Epilixir kullananların paylaşım alanı

canım deniz hanımın dediğine göre bu doğal bir süreçmiş
yani ilk haftalar herkes pek bi heyecanlı başlarmış, sonra bu haftalarda sonuçları bekleme sürecine girerlermiş,
seans sayısı artıp sonuçlar alınmaya başlayınca yine coşulurmuş
biz de böyle bir süreçten geçicez sanırım

gurbam biran önce gelsin... delikafadulden
canım ben de bilmiyorum ki, şu an kendisi de bilmiyordur :)) ama gelicek gelir, dayanamaz bizsizliğe çok :teytey:

vallah insallah öbürlerde yine yorumlarini yazarr offff biktim okiya okiya vallah bende artik kullanmak istiom zamanda hic gecmioooo off keske istanbulda yasasam:sinifsinif:

Bende denemeyi çok istiyorum ama bu başlık altında prosedürler nedir bilmiyorum denemek için..
Farklı bir başlık altındada yazmıştım epilixir'in sitesiyle görüştüm 1 tane numune talep ettin gruplara gönderiyoruz dediler..
Gönderilen numunelerin miktarı ne kadar,yani tek seansta sonuç alınmayacağını düşünüyorum,kaç seans miktarınca yolluyorlar acaba?

canım 2.numune grupları seçilecek ama daha var, bu grup deneyip yol kat ettikten sonra...
ayrıca da kk pro üye olman gerek numune alabilmek için.
numuneler 15 ml, yani şöyle söyleyeyim, ben biraz bol kullanmama rağmen
bikini bölgesinde 2 seans, tüm bacak 1 seans, çene 2 seans yetti.
daha küçük bir alanda denersen daha fazla seansı da çıkarır, ben zaten heryerde kullanmaya niyetliydim,
sen sadece denemek istiyorsan küçük bir bölgede çok seans olarak deneyebilirsin ama pro olman lazım önce :))

beanycim ben senin bebekbeklerken olduğunu bilmiyordum canım, kusuruma bakmazsın demi :1hug:
düzelttim mesajımı canım, bir yanlış anlaşılma olmuş a.s.

rica ederim canım,ne kusuru,mesaj yazarken bazen böyle ifade yanlışlıkları,yanlış anlamalar olabiliyor,hele bende bazen çok yazım yanlışı oluyor söylediklerim farklı anlaşılabiliyor,onun için seni anlıyorum ,sorun değil Şeniz

günaydin kizlarrropuyorumnanaktan

günaydııın opuyorumnanaktan

benim bugün 21.günüm...1. seans sonrası yani...

ayak parmağımdakilerin çok azı çıkmıştı ... hatta sadece baş ve işaret parmağımda çıktılar... uzadılar da... sanırım diğerleri çıkmayacak sırnaşık şey

bikini bölgemi de dikkatlice inceledim... 1 hafta sonra 2. seansı uygulayacağım... ama hiç çıkmayan yerler var...özellikle tam kasığım olduğu yerde daha çok çıkmayan tüy-kıl...

sağ koltuklatımdakiler çıkmış... artık kesin olarak anlayabiliyorum ve gerçekten renkleri diğer koltukaltıma göre açık... onlar için 2. seansı yarın yapacağım... kaydirigubbakcemile2

bacağımdaki deneme bölgelerimin resmini çekicektim farkı anlayalım diye ama diğer bölgelerde de tam çıkmayanlar var... o yüzden biraz daha beklemek istiyorum...

haftaya çirkin ayaklarımın 1.seans ve 2.seans öncesi fotolarını koyucam... :kedi:

Son düzenleme:
ayın 18 inde yapmıştım pikkkini bölgeme :kedi:
daha tıkk yok kendilerinden
zaten çok kısa sürdü bu sefer epilasyonum
giderek rahatlıyorum çok şükür

böcüm bekliyoruz ayakcığının resimlerini delikafadulden
leylacım inşallah hepimiz kurtulucaz, benim bu seans da çok kolay oldu eskiye nazaran, eldivene gerek bile duymadım, epilatörle aldım hepsini
selin cadısı yarın gelsene kı buraya, buluşcaz biz delikafadulden

Selam arkidişler..
Bugün koltukaltı 2. seansımın 8. günü..
Oldukça seyrekler,çıkmayan yerler mevcut şuanda..
Çıkanlar tüylerin boyutları farklı..
Kimisi 1mm,kimisi daha uzun..
Ve sanki yumuşamışlar..Yumuşak yumuşak çıkıyorlar:)
Bakalım 1 hafta sonra ne alemde olacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…