Epilixir kullananların paylaşım alanı

kızlar artık gündüzleri kkya giremediğimden akşamdan akşama mesajlarınıza bakıyorum, gittiğimizi düşünmeyin...
hep burdayız ve her değişimi paylaşıcaz sizinle...
malesef işyerimde internet filtrelendi, çoğu siteye erişimimiz de engellendi
ama akşamları burdayım, ayrıca gurbaa giderken topiği bana emanet etmişti
deniz hanıma veya bana sorunuz olursa her türlü ilgilenmeye çalışıcam opuyorumnanaktan
bayramda malum yoğunluk vardı, şimdi tam gaz devam

bendeki gelişmelere gelince dün yazmıştım gerçi ama olsun
dün 2. seansımı bitirdim bikiniye, inanın 2 seansta bile azalma ve incelme gözlemleniyor, ben çok ümitliyim epilixirden
bu haftasonu da bacaklara 2.seansı uygulıcam, daha tam çıkmadılar ama 3 haftayı geçirmemek için, benim zaten geç çıkardı o yüzden tam çıkmasını beklememem lazım yerimseniben

tamam canım anladım,epilixir yetkilisinin adı Deniz:)
bana neden özel mesaj yollayamıyorsun
mesaj kutum dolu değil bu arada..

çenebaz evet kesinlikle sabırla ve seans aralıklarını tavsiye edilen süreye göre uygularsanız güzel sonuç alacak diye umuyorum herkesi..
lazer direk 70 derecelik(yanılmıyorsam derecesi böyleydi) bi ısıyla kıl kökünü okuyor ve beraberinde başka dokularada hasar verip vermediğini net bilmiyoruz,epilixir su gibi bişey gördüğünüz gibi ,ne acı var ne sızı nede bi hasar bırakma korkusu ,ben epilixir ile tanışmasaydım lazer yaptırmayı düşünüyordum ama birtürlüde cesaret edemiyordum bu endişelerimden dolayı,epilixir ile tanışmam çok isabetli oldu.

cenebaz senin yorumlarini okudukca cok nesenliom benim cenemde hergün cikio alsamdaaa ve bi kaci cok sertt sende ii etki yapmiss off su iki hafta gecsede türkiye gelsemmmm:gitme:

vallah elimde olsa hemen coktandir baslardimmm ama imkanlar anca böle sagladi oda cok tesadüff önceden biletimi ayirmistirr epilixir duymamistim hicc tam denk oldu insallahhh kurtulurum baska hic bisi istedigim yokmafoldumben

günaydın hanımlar..

ya bugün 18 gün koltukaltım hala alınacak gibi değil :uhm:
napacağımı bilemiyorum yaw..

yeni sorumlumuz çenem ; hadi bakalım hayırlı olsun hepimize opuyorumnanaktan
keşke gündüzleri de gelebilsen yaaa... özledim ben seni de yerimseniben

günaydın hanımlar..

3 gün daha bekle canım... kaydirigubbakcemile3

ya 3 haftayı geçmemesi gerek aslında ; ne çıktıysa onu almamız gerekiyor ama alınacak gibi değilse en azından epilatörle alınacak boya gelince hemen alırsın... epilatör kısaları da alabiliyor çünkü...

günaydın hanımlar..

Eğer normalde de tüylerin geç çıkıyosa 4. haftaya kadar bekleyebilirsin bence.. 3 hafta dendi ama kimininki 2. haftada alınacak hale gelir kimininki 4. haftada..

mesela benim de geç çıkar ben 4. haftayı bekleyeceğim. alınacak duruma gelmeden nasıl alalım ki :sm_confused:

çıkanlar var tüy şeklinde,
ama diğerleri de hiç çıkmadı henüz,
yani kısa olması değil malesef sorun.
neyse bakalım bekleyelim :lepi:

daha önce hep ciletle alıyordum o yüzden ne kadar sürede uzar onu da bilmiyorum malesef :1no2:
ben de bekliyeceğim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…