- 28 Ocak 2008
- 2.109
- 735
- 323
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.481
bucuu o konuda çok tartışmalar var canım, o yağı kendi konusunda tartışırsan iyi olur,
çünkü onunla bunun alakası yok
ikisini de kullandığım için söylüyorum...
hahh şimdi anladım ne yazmak istediğini
karınca yumurtası yağını çok uzun zamandır duydum,duyuyoruz hepimiz
açıkçası ben gerçek karınca asidinin 5-10 tl gibi bi ilaç şişesine konulacağına inanmıyorum
sebebide gerçek karınca asidini elde etmek çok maliyetli,kimyasal yollarla elde edilen bu asidin fiyatı çok ucuz ama,amaaa ben bu asidin kıllara etkisine inanmıyorum
karınca yumurtası yağı diye satılan ürünlerin içinde yanılmıyorsam sadece karnca asidi değil bitki ekstreleride var (kabak özü vs )artık her ne varsa incelemiştim bi ara işte ,kıllara bi etkisini bulamadım,yani kalıcı bi etki ..
belki kılın yapısında bulunan sülfür bağlarını etkileyerek geçici bi incelme sağlıyor olabilir ama kıllardan tamamen kurtulmak için kıl kök hücrelerinin yok olması gerek ..bunada karınca asidinin gücünün yeteceğini düşünmüyorum:)
Saol canım. Ben de biliyorum konusunun başka olduğunu.
Ama konuyla çok alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü ikiside kıllarla ilgili.
Benim merak ettiğim de aradaki fark.
Başka yerde tartış diyene kadar kullanan birisi olarak tecrübelerini paylaşsaydın daha memnun olurdum ama neyse.mafoldumben
canım konunun dağılmasını istemediğimden
ve bu sitede artık karınca yumurtasıyla ilgili konuşulmasını istemiyorum uyarısından dolayı konuşmuyorum
çünkü benim olumlu bir yorumum yok, açıkçası o konuda içime kurt düşmüş durumda
ve bu kurtlar hakkında konuşmak yasak, bilmem anlatabildim mi fisfisfis
hayırlı akşamlar arkadaşlar.bende epilixir kullanıyorum.koltulaltıma 3.seansı yapacam yarın.bayağı boşluklar var seyrekleşmiş iyice.bikini bölgemde çok kolay alındı 2.seansı yaptım sanırım yumuşak çıktılar.bıyıklarımdada 5 seans olmuştur.artık çok kolay alınıyor boşluklarvar. iyice çıkana kadarbekliyorum farkı görmekiçin görüyorumda boşlukları incelmeyi vede kolay alınması.çok iii gidiyor
canım çok saoldenizcek,benim kuzenim yüz bölgesinede kullanıyor epilixir ve tabiri caizse sakal şeklindeydi kılları,en çok yüz bölgesinin etkilendiğini söylüyor,kıllarının büyük kısmı incelmiş ve eski yoğunlukta uzamıyorlarmış,toplam 3 seans yapmış ve eskisi gibi çok hızlı uzamadığını belirtiyor...
cenebaz senin durum nasilbakemmmmm:kedi:
arkadaşlar ilk kez duyuyorum bu ürünü. arkadaşlar numune aldıklarını söylüyorlar. ben de denemek istiyorum. acaba nasıl alabiliyoruz numuneleri. yardımcı olursanız çok sevinirim.
slm arkadaşlar bu ürüne gerçekten çok çok ihtiyacım var ama emin olmak istiyorum parası artık umrumda değil numuneyi nasıl yolluyorssunuz neye göre lütfen bana yardımcı olunn
canım numune almak için 2. grubu beklemen gerek ama önce 1.grubun onaylaması lazım ürünü
2. gruba katılabilmek için de pro üye olmak gerek
peki nasıl pro üye olabilirim?
bu linkteki konuları incele canım
teşekkürler canım
topiğin arama tuşu varya oraya nickini yaz çıkar en son yazdığın mesaj :hulya:
en üstte hoşgeldiniz küçük böcük yazan yer var ya nickinin üstüne tıkla.. gelen sayfada istatistik kısmına gir . orada hem yazdığın me
ajları hem de açtığın konuları görürsün canım..opuyorumnanaktan
kızlar size denek olarak mahcubum.2. seansımı hala yapamadım. ama uyguladığım bikini bölgesinin bir kısım tüyleri uzadı ve hiçbirşekilde almadım. çok yoğunum ve cumartesi dahil çalışıyorum. çok yorgunum ve kendime hiç zaman ayıramıyorum.1-2 haftaya yoğunluk azalcak ve uygulamayı ve sonuçlarını paylaşacağım.
teşekkür ederim kızlar... benim görmek istediğim mesela bu konuya ait tüm mesajlarım... yani seans tarihlerimifilan dökmek istemiştim... kullanıcı sayfamdan bakacak olursam da biraz zor bulurum... sanırım tek çarem bu konuyu sayfa sayfa gezmek olacak :1shok:
sayfa sayfa gezmene gerek yok dediğim gibi yap nickini yaz arama tuşuna ama en üstteki site arama tuşu değil
bu topiğin arama tuşu varya sağ tarafta biraz ona basıp nickini yazarsan bütün mesajların listelenir yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?