kullananlar için mi bu topik?
Gelen ürünün fotolarını falan çektim. Yüzüme uygulayacağım tüy olan bölgelerin fotoğraflarını çektim ama fotoğraflarda tüyler belli olmuyor...
Bana açık mı topik????

canım o ne demek :)
elbette sana da açık kapılarımız sonuna kadar :)
epilixir kullanmak isteyen, merakını gidermek isteyen, soru sormak bilgi almak, hatta bazen geyiklermize katılmak isteyen herkese açık topiğimiz zemuszemus

resimleri yarın kucultup img kodlarıyla gorunur hale getiriyim ahninacım
emeğin için sonsuz teşekkürler Şeniz

ben güya bekleyecektim ancak daynamadım .

yüzümü, koltuk altımı, göbeğimi ve bacaklarımı epilasyon makinası ile aldım ve ürünü kullandım . yüzüme daha önce sir ağda kullanırdım ama iyi sonuç için ilk defa yüzümede epilasyon mak . kullandım .
ürünü kullanmak çok kolay sorun çıkarmıyor. mümkün olduğu kadar ekonamik kullanmaya çaluştım zzzira 2 kez daha kullancağım göz kararı kullandım . ancak gördümki aslında çok çok gitmiyor üründen bir kaç damla dahi yüze yetiyor mesela.
ahh şu kıllardan kurtulalım yararını göreyim hemen alacağım bu üründen :)

demek dayanamadın köfte seni :roflol: alkisalkisalkis

iyi akşamlarr hanımlarrr
ben dün gece itibariyle önce duşumu aldıktan sonra epilatörle bacaklarımı aldım
ardından saat 22,00 da ilk,, sabah 6.00 da ikinci,, 14.00 dada üçüncü kez epilixirimi sürerek ilk seansımı tamamladım
ilk sürdüğüm anda bikaç saniyelik bir yanma hissettim ama çabucak geçti
malesef ben fotoğraf çekemedim ama epilixir mucizesine güvendiğim için çok umutluyummm

canım inşallah bu periyodu alnımızın akıyla tamamlayıp 1 yıla varmadan tüm tüylerimizden kurtulucaz
herşey inanmakla başlar zemuszemus

kızlar bu arada hepinize tek tek yürekten teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan
beni bu yolda yanlız bırakmadığınız, numuneyi alıp arazi olmadığınız, büyük bir özveri ve hassasiyetle görüşlerinizi paylaştığınız için...
bi süre uzak kalmak zorunda kalacak olsam da gözüm asla arkada kalmayacak:1closedeyes:
sorumluluğunun bilincinde üyelerle iş yapmak gerçekten çok keyifli hihoyyyt
ee bu arada kendimi de tebrik ediyorum :smiley-cool:
sermayeyi kediye yüklememiş, adam gibi üyeler secmişim :icecream:
hepinizden Allah razı olsun :Saruboceq:

canım o ne demek :)
elbette sana da açık kapılarımız sonuna kadar :)
epilixir kullanmak isteyen, merakını gidermek isteyen, soru sormak bilgi almak, hatta bazen geyiklermize katılmak isteyen herkese açık topiğimiz zemuszemus

resimleri yarın kucultup img kodlarıyla gorunur hale getiriyim ahninacım
emeğin için sonsuz teşekkürler Şeniz

Teşekkürler Gurbikciğim. Resim ekleme v.s. konusunda biraz daha deneyimli olsam çok iyi olurdu ama ancak bu kadar olabildi.:1rolleyes:
İnanılmaz özverili tavrınla herkese önayak olduğun için teşekkürler. Ben deneme grubunda değilim belki ama öylesine içten bir halin var ki etkilenmemek elde değil. Desteğim internete girme koşullarına sahip olduğum sürece elimden geldiğince devam edecektir.yerimseniben
Mutluluğun daim olsuna.s.

canım gurbaam benim tüyler daha alma kıvamına gelmediğinden ben daha birşey yapamadım inşallah o kıvama gelince bende bendeki deneyimleri anlatacam inşallahopuyorumnanaktan​

ben burayı kaçırmışımmm..
ben hala korkuyorum pikini bölgeme yapacam ağda, yarın inş aradan çıkaracam imdatt :gitme:
yok yok yarın artık halletcem müziğin sesini sonuna kadar açıp :gitme:

ben hala korkuyorum pikini bölgeme yapacam ağda, yarın inş aradan çıkaracam imdatt :gitme:

:roflol: haha bende ondan kaçıyorum işte. ağdayla alırım sorun değilde . ben inat ettim apilasyon mak. alacam ama nasıl alacam işte hala o konuyla ilgili planlar yapıyorum kaydirigubbakcemile3

Kıldan tüğden meselelerde ne kadar uğraştırıyormuş bizi be:dilcikar:

Kızlar ve Gurbikcim öncelikler geciktiğim için özür dilerim.Nete giremedim.Şimdi lafı fazla uzatmadan yazayım.
Epilixiri 28 Ağustos günü uyguladım.
UYGULADIĞIM BÖLGE : Yüzüm
SEANS NO : 1. seansım
EPıLASYON YÖNTEMı : Epilatörle aldım yüz başlığını takıp
KULLANDIĞIM MıKTAR : Epilixiri her 8 saatte bir 3 defa uyguladım.Her uygulayışta 3 damla kadar kullandım.
GÖZLEMLERıM : Kokusu tamamen bitkisel ve hoş bir kokusu var.Sürülüşü kolay.Cilt hemen emiyor.Cildim hiç ama hiç yanmadı acımadı.Ayrıca kızlar bişey söyleyim normalde yüzümü alınca kızarır biraz fakaaattt epilixiri sürünce kızarıklığım birden geçti ve ya böyle çok ciddiyim cildime iyi geldi.
Şimdilik Lakito'dan bu kadar :)

Teşekkürler Gurbikciğim. Resim ekleme v.s. konusunda biraz daha deneyimli olsam çok iyi olurdu ama ancak bu kadar olabildi.:1rolleyes:
İnanılmaz özverili tavrınla herkese önayak olduğun için teşekkürler. Ben deneme grubunda değilim belki ama öylesine içten bir halin var ki etkilenmemek elde değil. Desteğim internete girme koşullarına sahip olduğum sürece elimden geldiğince devam edecektir.yerimseniben
Mutluluğun daim olsuna.s.

canım çok teşekkür ediyorum, sen de çok tatlısın inan :)
aramıza katılmandan büyük mutluluk duydum kendi adıma Şeniz

canım gurbaam benim tüyler daha alma kıvamına gelmediğinden ben daha birşey yapamadım inşallah o kıvama gelince bende bendeki deneyimleri anlatacam inşallahopuyorumnanaktan​

ne zaman alırsan o zaman yazarsın gozlemlerini bitanem
beklemedeyiz biz :)

ağzımın suyu aktıı haaa epilixir deneyimlerinizden kıl muhabbetine bu kadar bayılacagım aklıma gelmezdi :) 2. grupta bende istiyorummm

inşallah ozgecim :)
proluga başvurdun sanıyorum
yani ikinci grupta olman hemen hemen garanti :)

Ne yaptın kermit? Nikah memuruylan görüşmen nasıl gitti bakam:sinifsinif:

hallettim nehirim
çok şükür gurbişin fendi nikah memurunu da yendi delikafadulden

iki tek at, aç ibodan ben insan değil miyimi, al eline epilasyon aletini koyul işe zemuszemus

Kızlar ve Gurbikcim öncelikler geciktiğim için özür dilerim.Nete giremedim.Şimdi lafı fazla uzatmadan yazayım.
Epilixiri 28 Ağustos günü uyguladım.
UYGULADIĞIM BÖLGE : Yüzüm
SEANS NO : 1. seansım
EPİLASYON YÖNTEMİ : Epilatörle aldım yüz başlığını takıp
KULLANDIĞIM MİKTAR : Epilixiri her 8 saatte bir 3 defa uyguladım.Her uygulayışta 3 damla kadar kullandım.
GÖZLEMLERİM : Kokusu tamamen bitkisel ve hoş bir kokusu var.Sürülüşü kolay.Cilt hemen emiyor.Cildim hiç ama hiç yanmadı acımadı.Ayrıca kızlar bişey söyleyim normalde yüzümü alınca kızarır biraz fakaaattt epilixiri sürünce kızarıklığım birden geçti ve ya böyle çok ciddiyim cildime iyi geldi.
Şimdilik Lakito'dan bu kadar :)

aa canım bu süper bi haber
bi de şunu sorucam sana ve yüzünü alan diğer arkadaşlara
yüz aldıktan sonra genelde sivilce oluşmasından şikayetçi forumdaki arkadaşlar
epilixirin buna bir katkısı olacak mı paylaşırsanız çok sevinirim

bir de yüze uygulayacaklar, en geç bu bölgede sonuç alındığını hatırlatayım canlarım
sabırlı olun olur mu :)

Back