- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.501
sayfa sayfa gezmene gerek yok dediğim gibi yap nickini yaz arama tuşuna ama en üstteki site arama tuşu değil
bu topiğin arama tuşu varya sağ tarafta biraz ona basıp nickini yazarsan bütün mesajların listelenir yerimseniben
teşekkürler canım
kızlar size denek olarak mahcubum.2. seansımı hala yapamadım. ama uyguladığım bikini bölgesinin bir kısım tüyleri uzadı ve hiçbirşekilde almadım. çok yoğunum ve cumartesi dahil çalışıyorum. çok yorgunum ve kendime hiç zaman ayıramıyorum.1-2 haftaya yoğunluk azalcak ve uygulamayı ve sonuçlarını paylaşacağım.
Kızlar sonuçları çok merak eder oldum yaa((
Beany canım şimdi profilini inceleyeceğim 7 seansın bitmiş sonuç ne?? Tamamen bittimi tüyler??
Yaaa bide gurbaa neden gelmiyo artık. Onsuz topik ilerlemiyo hiç. Çenebaz canım sen ne güzel herkesle ilgilenip yazıyosun bişeyler...
rica ederim canım kaydirigubbakcemile5
canım yapınca bizi gelişmelerden haberdar et hihoyyyt
canım gurbişimiz evlendi, bir süre gelemicek, ben elimden geldiği kadar sorularla ilgilenmeye çalışıyorum... :hulya:
tamaaam şimdi anladııım....
sabah mahmurluğu ; pzt sendorumu filan falan işte :kedi:
olsun cnm yardımım dokunduysa ne mutlu
çenebaz hanım sizinle tekrar karşılaşmak ne kdr güzel bi duygu kaydirigubbakcemile3
ben 2. numune grubunu bekliyorum pro üye oldum onun için :tomato:
Canımcım gurbişin evlendiğini biliyorum( Siteyi takipteyim hep:)) Ama ben daha neden gelmedi diye soruyorum... Hiç haber alıyo musun?? kaydirigubbakcemile5
olsun cnm yardımım dokunduysa ne mutlu
çenebaz hanım sizinle tekrar karşılaşmak ne kdr güzel bi duygu kaydirigubbakcemile3
ben 2. numune grubunu bekliyorum pro üye oldum onun için :tomato:
ayyy yaz kuzum beni listenin başına...
burdayım örtmeniiim... bu arada seni gündüz vakti burda görmemizin bir nedeni varmış...hayırlısı olsun kuşum... yerimseniben
evet bencede okadar istediler ve dediler yazicaklar ama cit yok hic hos birsey deggil bence yanilmaz:
kızlar şimdi gurbişle konuştum, canım benim gündüzleri bilgisayar eşinde olduğundan giremiyormuş
e akşamları da doğal olarak sevdiceğiyle oturmak varken neti kim hatırlar :))
hepinize teek tek selam söyledi, yemek yapıyomuş kaydirigubbakcemile3
yine kendim söyleyip kendim oynar olmuşum... :dance:
Kıyamam sana canım yaa.. Dilerim birgün bulursan da aradığın aşkı gözün birşey görmez gerçekten...
Benim de 1.buçuk hafta oldu sayılır ilk seansıma. Adam gibi gelen giden yok uyuz kıllarımdan. Şimdiye kadar çoktan fırlamışlardı. 3.haftam da tam reglime denk geliyo. Artık ben de bitmesini bekleyeceğim...:çok üzgünüm:
ben de bir koca bulsam değil neti ; hiçbir şeyi hatırlamam valla... adamda kafa mı bırakır bu erkek milleti :dilcikar:
ama neyse ki hafızam ve şartlar buna imkan vermiyor zati kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ben koce bulsam telefon bile kullanmam, ne gerek :umursamaz:
hoş telefonu da sadece kaybetmek için kullanıyorum ya neyse :roflol:
ben dicektim... sanki telefon kullanıyorsun da... allam yaa...
hem ne alaka telefonla koca aramaya mı başladın iş aramak yerine...
kaydirigubbakcemile
geldim geldiiimmmm..
işlerimin yoğunlugundan çok sık takip edemiorum burayı...
hoş ağdayıda epilatörle yapamdgm için epilimi süremedim...
uyguladgm iki seansın sonucunu belimde ve bikini bölgemde gördüm..
belimde ciddi anlamda azalma mevcut...
ama bikini bölgem için aynı şeyi söyleyemicem...
o yönden talihsizim yani..
ama şu güzelliğide varki eskiye oranla tüylerde jilet etkisinden çok tamamen bi incelme farkediorum..
uzun seanslardan sonra onunda azalıcandan eminim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?